20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

Doğru yav okul zaten yorar ee alışverişte hem zevkli hem yorucu zaten :) Savcılıkta naptın canım ifade almaya yazmışsın tam anlamadım olayı.

18 yaş altı olaylarda psikolojik danışman, psikolog ya da sosyal çalışmacı olması gerekiyor. İfadesi alınırken baskı altında mı falan feşman bizde görevli oluyoruz o açıdan.

aynen hem para verip hem mutlu oluyoruz

Bunun için ek bir ücret alıyorsun dmi canım? Eğer öyleyse süper :)

beetle, bence gayet güzel düşünmüşsün.. senin sevdiğin kokuları kullansın tabi, enişte...

Bak ben benimkine, ben kendi parfümü seviyorum dememe rağmen, o kadar da karısayım bırakta dedi bana, iyi dedim illa öyle kokmamı istiyorsann
Erkekler istiyorsa bunu kızlar da ister, çok da iyi olur.. Ayrıca hediye güzel ama hediyenin veriliş tarzı daha güzel.. Yalnız vakit az, basla bir an öncee

Sağol canım Başlıcam bir an önce elim yatkın bu tip işlere pek zorlanmam. Yalnız benimki ben parfüm kullanmıyorum deodorant kullanıyorum demişti bir keresinde. Ama ben parfümde kullanmasını istiyorum Biraz aklım karıştı bu sözüne ama yine de alıcam ya banane kullansın koksun mis gibi Banyo setini alayım mı sence canım yoksa bu kadarı yeterli mi?

Bence parfümler şimdilik yeterli... Sonuçta daha ne hediyeler alacağız, onu da baska zaman alırsın, aklında dursun yine..
Yani bi kutu içinde, sevdiğin, onun kokmasını istediğin iki parfüm, ona olan hislerin ve mum.. el emeği göz nuru, içinde blundukları kutu...
Düşündüm bidaha ama ben olsam sonra alırdım onu da...

Tüh ya verseler iyi olurmuş sonuçta ek iş gibi birşey bu da ücret verilmeli bence.

canım savcı çağrıınca

beklemekten sıkılmıştım off ya dedim ne zaman başlıcek genç karizma biriydi hocam çay içelim dedi bir baktı savcıymış adam baya karizmaydı ya

Sağol canım doğru diyorsun hem zaten daha çok yeniyiz hemen abartmayayım olayı İlerde de onu alırım. Bakalım o yapacak mı bişeyler çok merak ediyorum. Yapmasa da canı sağolsun, ben severim sevdiklerime hediye vermeyi

canım savcı çağrıınca

beklemekten sıkılmıştım off ya dedim ne zaman başlıcek genç karizma biriydi hocam çay içelim dedi bir baktı savcıymış adam baya karizmaydı ya

Hem savcı hem genç hem karizma diyorsun, bir off off çekesim geldi benimde daha adamı görmeden

Hem savcı hem genç hem karizma diyorsun, bir off off çekesim geldi benimde daha adamı görmeden

30 yoktur 27-28 sonra iş güç sohbet ettik baya dedi ki eşimde psikolog :d bende aaa ne güzel evli çıktı dedim zaten benimde sevgilim var

bende hem hediye vermeyi severim, hemde almayı.. hiç önemli diil biliyomusun ne aldığı,toka bile mutlu eder beni çok fazla.. ama işte ben verirken ona küçük seyler vermek istemiyorum, o çalışıyo ona sorun değil bana hediye alırken de bana alttan alttan fena patlıyo

nee karizma mı, savcı mııı

30 yoktur 27-28 sonra iş güç sohbet ettik baya dedi ki eşimde psikolog :d bende aaa ne güzel evli çıktı dedim zaten benimde sevgilim var

sözümü geri alıyorum o zmn bende.. savcı dolu her yer, karizmatik olanlarıda vardır içinde illa ki.. hıııh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…