• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

valla yaa hep benzer şeyler, tek değilmişim bu dünyada, bunu anladım :1:

iyi 1 günlük ayrılıkla atlatmısınız, bende çok ağzıma alıyordum ayrılık kelimesini, en son gecen bitti bitiyordu ki bitmeden bi konuşma yaptı benimle, öyle haklıydı ki, zoruma gitti haksız olmak, utandım ama haklısın dedim.. daha almıyorum ayrılık kelimesini ağzıma, bunaltmıyorum da çok fazla.. bende şimdi ilişkinin basındaki gibi olmaya çalışıyrum, inan daha çok seviliyoruz o zmn, yanlış oldu sevgi değişmiyorda, mutlu oluyorlar daha çok, daha huzurlu oluyorlar, böylece daha az kavga, daha huzurlu bi ilişki.. böylesi daha güzel, çok konuşmaktan..

aynen tatlım ya ben çok yıprattım çocuğu sürekli trip kapris ve defalarca bitridim,o 1 kez bitirdi. Beni sürekli uyarır hayatının merkezine alma başka işlerle uğraş çok üzme diye uyuzum benim. bana dediği sen ilişkinin başındaki gibi ol her şey düzelecek dedi bende başlardaki gibi davranıyorum :D sizin ne kadar olmuştu dün ne konuştuğumuzu hatırlamıyorum sormuşta olabilirim D:

aynen tatlım ya ben çok yıprattım çocuğu sürekli trip kapris ve defalarca bitridim,o 1 kez bitirdi. Beni sürekli uyarır hayatının merkezine alma başka işlerle uğraş çok üzme diye uyuzum benim. bana dediği sen ilişkinin başındaki gibi ol her şey düzelecek dedi bende başlardaki gibi davranıyorum :D sizin ne kadar olmuştu dün ne konuştuğumuzu hatırlamıyorum sormuşta olabilirim D:

3 ay oldu, aslında aynı okuldan aynı bölümden mezunuz falan ama ben değmeyecek birine 5 yılımı verincee, onu farkedememişim :1:

oda bana aynısını dedi işte, sen eskisi gibi ol, herşey çok güzel olacak, bi kere ayrılalım ayrılalım demyeceksin ee bende çok daha mutlu olacağım dedi :1:

Cnmm gönlüm mutlu olsaaa su topikte ne sohbetler etcem de bı yanım buruk hala bak bu saat oldu ne aradı ne msj attı :31:

sen daha kahvaltı bile etmedin.. abuk kalk yerinden , doğru mutafağa git.. üzme kendini bu kadar ya, sabah aradı sonuçta, yine arar...

3 ay oldu, aslında aynı okuldan aynı bölümden mezunuz falan ama ben değmeyecek birine 5 yılımı verincee, onu farkedememişim :1:

oda bana aynısını dedi işte, sen eskisi gibi ol, herşey çok güzel olacak, bi kere ayrılalım ayrılalım demyeceksin ee bende çok daha mutlu olacağım dedi :1:
.

erkek mantığı aynı işte siz daha yenisniz :D biz bayatladık artık ya

kızlar selam ben geldim.

benım sorunumda gerçekten bekar olmak yanı hayatımda kımse yok,olma olasılığı olan kımse de yok.

Kaprıs yapmayın gerçi bence seven her türlü kaprısı çekmeli

kızlar selam ben geldim.

benım sorunumda gerçekten bekar olmak yanı hayatımda kımse yok,olma olasılığı olan kımse de yok.

kapris yapıp, ilişkimizi yıpratmayalım, elimizdekinin kıymetini bilelim demi:1:
Kaç yasındasın canım, olur olur, bi anda pat die olur, olmaz sandığın şeyler olur... Yeterki hayırlı biri çıksın karsına, çok da güzel olur...
zaman çok çabuk geçiyor ben ilişkime 1 ay bile ömür biçmemiştim :D
çok özledim uyuzu ben ya :D

ben evlilik biçiyorum valla.... tanımaya calışmıyorum çünkü zaten tanıyorum, allahım inşallah onu bana benide ona yazmıştır ya.. evlenince gerçekten beni mutlu edecek birisi.. bak diğer 5 yıllık ilişkimde mutlu olmayacağımı bile bile sürdürmüştüm, saf gibi.. Yeniden sevemezmişim, yeniden kimse beni sevemez sanmıştım, yalnız kalmaktan korkmuştum açıkcası...

