• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

ya ben benimkiyle tartıştığımda hemen aklıma ayrılık düşüncesi giriyor, ayrılalım, o daha mutlu olur falan die.. neden böyleyim bilmiyorum, neden normal insanlar gibi yasamıyorum bazı seyleri.. onu kaybetmekten çok korkuyorum, korktukça da kendi ellerimle kaybedesi geliyo.. dengesizim, kabul ediyorum...:43::43:

ayyy işte bu bende de var bune bir türlü engel olamıyorum. Bende tam tersi ayrılayım böyle kavgayla nereye kadar diyorum dert sıkıntı niye çekiyorum diyorum hemen ayrılalım muhabbetine giriyorum. Şimdi hakkını yemeyeyim çok iyi koştu peşimde az öncede dedi senin degil benim hatam ben alıştırdım böyle seni dedi :9: ayrırkende özlüyorum ne olacak böyle yaşın başın geldi seni böyle kim çekecek diyorum :) seviyor, ilgili, arayıp soruyor daha ne istiyorsun diyorum :) ama en ufak kavgada ayrılalıma dönüyorum :(

tabi tabi arada yap onu ben iş yerinde yapıyorum aa yogundum falan diyorum :) yada hiç uyumayacagım bi saatte uyuya kalmışım diyorum :) ben zaten yolda duymam telefonu elimde taşımaktan da hoşlanmam oda işten çıkınca beni arar duymayacagımı bildigi halde kız arkadaşımdan kıskanıyor bütün gün berabersiniz bide yolda konuşuyorsunuz falan diye en çok bu yüzden kavga ediyoruz duymuyorum ne yapayım liseli kızlar gibi telefon elimde mi dolaşayım :52:

ben yapmıyodum işte hiç öyle seyler... birde bütün gün evde olunca calışmayınca bekliyorum zaten arasın sorsun die, atlıyordum hemen... ama dedim ya 2-3 gün önce bi konuşma yaptı bene die, madem öyle istiyo, madem uzak duran beni istiyo eski beni yani, öyle davranırım bende :1:

ayyy işte bu bende de var bune bir türlü engel olamıyorum. Bende tam tersi ayrılayım böyle kavgayla nereye kadar diyorum dert sıkıntı niye çekiyorum diyorum hemen ayrılalım muhabbetine giriyorum. Şimdi hakkını yemeyeyim çok iyi koştu peşimde az öncede dedi senin degil benim hatam ben alıştırdım böyle seni dedi :9: ayrırkende özlüyorum ne olacak böyle yaşın başın geldi seni böyle kim çekecek diyorum :) seviyor, ilgili, arayıp soruyor daha ne istiyorsun diyorum :) ama en ufak kavgada ayrılalıma dönüyorum :(

bende yapıyordum, bana dedi ki, sen bana bunu söylemezsen çok daha mutlu olacağım.. Eskisi gibi olacağız... Benim ayrılık dememin nedeni işte son zamanlarda işe başlayınca uzak kalması benimde ona çok sarmam oldu.. Artık ayrılalım da demeyeceğim hiçbi zaman.. Adam ayrılınması gereken bi adam değil çünkü... Buna çok çok emindim zaten ama biraz önce ne oldu biliyo musunuz...

Eski erkek arkadasım face sifresi vardı bende, ama o bildiğimi bilmiyor... Mesajlaşmalarını okudum, iyiki ayrılmışım dedim.. Ben hayatındayken bile adam beni yok saymış, ayrılık tarihimizden çok öncesini söylüyor, yabancıyka evlenecekmiş, benim yüzümden türk kızlarından ifrit gelmiş, falan da filan.... terbiyesiz ! 5 yılımı verdim ona...

ben yapmıyodum işte hiç öyle seyler... birde bütün gün evde olunca calışmayınca bekliyorum zaten arasın sorsun die, atlıyordum hemen... ama dedim ya 2-3 gün önce bi konuşma yaptı bene die, madem öyle istiyo, madem uzak duran beni istiyo eski beni yani, öyle davranırım bende :1:

