20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

benceee en garantili olan saat ilk hediye için beğenir kesin yani

Cnmm ıcim almıyorr ki yaa bnm ki dün gelmiş bı arkadastan haberim oldu bana geldigini bile söylemedi ama ben degerimi anladım ondaki zerre kadar degerim yokmuş meger

İçin almasa da zorla kendini sen ye birşeyler. Bu kadarda üzülme ufacık şeye bahane bulup seni üzen kişi için. Belli ki yalvarıp yakarmanı bekliyor

Cnmm ıcim almıyorr ki yaa bnm ki dün gelmiş bı arkadastan haberim oldu bana geldigini bile söylemedi ama ben degerimi anladım ondaki zerre kadar degerim yokmuş meger

Canım üzme kendini diyecegim ama elinde değil kafanı dağıtmaya çalış. Bu kadar basit bir nedenle bu kadar uzatılmaz ne olmuş dışarıya çıkmışsan ya gezmeye gitmedin ya saatlerce kaybolmadın ya ortadan markette gittin geldin bunda nasıl bir kötülük var anlamıyorum. Haber vermediginden sitem edebilir ki sen aramışsın ona bile hakkı yok ve bu adam 33 yaşında ergen değil saçma sapan triplere girip uzatıyor. İçinin rahat etmesini istiyorsan son kez ara yada mesaj at daha da arama mesaj atma çocuk gibi ya. Kızma bana sakın ama sen böyle üzülüyorken o umursamıyor sinirlendim.

Off çok severim bonnyfood Ama biraz kalıcı birşey almak istiyorum aslında ama çok ta ağır birşey olmasın. Acaba o bana birşey yapacak mı onu da bilmiyorum:18:

bende çok severim de kimsebana göndermiyo
neyse ben şimdi onu alıştırayımda sonrada o bana yollasın
ben bana bişey göndereceğini hiç ama hiç sanmıyorum.. çalışıyo olsam belki iş yerine yollardı ama eve yollamaz, istemem zaten yollamasını bende...
ama onun doğum gününde ist. da buluşacağız, ben ona ne olacağım, onu hiç bilmiyorum işte... param da yok zaten, öyle saat falan da alamam.. napcam ben yaa

Canım valla bende pahalı birşey alamıcam şuan çalışmadığım için. Pastasını al bir de tshirt falan al canım ya paran yoksa çok masraf etme.

Canım valla bende pahalı birşey alamıcam şuan çalışmadığım için. Pastasını al bir de tshirt falan al canım ya paran yoksa çok masraf etme.

valla bende 1,5 yıldır işsi olduğum için harbiden param yok kenarda kösede... pahalı bişey hayatta alamam, bende isterim öyle saat flan alayım ilk doğum gününde alayım ama sartlar.. kendisi de istanbulda değil ki, samsundan gelecek, elime pasta alıp kapısını çalamam, dısarıdada bana hayatta hesap ödettirmez.. polodan gömlek falan mı alsam ki bi tane.. ayy bilmiyorum ya, neyse daha bi ay var.. burdan hiç kopmayında bana yardımcı olun vakti saati gelince emi

aynen cnm şuan süper indirimler var lcw fln olsun 10 20 30 40 tl tişörtler fln var öyle bşyler bakın benimki şahsen garip oldu pazar günü geldi yanıma bu arada 11 ay oldu bizimde resmi olarak ama daha önceden tanıyordum cnm ya haftaya berbaber bana pantolon bakalım dedi işte anahtar kelime benim için sonra gel cnm şimdi bakalım dedim ve bir güzel beğendi denettim fln o üzerini değiştirirken aldım pek süpriz olmadı ama iş yaracağı beğeneceği ve kullanacağı bşy oldu yani napalım oda bana ne almak istediğini söyledi daha önceden çok sevdiğim telimin kulaklını eve gelen ufaklıklar paramparça koparmıştı çok üzülmüştüm oda bluetooth kulaklık siparişi vermiş çok sevindim ben

Son düzenleme:
İçin almasa da zorla kendini sen ye birşeyler. Bu kadarda üzülme ufacık şeye bahane bulup seni üzen kişi için. Belli ki yalvarıp yakarmanı bekliyor
Kendi bilir Cnm yapcam bizirim yokkk

Deryacim ben vazgeçtim artık ondan istese arardi beni aramadı olan oldu önüme baldan artık aksama da kavitasyona gitcem 8 gibi evde olurumm

kızlar bilmiyorum size yardımcı olurmu benim ona ilk hediyem doğumgünüde colinsten kapşonlu gömlek almıştım 50tl flndı :44:

Kendi bilir Cnm yapcam bizirim yokkk

Deryacim ben vazgeçtim artık ondan istese arardi beni aramadı olan oldu önüme baldan artık aksama da kavitasyona gitcem 8 gibi evde olurumm

Seviyorsa arar merak etme sen. O aklınca senden bekliyor şimdi. Ama baktı aramıyorsun telaşlanıcak arayacak bu sefer o kaybetme korkusu yaşayacak. Canım bu arada kavitasyona ne zamandır gidiyosun? İşe yarıyor mu? Zararlı diye duymuştum ben ama doğru mu acaba?

Juli hayırlı olsun topiğin
Bu da benden topiğine hediye
[video=youtube;mmcy_woJmyM]http://www.youtube.com/watch?v=mmcy_woJmyM&list=LLvxvTV_MW_hW3Zkd1JrrYAA[/video]

Bu arada hediye olarak parfüm almayı düşündüm. Güzel bir kutu hazırlayacağım. Kutuyu kendim yapıcam. Güzelce süsleyecem. İçine parfümleri koyucam ( bu arada sevdiğim 2 koku var 2 sini de almayı düşünüyorum koklarım mis gibi ), 1 tane kalp şeklinde mum koyucam içine. Sonra kalp şeklinde not kağıtları hazırlayacağım. Hepsi boş olucak, sadece 1 tanesine içimden geçenleri yazıcam. Kutunun üstüne de '' sana olan hislerimi bul bakalım :) '' yazıcam Nasıl fikir kızlar saçma mı yoksa güzel mi sizce? Bir de watsons da banyo seti görmüştüm çok güzel kutunun içinde herşey var. Ama onu da alsam mı kararsız kaldım. Erkeğe uygun bir hediye olur mu ki? Uygun derseniz onu da alıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…