Günaydın Julia nasılsın canım, ne yaptın arayan soran var mı?
gunaydın herkesee..
Kusura bakmayın dun servis kalkıo dedıler bı anda cıktım.bızım servisler bazen herkes erken cıkarsa 10-15 dakıka erken kalkıyorda(
sordugunuz bırsey varsa atlattı dıye dusunmeyın okuyamadım yazdıklarınızı.Ama sanırım bır sure burada takılıcam malesef hayatımda olabılıtesı olan bırısı bıle yok.
şöyle sölim, sonunda mutsuz olacağımı bile bile birlikteydim, 1 yılımı verdim dedim 2 oldu, 2 yılımı verdim dedim 3 oldu, askerliğini bekledim dedim 4 oldu derken 5 yılı devirdik ve bittik.. şimdi iyiki bitmiş diyor muyum diyorum... ama çok da kötü konuşmuyordum hakkında yine de taki bugün benim arkadamdan konuştuklarını görene kadar... iyiki bitmiş, iyiki askımcım var şimdi.. seninde karsına daha iyileri çıkacaktır, zamanı var demek ki daha...
Günaydınnn, ummadığın bian da hayırlı biri çıkar inşallah karşına
günaydınlar kızlar...
juliaaa, kendini bırakma, kahvaltını et güzelce, benide kızdırmaaa
Yıprandım çok cnmmgüç versin Rabbim bana
amin inşallah canım... üze kendini, hatasını anlayacak, tıpış tıpış gelecek, sen artık ne ara ne de sor... kaybetmezsin böle bi nedenden merak etme...
kızlaaar ben geldiiimm JULİA GSZ İHDD BEETLEE SANAT yeni sayamadoğım üyeler nasılsınız kızlaaaaaaaaarr
julia canım iyi haber ver bana barıştınız demi
O boyle olmasiini istedi belkide Cnm bilemeyiz ki belki de sadece bahanesiydi
gerçekten ayrılmak istiyosa bunu bahane etmiş kesinlikle... ama gerçekten ayrılmak isteseydi de dün sabah aramazdı.. bence peşinden koş, sen haklısın paşam de falan istiyo...
Selam kızlarrNasılsınız? Julia'cım nasılsın? Duyduğuma göre kendine iyi bakmıyormuşsun, bişey yemiyormuşsun yapma böyle
Kızlar bu arada birşey sorucam size. Şimdi biz 2 aydır çıkıyoruz ya daha yeniyiz. Sevgililer günü için ne alabilirim, ne yapabilirim? Malum uzağızda karar veremedim ne alsam ya da ne yapsam? Değerli fikirlerinizi bekliyorum
Cnmm ıcim almıyorr ki yaa bnm ki dün gelmiş bı arkadastan haberim oldu bana geldigini bile söylemedi ama ben degerimi anladım ondaki zerre kadar degerim yokmuş meger
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?