20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

bizde de öyle bana aramıyorsun sormuyorsun merak etmiyorsun diyordu tamam dedim ben bu sefer üsttüne düşmeye başladım bana yapma dediklerini kendi yapmaya başladı bu sefer insan daha çok sinirleniyor bana yapma dediklerini sen niye yapıyorsun be adam. Konuşmuyorsun içinde biriktiriyorsun diyordu al konuştum işte açık açık kırıldım alındım dedim ne yaptı hiç bir şey gelde sinirlenme çıldırma bide kendini haklı çıkartıyor o barışmak için aramış ben umursamamışım ya aradın tamam da dönüp kusura bakma dedin mi hayır hiç konuyu açmadı havadan sudan muhabbet ediyor.

Merhaba kızlarrrr
selam şekercim...

yaa bide o var de mi, sen daha olayı hazmedemeden, söyleyeceklerin bitmeden, havadan sudan muhabbet etmeye baslıyorlar
içinde kalıyo söyleyeceklerinnn, söyletmiyolar

julii bu topiği ben katılamayayım diye mi açtın?
Sen her açtığım topiğe gelebilirsin Cnm özel misafirimsin bnm

Merhaba julia. Nasılsın?
İyiyim Cnm sen nasılsın

selam şekercim...

yaa bide o var de mi, sen daha olayı hazmedemeden, söyleyeceklerin bitmeden, havadan sudan muhabbet etmeye baslıyorlar
içinde kalıyo söyleyeceklerinnn, söyletmiyolar
Selam cnm ne haber

çok arayasım geldi ama aramamam lazım offf ya
eminim o da aynı seyi söylüyordur
Ayyy Cnm çok sıkılıyor yaaa
benimde sıkılıyo valla, elma yiyorum- yeşil çay içiyorum, spora gideceğim birazdan, ya bide benim gibi kilolu olsanız, onun derdi olsa üzerinizde.. şükredinn halinizee
Beni aradı sabah ama tam olarak düzelmedik dahaaa

ohh ohh, şükür... buda bişeydir, düzelirsiniz...

sevindimmm sekerler ikinizin de adına...

iyiki küs olan sizsiniz, arası iyi olan biziz... demek ki aramı bi de kötü olsa eyvah eyvahhh sabah ben msj attımbi tane, oda öğlen aradı 2 dk.. bitti gitti... akşam 6 ya kadar ses çıkmaz daha.. bide karar verdim, uyuyordum dicem ylan sölicem, açmıcam aradığında, msj atmıcam... uzak kalmam lazım biraz ondan, anlasın kıymetimi

ya ben benimkiyle tartıştığımda hemen aklıma ayrılık düşüncesi giriyor, ayrılalım, o daha mutlu olur falan die.. neden böyleyim bilmiyorum, neden normal insanlar gibi yasamıyorum bazı seyleri.. onu kaybetmekten çok korkuyorum, korktukça da kendi ellerimle kaybedesi geliyo.. dengesizim, kabul ediyorum...

tabi tabi arada yap onu ben iş yerinde yapıyorum aa yogundum falan diyorum :) yada hiç uyumayacagım bi saatte uyuya kalmışım diyorum :) ben zaten yolda duymam telefonu elimde taşımaktan da hoşlanmam oda işten çıkınca beni arar duymayacagımı bildigi halde kız arkadaşımdan kıskanıyor bütün gün berabersiniz bide yolda konuşuyorsunuz falan diye en çok bu yüzden kavga ediyoruz duymuyorum ne yapayım liseli kızlar gibi telefon elimde mi dolaşayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…