merhabalar kızlar bende yeniyim galiba
H.g Cnm nasılsınnnnn
Kızlar bu arada birşey sorucam size. Şimdi biz 2 aydır çıkıyoruz ya daha yeniyiz. Sevgililer günü için ne alabilirim, ne yapabilirim? Malum uzağızda karar veremedim ne alsam ya da ne yapsam? Değerli fikirlerinizi bekliyorum
Cnmm ıcim almıyorr ki yaa bnm ki dün gelmiş bı arkadastan haberim oldu bana geldigini bile söylemedi ama ben degerimi anladım ondaki zerre kadar degerim yokmuş meger
Cnmm ıcim almıyorr ki yaa bnm ki dün gelmiş bı arkadastan haberim oldu bana geldigini bile söylemedi ama ben degerimi anladım ondaki zerre kadar degerim yokmuş meger
Sevgiliye Özel Hediyeler Sevgiliye Hediye BonnyFood LoveDear
bizde 3 aydır birlikteyiz, yeniyiz, ne alıp yollanırki buradan uzaklara... bendee bunu düşündüm.. yolladım yanii.. perşembe günü elinde olacak, eminim sevecek
benceee en garantili olan saat ilk hediye için beğenir kesin yani
Off çok severim bonnyfoodAma biraz kalıcı birşey almak istiyorum aslında ama çok ta ağır birşey olmasın. Acaba o bana birşey yapacak mı onu da bilmiyorum:18:
bende çok severim de kimsebana göndermiyo
neyse ben şimdi onu alıştırayımda sonrada o bana yollasın
ben bana bişey göndereceğini hiç ama hiç sanmıyorum.. çalışıyo olsam belki iş yerine yollardı ama eve yollamaz, istemem zaten yollamasını bende...
ama onun doğum gününde ist. da buluşacağız, ben ona ne olacağım, onu hiç bilmiyorum işte... param da yok zaten, öyle saat falan da alamam.. napcam ben yaa
Canım valla bende pahalı birşey alamıcam şuan çalışmadığım için. Pastasını al bir de tshirt falan al canım ya paran yoksa çok masraf etme.
Canım valla bende pahalı birşey alamıcam şuan çalışmadığım için. Pastasını al bir de tshirt falan al canım ya paran yoksa çok masraf etme.
Kendi bilir Cnm yapcam bizirim yokkkİçin almasa da zorla kendini sen ye birşeyler. Bu kadarda üzülme ufacık şeye bahane bulup seni üzen kişi için. Belli ki yalvarıp yakarmanı bekliyor
Canım üzme kendini diyecegim ama elinde değil kafanı dağıtmaya çalış. Bu kadar basit bir nedenle bu kadar uzatılmaz ne olmuş dışarıya çıkmışsan ya gezmeye gitmedin ya saatlerce kaybolmadın ya ortadan markette gittin geldin bunda nasıl bir kötülük var anlamıyorum. Haber vermediginden sitem edebilir ki sen aramışsın ona bile hakkı yok ve bu adam 33 yaşında ergen değil saçma sapan triplere girip uzatıyor. İçinin rahat etmesini istiyorsan son kez ara yada mesaj at daha da arama mesaj atma çocuk gibi ya. Kızma bana sakın ama sen böyle üzülüyorken o umursamıyor sinirlendim.
Kendi bilir Cnm yapcam bizirim yokkk
Deryacim ben vazgeçtim artık ondan istese arardi beni aramadı olan oldu önüme baldan artık aksama da kavitasyona gitcem 8 gibi evde olurumm
selam kızlar off yoruldum çook ya
napıyosunuz bakalım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?