ya ben benimkiyle tartıştığımda hemen aklıma ayrılık düşüncesi giriyor, ayrılalım, o daha mutlu olur falan die.. neden böyleyim bilmiyorum, neden normal insanlar gibi yasamıyorum bazı seyleri.. onu kaybetmekten çok korkuyorum, korktukça da kendi ellerimle kaybedesi geliyo.. dengesizim, kabul ediyorum...
tabi tabi arada yap onu ben iş yerinde yapıyorum aa yogundum falan diyorum :) yada hiç uyumayacagım bi saatte uyuya kalmışım diyorum :) ben zaten yolda duymam telefonu elimde taşımaktan da hoşlanmam oda işten çıkınca beni arar duymayacagımı bildigi halde kız arkadaşımdan kıskanıyor bütün gün berabersiniz bide yolda konuşuyorsunuz falan diye en çok bu yüzden kavga ediyoruz duymuyorum ne yapayım liseli kızlar gibi telefon elimde mi dolaşayım
ayyy işte bu bende de var bune bir türlü engel olamıyorum. Bende tam tersi ayrılayım böyle kavgayla nereye kadar diyorum dert sıkıntı niye çekiyorum diyorum hemen ayrılalım muhabbetine giriyorum. Şimdi hakkını yemeyeyim çok iyi koştu peşimde az öncede dedi senin degil benim hatam ben alıştırdım böyle seni dediayrırkende özlüyorum ne olacak böyle yaşın başın geldi seni böyle kim çekecek diyorum :) seviyor, ilgili, arayıp soruyor daha ne istiyorsun diyorum :) ama en ufak kavgada ayrılalıma dönüyorum
ben yapmıyodum işte hiç öyle seyler... birde bütün gün evde olunca calışmayınca bekliyorum zaten arasın sorsun die, atlıyordum hemen... ama dedim ya 2-3 gün önce bi konuşma yaptı bene die, madem öyle istiyo, madem uzak duran beni istiyo eski beni yani, öyle davranırım bende
Selam kızlar nasılsınız? Küsler barışmış çok sevindim
Selam kızlar nasılsınız? Küsler barışmış çok sevindim
Biz barışmadık Cnm sabah bı aradı bı daha ne aradı ne msj attı
tamam işte bi adım atmış gerisi gelir merak etme canım :)
selam kızlar
küsler barışır inş en kısa zamanda
Beenim işim biraz zor cnmm
Beenim işim biraz zor cnmm
okuldn çıkınca aaradım uyuzu isteksiz isteksiz konuşmalar sinir etti aramıcem bakalım kaç saat dayanabileceğim. Kızlar yazdıklarınızı okuyunca hemen hemen hepimiz aynı şeyleri yaşamışız, ilişkinin başında onlar koşmuş sonra biz sevince çok boğmuşuz. Bizde defalarca konuştuk o üzerine çok gitme boğma konusunu kasım gibi ayrılık yaşadık 1 gün sürdü ama ikimizde silekelendik daha özenliyiz. ,en azından ben eskiden ikide bir ayrılalım bitsin modundaydım bu da yıpratıyo ilişkiyi çok ağza almamak gerekiyor. Ben ilişkinin başındaki gibi olmaya çalışıyorum. inş kzasız belasız gider ilişkilerimiz
juli kendimi görüyorum sende her kavgada yaslara bürünüyordum
üzme kendini 2 güne kalmaz normale dönersiniz
üzme bakıyımm sen o tatlı canını... müsait falan değildir, hiç konuşmak istemese kendisi aramazdı, sabahtan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?