sözümü geri alıyorum o zmn bende.. savcı dolu her yer, karizmatik olanlarıda vardır içinde illa ki.. hıııh![]()
hehe nedense adamlar erken evleniyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sözümü geri alıyorum o zmn bende.. savcı dolu her yer, karizmatik olanlarıda vardır içinde illa ki.. hıııh![]()
bende hem hediye vermeyi severim, hemde almayı.. hiç önemli diil biliyomusun ne aldığı,toka bile mutlu eder beni çok fazla.. ama işte ben verirken ona küçük seyler vermek istemiyorum, o çalışıyo ona sorun değil bana hediye alırken de bana alttan alttan fena patlıyo
nee karizma mı, savcı mııı![]()
hehe nedense adamlar erken evleniyorya birde savcı havası da var ya
![]()
İhdd yarın konuşursunuz ya. Bugün vakit olmamış demekki. Biz de çok konuşmayız msnde görüşüyoruz geceleri o yetiyor. Gün içinde de mesajlaşıyoruz işte çok sık olmamakla beraber.
Bu arada hediye olarak parfüm almayı düşündüm. Güzel bir kutu hazırlayacağım. Kutuyu kendim yapıcam. Güzelce süsleyecem. İçine parfümleri koyucam ( bu arada sevdiğim 2 koku var 2 sini de almayı düşünüyorum koklarım mis gibi), 1 tane kalp şeklinde mum koyucam içine. Sonra kalp şeklinde not kağıtları hazırlayacağım. Hepsi boş olucak, sadece 1 tanesine içimden geçenleri yazıcam. Kutunun üstüne de '' sana olan hislerimi bul bakalım :) '' yazıcam
Nasıl fikir kızlar saçma mı yoksa güzel mi sizce? Bir de watsons da banyo seti görmüştüm çok güzel kutunun içinde herşey var. Ama onu da alsam mı kararsız kaldım. Erkeğe uygun bir hediye olur mu ki? Uygun derseniz onu da alıcam.
adamlar erken evlenmiyo, onun gibiler erken evleniyo.. kızlar kaçırmıyo elinden, hemen evlenip hallediyorlar işi... bzde anam onu der, babam bunu der, işe gireyim işten ıkayım.. bekle dur, anamada sinir oldum bak şimdi![]()
canım biz de tüm gün nerdeyse hiç konuşmadık o aradı benim velim varı ben aradım o dersaneye gitmiş, o aradı ben savlıktaydım ben aradım o ders çalışıyordu derken biraz önce denk geldik az konuştuk ders çalışcek
y
a kızlar birde şu var çok konuşsak ne konuşcez ben artık bu mantıktayım
mesela evli olanlar eşiyle ne kadar konuşuyor ki.
işten gel koştur yemek bulaşık dinlen derken kaç kelime ediyorlar![]()
off yaa, anlayışlı olacağım die, sevgilim yokmuş gibi yasıyorum.. sinir oldum ya.. Konuşmadık bugün hiç, 2 dk bile.. bir kaç msj attık o kadar..
benimkini bugün araziye yolladılar 2,5 saatlik bi yere.. 17.45 de mesaj attı yeni çıkıyoruz, yeni iş bitti die.. bende artık eve gelmek üzeredir, dnlenir msnde görürüm diyorum aklım sıra.. simdi msj attı, yemek falan yedik, 1.5 saat yol var daha diyo.. 21.30 da eve gelse, koşa koşa bana gelse ne fayda o saatten sonra.. yorgun olacak zaten, sabah erken kalkacak yine.. ee ne anladım ben yaa![]()
heheh ben dyorum sana evlen öyle hazırlan kpssye sevgilim atamış olsa beklemezdim ama ben atandım o atanamdı igüveysi olamayacağı için bekliyoruz![]()
Arazimi ? Asker mi ?
Pardon öyle birden daldım konuya ama, en bam telim de![]()
yok asker diilMühendis kendisii..
Gayet güzel canım yeterliçok kasma hediye de hediye diye erkekler daha düz düşünüyor. Ben bugün ya da yarın pastaciklar yapacagım. Yeter
![]()
evlendikten sonrasını, evlendikten sonra düşünürüz, karıştırma o kadarını![]()
ama şimdi zaten uzağız, zaten özlüyorum, yüzünü de mi görmeyeyim, sesini duymamayım![]()
daha bu akşam onu düşündüm bende, 16-17 martta rüyada gibi olacağım, istanbulda onunla iki gün...
Ama bunun vereceği zevki düşünmüyorum da ayrıldıktan sonra ne yapacağım die düşünüyorum![]()
Şimdiden ona üzülüyorum yani.. Off çok zor çok...
Asker esi olmak, çok mu zordur ki ya.. Hiç tanımıyorum ben asker.. Bi tek benimkinin babası asker emeklisi, onu da zamanında ben tanımıyordumm, kaynanama sorarım artık zor muydu die![]()
ben buluşur buluşmaz giceksin diye mızmızlanıyorum oda kızıyor
biz geçen hafta pzar, pazartesi, salı birlikteydik çoooook güzeldi
inş zaman çabuk geçer. canım sen haızrlanıyorsun dimi kpssye
peki başka memurluk düşünüyor musun?