20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

heheh o diil de bu adam daha dusa girer, o pisliğin yorgunluğun üstüne... bence biz bu akşam telde bile konuşmasak daha ii olacak...

ama o zmn da ben seni yirim...

kendimden nefret ediorum neden bende onun gibi taş kalpli olamıorum dieeeeee

bu arada ihdd demene gerek yok cnm, ismim hilal
valla bravo... bende eski erkek arkadaşım için askerdeyken nöbet saatlerine kuruyordum saatimi, onunla 4 saat nöbet tutuyordum, ben çifte salak oluyorum bu durumda
ya cocuğun sucu yok, kabul ediyorum bunu da benim sucum ne şimdi... ne olacak böyle.. valla bak ayrılalım bile diyebilirim birazdann, konusurken gaza gelip...

ayrılalım lafı yoooooooooooooooooooooooooook hilalcim tamam mı ?
sorun neys konuşulur çözülür sen ona beni aramadın dersen kızar. ya çalışıyo bazen sevgilimde kızıyo açmıyorsun teli diye ama çantamda bile unuttuğum çok oluyo koşturmacayla geçiyordur yazık da seviyo çocuk seni

yok yaaa ayrılmayın cnmmm aşk güzel şeyyyyy

[video=youtube;olcsq_S9La4]http://www.youtube.com/watch?v=olcsq_S9La4[/video]

dinlee bu şarkıyı cnmm

Bak sana arkadaşımın başından geçen bir olayı anlatayım. Benim çok yakın bir arkadaşım 5 yıl biriyle çıktı. Çocuğu dışardan gör melek dersin öyle biri. Tabi bende melek diyordum. Arkadaşım bana bir gün ya x beni çok kıskanıyor beetlee, karışıyor bana dedi. Bende ufak tefek şeyler sandım aa ne güzel işte demek ki seviyo kıskanıyo seni dedim olur öyle şeyler ufak tefek boşver dedim. Arkadaşımda ya senin bildiğin gibi değil dedi. Neyse ben üstünde durmadım pek. Sonra bir gün arkadaşımla buluştuk x de gelcek dedi bende tamam dedim. Telefonla konuşuyorlar, neyse x uzakta belirdi gördük. Karşıdan bir bağırdı kıza '' len ben sana bunu giymiceksin demedim mi'' diye. Küçük dilimi yutuyordum nerdeyse. Kız normal bisiklet yaka bosbol bir tshirt giymişti açık hiç bir yanı yok. Orda anladım zaten onun psikopat olduğunu. Suç arkadaşımdaydı herşeyine karışmasına izin veriyordu çünkü. 5 senenin sonlarında arkadaşımla buluştum bir baktım gözü mor. Noldu sana dedim söylemedi, sordum sıkıştırdım anlattı en son. Kıskançlığın sonu dayağa gitmişti...

boşuna nefret etme kendinden, kızların %75 i böyle.. duygusalız...

ya biliorum meselaa arasamdaaa açmayacak duvar o telefon baaanaaa aramıza duvarlr örüo ama ben gene duramıorum bile bile arıorummm nie bu kadar aptalım yaa niieee

Neyse sonra arkadaşıma tembihledim sakın bir daha onunla görüşme diye. Bu ben okuldayken yine görüşmüş. Çocuk gel barışalım demiş özür dilicem demiş kandırmış bizim safı. Çocuğun elinde çiçek sözde özür dilicek ya. Sonra arkadaşıma dönmüş seni şurda gördüm vay efendim benden izinsiz nasıl gidersin diye kolunu morartmış. Geldim baktım bu sefer kolu mor Haliyle bitti şimdi arkadaşım kafasın taşlara vuruyor ne salakmışım, 5 yıl çekmişim herşeyime karıştırmışım, izin vermişim diye. Bu arada arkadaşım başkasıyla evli şuan

bikini haricinde kıyafetlerime karşmaz pek cnm bende zaten yerinde giymesini bilirim aşırı dekolteye kaçmam sonuctaaa karşımdakini de düşünürümmm ben onun sevgilisi isemm dikkat etmem gerek bunun bilincinde olurum zatennnn o bnm herşeyimmmmm ellerini o kadar çok özledim kiiiii 2 gündür dokunamadım hiççç ellerineee tutamadım ellerindenn

inşallah bundan sora çok mutlu olur cnmmm

dersem zaten yine basa döneceğiz ama diyorum ya seytan dürtüyo... bunca saattir sabırla bekledim, artık geliyo ya batıyo... biliyorum çalışıyo, ofiste bile değildi bugün arazide çalıştı birde, çok daha yorgundur ama ne yapayım ki bende...bütün gün onu mu bekleyeceğim böyle hiç sevgilim yokmuş gibi mi davranayım yani...

sanırım ha var ha yok gibi yapmam lazım.. çok fazla düşünmemeliyim, aradı aramadı die.. eskisiyle de aynı seyeri yasadım vebigün gerçekten aradımı aramadı mı, aramış ulaşamamışmı sallamaz olduğum da sevgim bitmişti, hiçbişey hissetmez hale gelmiştim.. ben yine bekeleyim aradı, aramadı die, napim

adam sana nasıl davranıyo, sen ne diyorsun... ya tamam arar aramasına seni de pat die böyle seyler söyleme yaa.. sen böyle yaparsan, oda öyle yapmaya devam eder, korksun seni kaybetmekten...

adam sana nasıl davranıyo, sen ne diyorsun... ya tamam arar aramasına seni de pat die böyle seyler söyleme yaa.. sen böyle yaparsan, oda öyle yapmaya devam eder, korksun seni kaybetmekten...

o burda yanlız yaşıo onunnn benden baskaaa kimsesi yokkk kıyaaamıorum ben ona hiç

o burda yanlız yaşıo onunnn benden baskaaa kimsesi yokkk kıyaaamıorum ben ona hiç

yalnız yaşıyo ama şikayetçi değil gibi hiç... onun seni araması lazım.. allahın askına arama daha su çocuğu.. sen aradıkça açmıyo işte... en fazla bi kaç gün beklersini merak etsini noldu bu kıza neden aramıyo desin.. bi arama, bekle...

tmm aramıcam söz veriorum cnmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…