20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

anladım tatlım pilotluk olursa iyi kazanıyorlar baya ya inş olur

benimde sevgilim kpssye hazırlanıyor bizim 21 ay olmuş o işsiz olduğu için ciddi bir adımımız yok aramızda 12 saatlik mesafe var öyle

Amin canım hayırlısı artık olursa da olmazsa da napalım. Sizde uzaksınız yani İnşallah kazanır kpss yi atanır. Sizin tek iş engeli kalmış o zaman o olursa adım atarsınız yavaş yavaş hayırlısıyla.

Ben kaçayım kızlar yavaştan msn vakti geldi Size iyi sohbetler. Juliaa üzme kendini Hepinizle tanıştığıma çok sevindim

Ben kaçayım kızlar yavaştan msn vakti geldi Size iyi sohbetler. Juliaa üzme kendini Hepinizle tanıştığıma çok sevindim

tmm cnm hoşsohbetler sizee , üzmemek elde değil cnm bakalım yarın ne göstercek bende çok sevindim seninle taıştığımaaaaa

julia kuzum naptın merka ettim ookumadım geçmişi bayagı konusulmuş ama düzelttn mı durumu

Son düzenleme:
Ne düşüncesizler ya İşverenler çok saygısız ve düşüncesiz oluyor gerçekten. Neyse glsmn sıkma canını sende.

öle gercktn canım yarın başlatıcklr buyük ihtimal 1 hafta deneme süreci köpek gibi çalıştrdıkarını öğrendim bugün.s ama çok geç artık yarın gidiyorum

Son düzenleme:

Gittiğim eğer bensem, söyle bana kimden gittim?
Sende yoktum zaten ben, ben yine bende bittim..

sen denedin mı arayıp sormayı bi ara mesaj at

rasam da çamaz biliorummmm 4 ile 5 arası aradım açmadı sonunda telini kapadı sora akam msj attım dönmedi daha ne diyipte msj atayım yada arayayım ki cnmm

kile diyet yapcaktık, kim bize zayıflama tecrübesini anlatacaktı
kızlar yarın bir baslıyorum, pir başlıyorum.... çok fenalık zayıflayacağımmm

kuzum bak şimdi bıse silicm alınma yanlıs anlasılırsm kusurumada bakma bnde cok sevıyorum kaybet-dersm nolur bilmiyorum ama yeri gelecek tavrını koyacksn baştn öle alıstrmışsn tamam ama hiç bısey için gec diil ben bağırınca o ayrılır diye korkma biz zaten bundan kaybedip susuyoruz hep öyle haksız yere üzüyorsun ki kendni anlatamam bak ara kapalı olsun mesaj bırak sen yanlıs bıse yapmadın yemin etme sen arayıp msj atmzsn aha bak bıde tavır yapıyor diyecek özür dilersn suşlu diyecek ortasını bul kendinden emin net bi şekilde konuş almak zorundaydım çıktım kızacağını bliyordum ama başka gidecek kimse yoktu ve mecburdum baratma de bunları söyleyebil öle yersiz üzüyorsun ki kendini o üzülsn biraz bırakta sen üste çıkınca o snei kaybetme kten korkucak bşdahkşne abartırsam bu durumu bıkar ayrılır diye düşünecek kendini ona bu kadar bağlı olduğunu ona hissettirme ve yeri gelsin bağır çağır bak ben çok sviyorum ama haklıysam varya ortalıgı karıştırıyorum annesine kadar arıyorum onunda yeri geliyor ağzına ediyorum ve bunları bitti demesni git demesini göze alarak söylüyorum çok ağır konuşuyorum beni çok üzdüğü zaman bunları hakediyor ve özür dileyen gerçekten hatasını anlayan o olacak bi dene kendini bu kadar ezdirme nolur bayanız biz ya köle değiliz seni çok iyi anlıyorum tanıştığımdan beri de çok sevıyorum ama nolur sesin çıksın

yok yok arama, ben akşam aradığını anlamamıştım... enişte seviyo, kaçıp kovalanmayı belli

üzülüorüm hem de çok ben onunla herkesten gizli evlenmeyi düşündüm yaaaa mükafatı bu olmamalıydııı

bak cnmmmm ben 5 yıllık bir ilişkiden çıktımmmm , olmadı ayrıldıkkkk sorasındaaaaa çok hastalandım ben o anda rabbım bana bunu yollaaa tuttu kaldırdııı beniii hayata döndürdüüüü . o kadar bağlandım o kadar asık oldum kiiiiiiii şimdiiii ona kızmaya bile kıyamıorum onu gördüğüm an herşey, unutuorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…