20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

off yaa, anlayışlı olacağım die, sevgilim yokmuş gibi yasıyorum.. sinir oldum ya.. Konuşmadık bugün hiç, 2 dk bile.. bir kaç msj attık o kadar..

benimkini bugün araziye yolladılar 2,5 saatlik bi yere.. 17.45 de mesaj attı yeni çıkıyoruz, yeni iş bitti die.. bende artık eve gelmek üzeredir, dnlenir msnde görürüm diyorum aklım sıra.. simdi msj attı, yemek falan yedik, 1.5 saat yol var daha diyo.. 21.30 da eve gelse, koşa koşa bana gelse ne fayda o saatten sonra.. yorgun olacak zaten, sabah erken kalkacak yine.. ee ne anladım ben yaa

Bende senin gibiyimdir küçücük tokayla mutlu olurum yeter ki beni düşündüğünü bileyim. Zaten severim öyle toka falan Aldığının fiyatı hiç önemli değil, benim için birşeyler yapması, düşünmesi yeterli. Yapmasa da canı sağolsun.

hehe nedense adamlar erken evleniyor ya birde savcı havası da var ya

adamlar erken evlenmiyo, onun gibiler erken evleniyo.. kızlar kaçırmıyo elinden, hemen evlenip hallediyorlar işi... bzde anam onu der, babam bunu der, işe gireyim işten ıkayım.. bekle dur, anamada sinir oldum bak şimdi

İhdd yarın konuşursunuz ya. Bugün vakit olmamış demekki. Biz de çok konuşmayız msnde görüşüyoruz geceleri o yetiyor. Gün içinde de mesajlaşıyoruz işte çok sık olmamakla beraber.

İhdd yarın konuşursunuz ya. Bugün vakit olmamış demekki. Biz de çok konuşmayız msnde görüşüyoruz geceleri o yetiyor. Gün içinde de mesajlaşıyoruz işte çok sık olmamakla beraber.

bizde konuşmuyoruz ki.. bi kere hastanede işim vardı die sormak için aradı 10 dk.. bi kerede ben bişey söylemiştim, msj atmak yerine 2 dk konuştuk.. normaldede konuşmuypruz, mesajlaşmıyoruz da... yine bugün çok mesajlaştık yanii, o da işte giderken dönüşte, arabada yani, hani iş yapmazken ama yanında insanlar var die mesajlaşmıyo.. öyle işte.. ben napim gece 10 dan sonra onu hiç açmam msn falan, karnım ağrıyo, yatıyorum dicem birazdan..

ağlayasım geldi vallahii ben çalışsam bu kadar bende düşmem üstüne ama bütün gün evdeyim, konuşup mesajlaşmıyorum, ee akşa da msn de 2 saat görmeyi bekliyorum yani... Ee bu akşam o da olmayacağı için canım sıkıldı gerçekten.. Ona da diyemiyorum bişey, desem ne olacak, yapacağı bişey yok.. benim derdim yine benimle

canım biz de tüm gün nerdeyse hiç konuşmadık o aradı benim velim varı ben aradım o dersaneye gitmiş, o aradı ben savlıktaydım ben aradım o ders çalışıyordu derken biraz önce denk geldik az konuştuk ders çalışcek
y
a kızlar birde şu var çok konuşsak ne konuşcez ben artık bu mantıktayım

mesela evli olanlar eşiyle ne kadar konuşuyor ki.

işten gel koştur yemek bulaşık dinlen derken kaç kelime ediyorlar

Gayet güzel canım yeterli çok kasma hediye de hediye diye erkekler daha düz düşünüyor. Ben bugün ya da yarın pastaciklar yapacagım. Yeter

adamlar erken evlenmiyo, onun gibiler erken evleniyo.. kızlar kaçırmıyo elinden, hemen evlenip hallediyorlar işi... bzde anam onu der, babam bunu der, işe gireyim işten ıkayım.. bekle dur, anamada sinir oldum bak şimdi

heheh ben dyorum sana evlen öyle hazırlan kpssye sevgilim atamış olsa beklemezdim ama ben atandım o atanamdı igüveysi olamayacağı için bekliyoruz

evlendikten sonrasını, evlendikten sonra düşünürüz, karıştırma o kadarını
ama şimdi zaten uzağız, zaten özlüyorum, yüzünü de mi görmeyeyim, sesini duymamayım

Arazimi ? Asker mi ?
Pardon öyle birden daldım konuya ama, en bam telim de

heheh ben dyorum sana evlen öyle hazırlan kpssye sevgilim atamış olsa beklemezdim ama ben atandım o atanamdı igüveysi olamayacağı için bekliyoruz

bizde de o atandı ben daha ders çalışacağım, 2014 kpss ye gireceğim.. babam 2014 kpssden sonra asıl kızım atanamadan olmaz derse işte o zmn bittim ben.. bekle dur artık, atanacağım die.. puanımı aldıktan sonra bişi demesede evlensek ya...

Gayet güzel canım yeterli çok kasma hediye de hediye diye erkekler daha düz düşünüyor. Ben bugün ya da yarın pastaciklar yapacagım. Yeter

Maharetli Hayyalcan Yaptığın poğaçalara da denk geliyorum arada. Hamsicanın midesi bayram edicek desene Bende kalp şeklinde kurabiye mi yapsam diye düşündüm ama kargoyla yollayacağım için vazgeçtim sonra. Bir de becerebilir miyim diye düşündüm vazgeçtim

evlendikten sonrasını, evlendikten sonra düşünürüz, karıştırma o kadarını
ama şimdi zaten uzağız, zaten özlüyorum, yüzünü de mi görmeyeyim, sesini duymamayım

canım bizde uzağız tam alışıyorsun böyle sonra görüşünce yanında olması mükemmel hissettiriyor her gittiğinde benden de bir şeyler götürüyor

çok kouyor canım ya böyle gitmesi çok kötü
ağlarım ben şimdi

daha bu akşam onu düşündüm bende, 16-17 martta rüyada gibi olacağım, istanbulda onunla iki gün...
Ama bunun vereceği zevki düşünmüyorum da ayrıldıktan sonra ne yapacağım die düşünüyorum
Şimdiden ona üzülüyorum yani.. Off çok zor çok...

Asker esi olmak, çok mu zordur ki ya.. Hiç tanımıyorum ben asker.. Bi tek benimkinin babası asker emeklisi, onu da zamanında ben tanımıyordumm, kaynanama sorarım artık zor muydu die

ben buluşur buluşmaz giceksin diye mızmızlanıyorum oda kızıyor

biz geçen hafta pzar, pazartesi, salı birlikteydik çoooook güzeldi

inş zaman çabuk geçer. canım sen haızrlanıyorsun dimi kpssye
peki başka memurluk düşünüyor musun?

yok su an hazırlanmıyorum canım, ben A grubuna giremem, ing. falan yok bende.. Ben 2014 kpss ye hazırlanacağım mecburen.. Gecen yıl 85 küsür aldım ben o 91 küsür aldı.. O da kasımda atanamadı o puanla sözleşmeli girdi yine bi devlet dairesine de kalır artık o orda kadro verirlerse, vermezlerse son atamada basvurur kadrolu için... Ama benim 85 ile atanma ihtimalim yok, mecburen sınava hazırlanacağım.. Baska memurluk istemiyorum ya, benim için ne var normal memur olsan yanıma gelsen diyorda (85 le o da olmadabundan sonrası için, hangi baska sehre gideceğim, ayrı kalacağız tayin olana kadar muhabbeti ) yok olmam diyorum, kendi mesleğimi yapmak istiyorum ben ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…