Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
insanı delirtirler yaa, ne kadar karnı geniş adamlar bu erkekler...
bizde 2-3 gün önce büyük bi ayrılma muhabbetinden sonra döndük.. ben neden sürekli trip atıyomuşum, sürekli yine trip atcam die bekliyormui falan filan, ee attırma o zmn, keyfimden mi atıyorum sanki
benim ilk zamanlardaki gibi davranmam gerekiyo, anladım.. çok sıkmak, çok muhabbet etmek yaramıyo bunlara... benimle ciddi ciddi konuştu, haklısın dedim, evet değiştim ilk zamanlara göre, daha ok üstüne düştüm, neden aramıyorsun sormuyorsun yaptım, ben üstüne düştükçe adam geri gitti... çünkü gelmesine gerek kalmadı... sen eskisi gibi ol, ben zaten eskisi gibi olurum dedi..
bende kırıldım aslında bu konuşmadan sonra ama iyi peki dedim.. geçtim gittim..
Merhaba kızlarrrr![]()
herkese selam kızlar
20 yaş ve 30 yaş arası bekar kızların sohbet mekanıııı burası var mıııııı sohbet etmek isteyen arkadaslar
şimdiden hoşgeldiniz sefalar getirdiniz![]()
selam şekercim...Merhaba kızlarrrr![]()
bizde de öyle bana aramıyorsun sormuyorsun merak etmiyorsun diyordu tamam dedim ben bu sefer üsttüne düşmeye başladım bana yapma dediklerini kendi yapmaya başladı bu sefer insan daha çok sinirleniyor bana yapma dediklerini sen niye yapıyorsun be adam. Konuşmuyorsun içinde biriktiriyorsun diyordu al konuştum işte açık açık kırıldım alındım dedim ne yaptı hiç bir şeygelde sinirlenme çıldırma bide kendini haklı çıkartıyor o barışmak için aramış ben umursamamışım ya aradın tamam da dönüp kusura bakma dedin mi hayır hiç konuyu açmadı havadan sudan muhabbet ediyor.
Sen her açtığım topiğe gelebilirsin Cnm özel misafirimsin bnmjulii bu topiği ben katılamayayım diye mi açtın?
İyiyim Cnm sen nasılsınMerhaba julia. Nasılsın?
Selam cnm ne haberselam şekercim...
yaa bide o var de mi, sen daha olayı hazmedemeden, söyleyeceklerin bitmeden, havadan sudan muhabbet etmeye baslıyorlar![]()
içinde kalıyo söyleyeceklerinnn, söyletmiyolar![]()
Selam cnm ne haber![]()
çok arayasım geldi ama aramamam lazım offf ya![]()
iyi sayılır canım, erkek arkadaşıma sevgililer günü hediyesi yollayacağım Sevgiliye Özel Hediyeler Sevgiliye Hediye BonnyFood LoveDear da bankayla basım dertte... onlarla konusuyorum ediyorum falan.. neyse halledecekler gün içinde de bir an önce etseler die bekliyorum...
Beni aradı sabah ama tam olarak düzelmedik dahaaa![]()
ne güzel canım aramış ya sevindim :) dua et aklı başına gelip benimkisi de arasın![]()
dua'nın bu kadar çabuk kabul olacağı varmış yazıyı gönderir göndermez aradı :) akşama buluşuyoruz :)
eminim o da aynı seyi söylüyordurçok arayasım geldi ama aramamam lazım offf ya![]()
benimde sıkılıyo valla, elma yiyorum- yeşil çay içiyorum, spora gideceğim birazdan, ya bide benim gibi kilolu olsanız, onun derdi olsa üzerinizde.. şükredinn halinizeeAyyy Cnm çok sıkılıyor yaaa![]()
Beni aradı sabah ama tam olarak düzelmedik dahaaa![]()
Ay Cnm çok sevvindim dua et de bizde barısalim![]()
sevindimmm sekerler ikinizin de adına...
iyiki küs olan sizsiniz, arası iyi olan biziz... demek ki aramı bi de kötü olsa eyvah eyvahhhsabah ben msj attımbi tane, oda öğlen aradı 2 dk.. bitti gitti... akşam 6 ya kadar ses çıkmaz daha.. bide karar verdim, uyuyordum dicem ylan sölicem, açmıcam aradığında, msj atmıcam... uzak kalmam lazım biraz ondan, anlasın kıymetimi
![]()