Benimki de öyleydi canım. Ama baktı bütün arkadaşlarım evleniyor. Yavaştan yumuşadı ee sen ne zaman evlencen diyip duruyorKi daha sevgilimle 2 aydır beraberiz. Ama babama kalsa hiç evlenmeyeyim turşumu kursun
Orası kesin
Şimdi bana 30 yaşındakiler çok büyük geliyor mesela ama birkaç seneye bende 30 olucam böyle çelişkilerdeyim
benim babam da daha hiç belli olmayan damadını kıskanıyor tanımadığı etmediği yani
bi görseniz neler diyo "şimdi bu kızı bu yaşa getirdim,gözünün içine baktım elin çocuğu alıp götürecek mi?,yok benden fazla mı seveceksin kocanı vs"
kıskandımmmmmben 25 o 33 yaşınd cnm evet aynı şehirdeyiz
Uzaklık çok zor ya anlarsın halimdenValla yolda elele gezen sevgilileri gördükçe üzülüyorum. Canım işte artık yanlış anlaşılmaları düzelterek bir şekilde idare edicez yanyana gelene kadar artık napalım. Bazen isyan edesim geliyor niye uzaktaki insanı seçtim diye. Ama en doğru kişi de o. Senin de öyleymiş canım sabredicez başka yolu yok Yanyana gelebilme şansınız var mı canım bu arada sürekli olarak?
Ahah aynen öyle ya bende büyük hissediyorum hatta bazı yaşıtlarımı bile kendimden büyük görüyorum. Kendimi hiç 26 yaşında hissetmiyorum allahtan göstermediğimi söylüyorlar o biraz rahatlatıyor beni. Halbuki şurda 4 sene sonra 30 olucaz. Kendimi hiç hazır hissetmiyorum, en güzeli 30 a gelince 30 göstermemeye çalışmak
kıskandımmmmm
ahh ahh sorma, yolda yürüyen, bi cafede oturan, markette alışveriş yapan, otobüste birlikte yolculuk yapan vs. vs. tüm sevgilileri kıskanıyorum
canım biz ikimizde müh. iz. o kpss den 91 küsür aldı, yeni atandı, 2 haftadır çalışıyo, samsunda (samsunda benim memleketim), ben bursadayım ve uzun sürede burdayım 85 küsür aldım, benim atanmam imkansız en bastan sınava hazırlanacağım.. yani uzunn bi süre ayrıyız.. evlenene kadardaha ben sınava gireceğim atanacağım hangi sehre gideceğim falan da filan, çok işim var...
Canım peki hep böyle midir?
kıskandımmmmm
ahh ahh sorma, yolda yürüyen, bi cafede oturan, markette alışveriş yapan, otobüste birlikte yolculuk yapan vs. vs. tüm sevgilileri kıskanıyorum
canım biz ikimizde müh. iz. o kpss den 91 küsür aldı, yeni atandı, 2 haftadır çalışıyo, samsunda (samsunda benim memleketim), ben bursadayım ve uzun sürede burdayım 85 küsür aldım, benim atanmam imkansız en bastan sınava hazırlanacağım.. yani uzunn bi süre ayrıyız.. evlenene kadardaha ben sınava gireceğim atanacağım hangi sehre gideceğim falan da filan, çok işim var...
Ben de samsunluyum :)
kıskandımmmmm
ihdd canım bekleme evlen ya
ben bu gidişle iç güveysi alacağım çocuğu ya
bendee
hehehe ne kadar cok samsunlu varmış topicte :)
yoksaaa sende mii
bnm kii ben he deseydim 14 subatta herkesten gizli evlenecekti bnmle kabul etmedim tabii
Allah kavuştursun canım. İyi ki atanmış o iş sorununuz halledilmiş yine. Sende atanırsın ya da iş bulursun merak etme canım. Benim annemde işte iş bul diyip duruyor habire :) Bakınıyorum bende. Bizim durumumuzda şöyle ben İzmir'deyim sevgilim Ankara'da. İzmir'de evi var allahtan akrabaları da var. O yüzden geliyor yanıma görmeye. Şuan da pilotluk için hazırlanıyor eğer olursa İzmir'e yerleşicek. Olmazsa da burdan iş bulup yerleşiceğini söylüyor. Bakalım şimdi işte herşey pilotluk işine bağlı o belli olsunda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?