• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

yok su an hazırlanmıyorum canım, ben A grubuna giremem, ing. falan yok bende.. Ben 2014 kpss ye hazırlanacağım mecburen.. Gecen yıl 85 küsür aldım ben o 91 küsür aldı.. O da kasımda atanamadı o puanla sözleşmeli girdi yine bi devlet dairesine de kalır artık o orda kadro verirlerse, vermezlerse son atamada basvurur kadrolu için... Ama benim 85 ile atanma ihtimalim yok, mecburen sınava hazırlanacağım.. Baska memurluk istemiyorum ya, benim için ne var normal memur olsan yanıma gelsen diyorda (85 le o da olmadabundan sonrası için, hangi baska sehre gideceğim, ayrı kalacağız tayin olana kadar muhabbeti ) yok olmam diyorum, kendi mesleğimi yapmak istiyorum ben ya..

inş olur o zaman canım ya :D herkes mesleğini yapmalı da işte şartlar bazen olmuyor. sevgilim bilgisyar öğretmenliği mezunu 89larda ataması ve eğitim bilimleri de çok zor artık ne iş olsa yaparım abi modunda bakalım bakalım hayırlısı canım artık

inş olur o zaman canım ya :D herkes mesleğini yapmalı da işte şartlar bazen olmuyor. sevgilim bilgisyar öğretmenliği mezunu 89larda ataması ve eğitim bilimleri de çok zor artık ne iş olsa yaparım abi modunda bakalım bakalım hayırlısı canım artık

ben diyemiyorum işte onu ya, o kadar yıl okudum, boşa mı okudum die düşünüyorum.. bak çok seviyorum, biran önce evlenmek istiyorum ama benim için 4001den memur olursun diyo, olmam diyorum.. yani belli de olmaz tabi ama olmak istemiyorum en azından..

Hepimizin hakkında hayırlısı... su kpss olayıda zor valla ya.. 85 le açıktayım, atanma ihtimalim yok, adam 91 küsürle zor atandı, sözleşmeli almasalar hazirana kadar bekeleyecekti...
benim 2014 kpss den 93-94 almam lazım :19:

Seviyorsa arar merak etme sen. O aklınca senden bekliyor şimdi. Ama baktı aramıyorsun telaşlanıcak arayacak bu sefer o kaybetme korkusu yaşayacak. Canım bu arada kavitasyona ne zamandır gidiyosun? İşe yarıyor mu? Zararlı diye duymuştum ben ama doğru mu acaba?

aramak istese aramazmıydı bu zamana kadar o benden kaçtı sanrıımm :31::31:

kavitasyona 5 seanstır gidiorum 15 cm inceldim cnmm :16::16:

Juli hayırlı olsun topiğin :16:
Bu da benden topiğine hediye :29:
[video=youtube;mmcy_woJmyM]http://www.youtube.com/watch?v=mmcy_woJmyM&list=LLvxvTV_MW_hW3Zkd1JrrYAA[/video]

sağol kuzum bnmmm :16::16:

Gelirim tabii :9:
Siz isteyin :34:

gel tabi hayyalcimm :48::48:

julia, hoşgeldin canım..
Demek 15 cm inceldin, süpermiş.. bizimde bi tanıdık gitti, kadında hiç bi değişiklik yoktu bende işe yaramıyo demek ki bu dedim :1: ama yarıyomuşş..

julia, hoşgeldin canım..
Demek 15 cm inceldin, süpermiş.. bizimde bi tanıdık gitti, kadında hiç bi değişiklik yoktu bende işe yaramıyo demek ki bu dedim :1: ama yarıyomuşş..

erkek arkadasımla berabe rbasldım o 3 seans gittiiii 5 cm inceldiiiii dana olduğu ordanda belli işte :60: hey allam kızıom amaa seviomsa danamıı :31::31:

Son düzenleme:
göz göre göre kaybettim onu keşke hiç markete çıkmasaydımm :31:

Ya sen lisedeki bi erkek arkadaşınla buluşmaya, hatta bırak erkeği bi kız arkadaşınla bile çarşıya pazara gezmeye gitmedin ki... Sen markete gittin, ömrün boyunca hiç evden çıkmayacak ıydın bu adamla evli olsaydın, öyle seymi olur, ekmek bitti markete gidebilir miyim mi diyeceksin ? ya nolur kızma bana, vallahi üzülüyorum sen üzülüyorsun die ama üzülme ne olur ya.. çok seviyorsun anladım ama böyle de olmazki ben canım.. Senin sucun yok, günahın yok.. Anlayacak hatasını, çok ayıp ediyor çok...

