sustuk, kaldık... Rabbim hepimize hayırlı insanlarla birlikte olmayı nasip etsin kızlar...
hepinizle tanıştıgıma memnun oldum kızlar iyi geceler :)
hepinizle tanıştıgıma memnun oldum kızlar iyi geceler :)
sustuk, kaldık... Rabbim hepimize hayırlı insanlarla birlikte olmayı nasip etsin kızlar...
kızlar bi maça gittim geldim neler olmuş kaç sayfa okudum yetişemedim julia nazara mı geldin ne oldu öyle düzelir canım sakin ol uyudunuz hepiniz galiba iyi geceler görüşürüz..
ben burdayım kzuum evet tatsız bi durum yaşadı .s
nasılsın glsmn seninde görüşmen sorunlu mu geçti ne yaptın
canım iiyim nasıl olayım biraz tatsız geçti beni beklettiler 1den 5e kadar bn dayanamadım gittim otobusteyken gelin dediler bnde dalgamı geçiyorsunuz dedim gelememem dedim yarın gelirirm anca dedim tamm dedi yarn ttekrar gidicm
hadi ya 4 saat beklettiler bide geri çağırdılar nasıl bi sistemmiş bu yarın git bakalım hayırlısı olsun ama bi olumsuzluk oluşmuştur sende konuşuruz yine yarın şansın açık olsun uyumam lazım yarın pazartesi iş var yatayım iyi geceler..
Açılışı yapayım dedim
Gününüz aydın olsun kuzucuklar... Bol keyifli bi hafta olur inşallah.. Az tartışmalı olsun; küsler barıssın, barısık olanlar da kavga etmesin mümkünse bu haftaa
Günaydınnnnnnnnnn :)
İnşallah ararda barışırız.
julia, küstü de,sizde mi öyleydiniz, yetişemiyorum hızınıza...o aramıyorsa, sen ara... gurur yapmaaa
evet bizde küssüzben bir kaç mesaj çektim o kızgınlıkla daha çok sinirlendi :) ama haklıyım benimle ilgilenmedi ben söyledigi bir söze alındım umursamadı ben öyle demedim dedi ondan sonrada gelmedi 3 gün surat asmışım gene kızdım gelmedigi için söylendim hiç bir şey olmamış gibi arayıp konuşuyordu iyice çıldırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?