20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

sustuk, kaldık... Rabbim hepimize hayırlı insanlarla birlikte olmayı nasip etsin kızlar...

inşallah aranız düzelir en kısa zmanda daha fazla üzülmeni istemıyorum kuzum benim ALLAH yüzünüzü gülldürsün ve mutluluğunuzu daim etsin

kızlar bi maça gittim geldim neler olmuş kaç sayfa okudum yetişemedim julia nazara mı geldin ne oldu öyle düzelir canım sakin ol uyudunuz hepiniz galiba iyi geceler görüşürüz..

kızlar bi maça gittim geldim neler olmuş kaç sayfa okudum yetişemedim julia nazara mı geldin ne oldu öyle düzelir canım sakin ol uyudunuz hepiniz galiba iyi geceler görüşürüz..

ben burdayım kzuum evet tatsız bi durum yaşadı .s

nasılsın glsmn seninde görüşmen sorunlu mu geçti ne yaptın

canım iiyim nasıl olayım biraz tatsız geçti beni beklettiler 1den 5e kadar bn dayanamadım gittim otobusteyken gelin dediler bnde dalgamı geçiyorsunuz dedim gelememem dedim yarın gelirirm anca dedim tamm dedi yarn ttekrar gidicm

hadi ya 4 saat beklettiler bide geri çağırdılar nasıl bi sistemmiş bu yarın git bakalım hayırlısı olsun ama bi olumsuzluk oluşmuştur sende konuşuruz yine yarın şansın açık olsun uyumam lazım yarın pazartesi iş var yatayım iyi geceler..

[/I]
aynen canım teşekkür ederim bende yatıım tamam iyi geceler tatlı rüyalar

Herkes uyumuş... Tabi ben anormal olduğum için 4 te yatıyorum 1de kalkıyorum Yarın görüşürüz uyuyan güzeller :)

Açılışı yapayım dedim
Gününüz aydın olsun kuzucuklar... Bol keyifli bi hafta olur inşallah.. Az tartışmalı olsun; küsler barıssın, barısık olanlar da kavga etmesin mümkünse bu haftaa

julia, küstü de,sizde mi öyleydiniz, yetişemiyorum hızınıza...o aramıyorsa, sen ara... gurur yapmaaa

evet bizde küssüz ben bir kaç mesaj çektim o kızgınlıkla daha çok sinirlendi :) ama haklıyım benimle ilgilenmedi ben söyledigi bir söze alındım umursamadı ben öyle demedim dedi ondan sonrada gelmedi 3 gün surat asmışım gene kızdım gelmedigi için söylendim hiç bir şey olmamış gibi arayıp konuşuyordu iyice çıldırdım

insanı delirtirler yaa, ne kadar karnı geniş adamlar bu erkekler...
bizde 2-3 gün önce büyük bi ayrılma muhabbetinden sonra döndük.. ben neden sürekli trip atıyomuşum, sürekli yine trip atcam die bekliyormui falan filan, ee attırma o zmn, keyfimden mi atıyorum sanki

benim ilk zamanlardaki gibi davranmam gerekiyo, anladım.. çok sıkmak, çok muhabbet etmek yaramıyo bunlara... benimle ciddi ciddi konuştu, haklısın dedim, evet değiştim ilk zamanlara göre, daha ok üstüne düştüm, neden aramıyorsun sormuyorsun yaptım, ben üstüne düştükçe adam geri gitti... çünkü gelmesine gerek kalmadı... sen eskisi gibi ol, ben zaten eskisi gibi olurum dedi..

bende kırıldım aslında bu konuşmadan sonra ama iyi peki dedim.. geçtim gittim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…