Ben başta çok kötü davranıyordum arayıyordu açmıyordum soğuk konuşuyordum umursamıyordum kısacası peşimden ayrılmıyordu alışkanlık oldu devamlı kavga ediyoruz ayrılıyoruz barışıyoruz falan bir kaç kezde ben peşinden koşunca adamın egosu tavan yaptı :) ayrı duramıyordu Kasımda bi kavga ettik ama çok ciddi bir konuydu 2 ay ayrı durduk arada gene arayıp kavga ediyorduk. :) Herşeyi unuttacagız dedik ama demeyle olmuyor işte unuttulmuyor :(

işteyken konuşmak cidden sorun oluyor ama göze batıyorsun aklında bulsun bu yüzden çok sıkma adamı canım.
Benimkide yanlız kaldıkça arardı beni epey konuşurduk falan hatta ben sıkılır kapatalım derdim o kadar yani :) şimdi arama dakikaları azaldı az konuşalım dedi sinir olmuştum :4:

yok yok yapmayacağım artık... Adamı kaybetmeye hiç niyetim yok, ben beni hergün daha çok sevsin istiyorum, sevgisi azalsın diil.. Konuşunca zoruma gitti biraz ama haklıydı... Çok muhabbet tez ayrılık getirir gözden uzak olanda gnülden uzak olur.. Ne çok uzak kalacaksın ne de çok sıkacaksın...

Neyse ben spora gidiyorum, çok pis kararlıyım, zayıflayacağım..

okuldn çıkınca aaradım uyuzu isteksiz isteksiz konuşmalar sinir etti aramıcem bakalım kaç saat dayanabileceğim. Kızlar yazdıklarınızı okuyunca hemen hemen hepimiz aynı şeyleri yaşamışız, ilişkinin başında onlar koşmuş sonra biz sevince çok boğmuşuz. Bizde defalarca konuştuk o üzerine çok gitme boğma konusunu kasım gibi ayrılık yaşadık 1 gün sürdü ama ikimizde silekelendik daha özenliyiz. ,en azından ben eskiden ikide bir ayrılalım bitsin modundaydım bu da yıpratıyo ilişkiyi çok ağza almamak gerekiyor. Ben ilişkinin başındaki gibi olmaya çalışıyorum. inş kzasız belasız gider ilişkilerimiz

okuldn çıkınca aaradım uyuzu isteksiz isteksiz konuşmalar sinir etti aramıcem bakalım kaç saat dayanabileceğim. Kızlar yazdıklarınızı okuyunca hemen hemen hepimiz aynı şeyleri yaşamışız, ilişkinin başında onlar koşmuş sonra biz sevince çok boğmuşuz. Bizde defalarca konuştuk o üzerine çok gitme boğma konusunu kasım gibi ayrılık yaşadık 1 gün sürdü ama ikimizde silekelendik daha özenliyiz. ,en azından ben eskiden ikide bir ayrılalım bitsin modundaydım bu da yıpratıyo ilişkiyi çok ağza almamak gerekiyor. Ben ilişkinin başındaki gibi olmaya çalışıyorum. inş kzasız belasız gider ilişkilerimiz

valla yaa hep benzer şeyler, tek değilmişim bu dünyada, bunu anladım :1:

iyi 1 günlük ayrılıkla atlatmısınız, bende çok ağzıma alıyordum ayrılık kelimesini, en son gecen bitti bitiyordu ki bitmeden bi konuşma yaptı benimle, öyle haklıydı ki, zoruma gitti haksız olmak, utandım ama haklısın dedim.. daha almıyorum ayrılık kelimesini ağzıma, bunaltmıyorum da çok fazla.. bende şimdi ilişkinin basındaki gibi olmaya çalışıyrum, inan daha çok seviliyoruz o zmn, yanlış oldu sevgi değişmiyorda, mutlu oluyorlar daha çok, daha huzurlu oluyorlar, böylece daha az kavga, daha huzurlu bi ilişki.. böylesi daha güzel, çok konuşmaktan..

juli kendimi görüyorum sende her kavgada yaslara bürünüyordum :D
üzme kendini 2 güne kalmaz normale dönersiniz

Ben daha sabah kahvaltısı bile yapmadımmm biliyormusunn üzüntüdennn :14:

üzme bakıyımm sen o tatlı canını... müsait falan değildir, hiç konuşmak istemese kendisi aramazdı, sabahtan...

Kısmet Cnm ne diyim istemiyorsa beni yapacak çok da bısi yok:31:

Back