sen nerdesin? o nerde ? ayy dün gece konuştuk ama unuttum, izmirde olan sen miydin :1:

canım şehir yazmayayım küçük bir yerdeyim :D ben egedeyim o akdenizde :D aynı üniden mezunuz.
Bende istiyorum evlenmek uyuzdan önce evlilik fikri bile çoook uzaktı , ama o atsın var ya anında gidip isticem babasından :P

kızlar selam ben geldim.

hiç beklemediğin anda çıkar inş beyaz attlı prensin :D
canım kimse kapris çekmiyor ya

ıhdd ne guzelmiş bende senın gıbı degmeyecek bırısıne degmeyecegnı bıle bıle 7 yılımı verdım.

calısıyorum.25 yasındayım.Uluslararası bır sırketın lojıstık bölümündeyım.
Ozel bır unıversiteden alanımla ılgılı mezunum.Boyle.
Karşıma bırısının cıkmmamasından cokda sıkayetcı bırısıyım malesefff...

şöyle sölim, sonunda mutsuz olacağımı bile bile birlikteydim, 1 yılımı verdim dedim 2 oldu, 2 yılımı verdim dedim 3 oldu, askerliğini bekledim dedim 4 oldu derken 5 yılı devirdik ve bittik.. şimdi iyiki bitmiş diyor muyum diyorum... ama çok da kötü konuşmuyordum hakkında yine de taki bugün benim arkadamdan konuştuklarını görene kadar... iyiki bitmiş, iyiki askımcım var şimdi.. seninde karsına daha iyileri çıkacaktır, zamanı var demek ki daha...

elma diyetim yine patladı.. malum dönemle ikisinin ilk günü aynı olunca bi bas ağrısı çekiyorum ki sormayın... akşam elma yiyecektim ama bas ağrımın derdine yersem gecer mantığı ile akşam yedim bi güzel.. neyse yarına artık.. bu akşam daha bişey yemem artık...

bu arada benimki 4. ye arıyor, açmıyorum, en son msj atmış, abarttım mı ne bende :1: basım ağrıyordu, uyuyordum dicem... yarı yalan yarı doğru olsun :1:

Son düzenleme:
elma diyetim yine patladı.. malum dönemle ikisinin ilk günü aynı olunca bi bas ağrısı çekiyorum ki sormayın... akşam elma yiyecektim ama bas ağrımın derdine yersem gecer mantığı ile akşam yedim bi güzel.. neyse yarına artık.. bu akşam daha bişey yemem artık...

bu arada benimki 4. ye arıyor, açmıyorum, abarttım mı ne :1: basım ağrıyordu, uyuyordum dicem... yarı yalan yarı doğru olsun :1:

aç kız ya yazık çocuğa :D

kızlaaar ben geldiiimm JULİA GSZ İHDD BEETLEE SANAT yeni sayamadoğım üyeler nasılsınız kızlaaaaaaaaarr

julia canım iyi haber ver bana barıştınız demi

ya arayacaktım zaten de, aradan zaman geçsin diyorum anlamasın die, ben aramadan o bidaha arıyor, en son garibim mesaj atmış, iyi olmuşşş :1: ama bu da her akşam yapılmazz, arada yapayım ama çok zevkli :1:

bende bazen yapıyorum zevkli oluyor arıyor arıyor :1:

kızlaaar ben geldiiimm JULİA GSZ İHDD BEETLEE SANAT yeni sayamadoğım üyeler nasılsınız kızlaaaaaaaaarr

julia canım iyi haber ver bana barıştınız demi

hoşgelsinnn, iyiyiz canım, sen nasılsın ?
nasıl geçti görüşme ?

Back