• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

Allah kavuştursun canım. İyi ki atanmış o iş sorununuz halledilmiş yine. Sende atanırsın ya da iş bulursun merak etme canım. Benim annemde işte iş bul diyip duruyor habire :) Bakınıyorum bende. Bizim durumumuzda şöyle ben İzmir'deyim sevgilim Ankara'da. İzmir'de evi var allahtan akrabaları da var. O yüzden geliyor yanıma görmeye. Şuan da pilotluk için hazırlanıyor eğer olursa İzmir'e yerleşicek. Olmazsa da burdan iş bulup yerleşiceğini söylüyor. Bakalım şimdi işte herşey pilotluk işine bağlı o belli olsunda.
hayırlısı olsun hakkınızda, evinin olması iyiymiş orda ya.. neyse ikimizinde bi yerden sansı var, yine atanamazsam seneye en azından kendi memleketim falan, babam çok da sorun etmez akrabalarım orada ya hep, izin verir evlenip gitmeme çalışmadan die düşünüyorum, yani inşallah :1:
ihdd canım bekleme evlen ya :D

ben bu gidişle iç güveysi alacağım çocuğu ya

ben evlenmesine evlenirim de anam bırakmaz :45:

hehehe ne kadar cok samsunlu varmış topicte :)

evet ama istanbulda yaşıyorum :)

haribden ya ne cok samsunlu varmş,çok sasırdımm... bende bursada yasıyorum ama ne fark eder, memleketimiz memleketimiz yaniii :1:

püff ya bi gün evlenebilecek miyiz bizde çok merak ediyorum. iş güç askerlik :5:

canım pilotluk işini açar mısın biraz?

THY'ye girmeye çalışıyor canım ingilizce sınavından geçti işte başvurucak şimdi. Tabi biraz zor bir ihtimal olması ama çok istiyor. Makine mühendisi aslında ama pilotluk istiyor. Daha askerliği de var ohooooo bizim işimiz zor. Daha asker yolu gözlücem bu yaştan sonra:1: Zaten daha çok yeniyiz evlilik gündemde bile değil, daha biraz tanımamız lazım birbirimizi. Bakalım Allah hepimizin sonunu hayır etsin. İnşallah bu topikte herkesin istediği gerçekleşsin amin:16:

canım sevgilin atanmış az para biriktirsin evlen geç ya evlenincede haızrlanırsın çünkü sınav 2014te birde atamalar kasım da olursa hiç uzatma sevgilimin işi olsa anında evlenirdim :D

hayırlısı olsun hakkınızda, evinin olması iyiymiş orda ya.. neyse ikimizinde bi yerden sansı var, yine atanamazsam seneye en azından kendi memleketim falan, babam çok da sorun etmez akrabalarım orada ya hep, izin verir evlenip gitmeme çalışmadan die düşünüyorum, yani inşallah :1:

ben evlenmesine evlenirim de anam bırakmaz :45:

haribden ya ne cok samsunlu varmş,çok sasırdımm... bende bursada yasıyorum ama ne fark eder, memleketimiz memleketimiz yaniii :1:

aynen samsunluyum bursada yaşıorum :29:

ama gizli yaparsanız da küsmez mi? 1 haftada degilde 6 ayda olsun herkesin gönlü olsun :)
küser ama barışır soraaaaaaaaa :1::1:

THY'ye girmeye çalışıyor canım ingilizce sınavından geçti işte başvurucak şimdi. Tabi biraz zor bir ihtimal olması ama çok istiyor. Makine mühendisi aslında ama pilotluk istiyor. Daha askerliği de var ohooooo bizim işimiz zor. Daha asker yolu gözlücem bu yaştan sonra:1: Zaten daha çok yeniyiz evlilik gündemde bile değil, daha biraz tanımamız lazım birbirimizi. Bakalım Allah hepimizin sonunu hayır etsin. İnşallah bu topikte herkesin istediği gerçekleşsin amin:16:

anladım tatlım pilotluk olursa iyi kazanıyorlar baya ya inş olur

benimde sevgilim kpssye hazırlanıyor bizim 21 ay olmuş :D o işsiz olduğu için ciddi bir adımımız yok aramızda 12 saatlik mesafe var öyle :D

benimde bir sevgilim var ileriyi düşünüyorz bazen ailesinin borclarını ödemekten geleceğe yatırım yapamıyorzz bütün olumsuzluklar üstümde

[video=youtube;sQ3Vynoc20I]http://www.youtube.com/watch?v=sQ3Vynoc20I[/video]

:ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:

çok ortak yönümüz var çok:1: sabah yazdım sana ama görmedin sen.. kardeşin ist. üniv. okuyomuş, bende ordan mezunun.. avcılarda mı beyazıtta mı?

kardeşim istanbulda okuo ama ünisi okan :16::16: kurtköyde

Back