Ya sen lisedeki bi erkek arkadaşınla buluşmaya, hatta bırak erkeği bi kız arkadaşınla bile çarşıya pazara gezmeye gitmedin ki... Sen markete gittin, ömrün boyunca hiç evden çıkmayacak ıydın bu adamla evli olsaydın, öyle seymi olur, ekmek bitti markete gidebilir miyim mi diyeceksin ? ya nolur kızma bana, vallahi üzülüyorum sen üzülüyorsun die ama üzülme ne olur ya.. çok seviyorsun anladım ama böyle de olmazki ben canım.. Senin sucun yok, günahın yok.. Anlayacak hatasını, çok ayıp ediyor çok...

ben ona msj attıkçaaa nasıl mutlu olup gülüodur :31::31: yada aradıkçaaa :31::31:

kızmıorum cnm nedne kızayımmmm ama üzülüorumm düşünmeyeyim diorum ama elimde değil :31::31:

ben ona msj attıkçaaa nasıl mutlu olup gülüodur :31::31: yada aradıkçaaa :31::31:

kızmıorum cnm nedne kızayımmmm ama üzülüorumm düşünmeyeyim diorum ama elimde değil :31::31:

arama, mesaj da atma... bak ilk gün ara mesaj at diyordum hatırlarsan ama çok uzattı, gerek yok.. arama yani bence artık, çünkü dediğin gibi sen burda üzülürken o orda gülüyor..

arama, mesaj da atma... bak ilk gün ara mesaj at diyordum hatırlarsan ama çok uzattı, gerek yok.. arama yani bence artık, çünkü dediğin gibi sen burda üzülürken o orda gülüyor..

düşünüorummm amaaa bi hata bulamıorum kendimden yaaa hatalı bile olsam bu kadar uzatmaya ne gerek var :31::31:

orhangaziye teyzesine gitti haftasonu acaba onlar mı bişi dedide etkilendi acabaaa diorum :43::43:

düşünüorummm amaaa bi hata bulamıorum kendimden yaaa hatalı bile olsam bu kadar uzatmaya ne gerek var :31::31:

orhangaziye teyzesine gitti haftasonu acaba onlar mı bişi dedide etkilendi acabaaa diorum :43::43:

ağlıcam ama bende simdi ya...

sen ok sabırlı bi insansın.. ona çoktan bi msj döşemiştim, paçasını tutuşturacak da, sen kaybederim die korkuyorsun.. kaybedeceksen öyle kaybet dicem olmayacak,böyle kaybetmektense.. seni aradı die, pıt die affedersennn çok sasırırım, seni çok üzdü, getir bunu onun burnundan... çok sinirlendimmm :41:

ağlıcam ama bende simdi ya...

sen ok sabırlı bi insansın.. ona çoktan bi msj döşemiştim, paçasını tutuşturacak da, sen kaybederim die korkuyorsun.. kaybedeceksen öyle kaybet dicem olmayacak,böyle kaybetmektense.. seni aradı die, pıt die affedersennn çok sasırırım, seni çok üzdü, getir bunu onun burnundan... çok sinirlendimmm :41:

gerçekten sabırlıyım ama bende sabır kalmadı artıkkk dayanamıorummm yaaaa :31::31:

ne yazayım ben şimdi ona paçasnı tutuşturacak :31::31:

gerçekten sabırlıyım ama bende sabır kalmadı artıkkk dayanamıorummm yaaaa :31::31:

ne yazayım ben şimdi ona paçasnı tutuşturacak :31::31:

bende ne yazardım bilmiyorum ama kesinlikle beni kaybetmek üzere olduğunu, dönüşü olmayacağını bildirirdim ona.. ama sen yapamazsın işte çünkü sen kaybetmek istemiyorsun, ben senin gibi düşünmezdim, çıkıp gitsin hayatımdn bakış açısıyla bakardım, ayrılmaya meraklı biri olduğumdan :1:

saat 21.45 oldu, ne bi ses ne bi soluk... böyle hayat geçer mi yaa :19:

ben 5 yıılık bir ilişkiden çıktımmm o nişanlandııııı yok artıkkk , ondan ayrıldıktan 2 ay içindede bu çıktı karşımaa perişandım ben tutttu elimden kaldırdı beniii kahrramanım oldu şimdiiiii bu yaptıklarını hazmedemiorum 2.yede yııkılırsam bir daha toplanamam ben:43::43:

bende ne yazardım bilmiyorum ama kesinlikle beni kaybetmek üzere olduğunu, dönüşü olmayacağını bildirirdim ona.. ama sen yapamazsın işte çünkü sen kaybetmek istemiyorsun, ben senin gibi düşünmezdim, çıkıp gitsin hayatımdn bakış açısıyla bakardım, ayrılmaya meraklı biri olduğumdan :1:

yapamam cnmmmmm :ssz::ssz:

Back