• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

gunaydın herkesee..
Kusura bakmayın dun servis kalkıo dedıler bı anda cıktım.bızım servisler bazen herkes erken cıkarsa 10-15 dakıka erken kalkıyorda:((
sordugunuz bırsey varsa atlattı dıye dusunmeyın okuyamadım yazdıklarınızı.Ama sanırım bır sure burada takılıcam malesef hayatımda olabılıtesı olan bırısı bıle yok.

gunaydın herkesee..
Kusura bakmayın dun servis kalkıo dedıler bı anda cıktım.bızım servisler bazen herkes erken cıkarsa 10-15 dakıka erken kalkıyorda:((
sordugunuz bırsey varsa atlattı dıye dusunmeyın okuyamadım yazdıklarınızı.Ama sanırım bır sure burada takılıcam malesef hayatımda olabılıtesı olan bırısı bıle yok.

Günaydınnn :3:, ummadığın bian da hayırlı biri çıkar inşallah karşına :16:

şöyle sölim, sonunda mutsuz olacağımı bile bile birlikteydim, 1 yılımı verdim dedim 2 oldu, 2 yılımı verdim dedim 3 oldu, askerliğini bekledim dedim 4 oldu derken 5 yılı devirdik ve bittik.. şimdi iyiki bitmiş diyor muyum diyorum... ama çok da kötü konuşmuyordum hakkında yine de taki bugün benim arkadamdan konuştuklarını görene kadar... iyiki bitmiş, iyiki askımcım var şimdi.. seninde karsına daha iyileri çıkacaktır, zamanı var demek ki daha...

ne guzel bırsey ınsallah bende bırgun ıyıkı hayatımda bırısı var dıyebılırım.

Bızde aynı sekılde mutsuz olacagımı bıle bıle,tum cevremdekıler sakın dedıklerı halde bırlıkteydım 3.5 yıllıkken askere gıttı 1.5 sene askerdeydı sonrasında 2 yıl mücadele ettık bıtmemesı ıcın ama bıtmesı ıkımız ıcınde en dogrusu dıye bıtırdım ..Ha bıtmesı cok ıyı oldu gerek aılesı,gerek kendısı ıle ben cok mutsuzdum ama cok sevmıştım fakat sevgımde bıttı cok şükür.Kasımdan berıde yanlızım hayatımda kımse yok.kendımle baş başa kalmak en guzelı.
Fakat sevgılıler gunu geldıkce ben nıye hayatımda bırısı yok dıye dusunmeye başladım o kadar..

günaydınlar kızlar...

juliaaa, kendini bırakma, kahvaltını et güzelce, benide kızdırmaaa :45:

amin inşallah canım... üze kendini, hatasını anlayacak, tıpış tıpış gelecek, sen artık ne ara ne de sor... kaybetmezsin böle bi nedenden merak etme...

O boyle olmasiini istedi belkide Cnm bilemeyiz ki belki de sadece bahanesiydi :ssz:

kızlaaar ben geldiiimm JULİA GSZ İHDD BEETLEE SANAT yeni sayamadoğım üyeler nasılsınız kızlaaaaaaaaarr

julia canım iyi haber ver bana barıştınız demi

kuzum yeni işin hayırlı olsun:)
iyiyiz şükür,ben evde oturuyorum geziyorum işte tatilin tadını çıkartıyorum malum okul başlayınca okul ödev sınav... :)

julia Allah yardımcın olsun, güçlü olmaya çalış kendine zarar verme
Sorun sadece senin kahve almaya çıkmansa gerçekten ne kadar büyümüş olay,başka bi sorun var mıydı bilmiyorum ama o kadar basit bişeyden böyle de bağlar koparılmaz ki
Kıskançlık da dozunda güzel diye düşünüyorum
Hakkınızda hayırlısı olur inşallah...

O boyle olmasiini istedi belkide Cnm bilemeyiz ki belki de sadece bahanesiydi :ssz:

gerçekten ayrılmak istiyosa bunu bahane etmiş kesinlikle... ama gerçekten ayrılmak isteseydi de dün sabah aramazdı.. bence peşinden koş, sen haklısın paşam de falan istiyo...

gerçekten ayrılmak istiyosa bunu bahane etmiş kesinlikle... ama gerçekten ayrılmak isteseydi de dün sabah aramazdı.. bence peşinden koş, sen haklısın paşam de falan istiyo...

Bilemiyorum cnmm :5:

Selam kızlarr:3: Nasılsınız? Julia'cım nasılsın? Duyduğuma göre kendine iyi bakmıyormuşsun, bişey yemiyormuşsun yapma böyle:19::20:

Kızlar bu arada birşey sorucam size. Şimdi biz 2 aydır çıkıyoruz ya daha yeniyiz. Sevgililer günü için ne alabilirim, ne yapabilirim? Malum uzağızda karar veremedim ne alsam ya da ne yapsam? Değerli fikirlerinizi bekliyorum:38:

Selam kızlarr:3: Nasılsınız? Julia'cım nasılsın? Duyduğuma göre kendine iyi bakmıyormuşsun, bişey yemiyormuşsun yapma böyle:19::20:

Cnmm ıcim almıyorr ki yaa bnm ki dün gelmiş bı arkadastan haberim oldu bana geldigini bile söylemedi ama ben degerimi anladım ondaki zerre kadar degerim yokmuş meger :31:

Kızlar bu arada birşey sorucam size. Şimdi biz 2 aydır çıkıyoruz ya daha yeniyiz. Sevgililer günü için ne alabilirim, ne yapabilirim? Malum uzağızda karar veremedim ne alsam ya da ne yapsam? Değerli fikirlerinizi bekliyorum:38:

Sevgiliye Özel Hediyeler Sevgiliye Hediye BonnyFood LoveDear
bizde 3 aydır birlikteyiz, yeniyiz, ne alıp yollanırki buradan uzaklara... bendee bunu düşündüm.. yolladım yanii.. perşembe günü elinde olacak, eminim sevecek :1:

Cnmm ıcim almıyorr ki yaa bnm ki dün gelmiş bı arkadastan haberim oldu bana geldigini bile söylemedi ama ben degerimi anladım ondaki zerre kadar degerim yokmuş meger :31:

baska sehirde miydi birde ? hmm, napsak netsek bilemedim yaa... sen üzüldükçe ben üzülüyorum yaa :43:

Back