• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

Ben pekte sevmediğim hazırlanmadım ama atanan arkadaşlarım var bu sene atandı hatta biri ama kaç puandı hatırlamıyorum şimdi..
İyi hadi bakalım inşallah bir an önce mezun olup atanırsın kaçıncı sınıfsın?

2. sınıftaym:)
alırız inşallah emeklerimizin karşılığını

Kaç yaşında erkek arkadaşın çok soru sordum ama :) seni kaybetmekten pek korkmuyor gibi yani bunda kızılacak bir şey yokki o her yaptığını haber veriyor mu?

he çok verio bi duyuyommmm eşli görüştüğümüz arkadsların eşleri ile plan yapmışlar bizi de eve tıkıp gidiolrrr :19::19:
ara bence, aklında duracağına oldu bitti gitti olsun :1:

arasam da açmaz kiii cnm yaaa en azından sabah olsun belki siniri geçer :31::31:

Vallahi muhabbetimiz sel oldu aktı canım ya :) Bende bugün geçmişi okurken bayaa zorlandım kaç sayfa okudum:1:
okuması zor oluyor ama iyi denk geldik ya sizlerle, seviyorum sizlerle muhabbet etmeyi...
sen nereye kayboldun kiii :27::27:

ya sizle konusurken bi yandan da benimkiyle msn açıktı, annesiyle konuştu bi 5 dk, öyle çok güldü ki, bi de böyle tatlı tatlı gülünce, bende buna seni bi şöyle güldüremedim yazıklar olsun bana dedim... Ama kızdığım için falan değil yani, laf olsun die söyledim sadece.. anem konuşması bitti, bu ne demek ? ben seninle 4-5 saat konusuyorum onlarla 5 dk... sana bunu hiç yakıştıramadım falan.. önce yok kötü niyetle demedim falan dedim baktım bıt bıt devam ediyo... eehh yeter be dedim, her söylediğimin hesabını vericem, küfür mü ettim ne var yakıştıramayacak die bi basladım, tamam tamam dedi sonunda ama benim sinirimi bozdu yaa:1:

kısacası onunla tartışıyordum yani...

okuması zor oluyor ama iyi denk geldik ya sizlerle, seviyorum sizlerle muhabbet etmeyi...

ya sizle konusurken bi yandan da benimkiyle msn açıktı, annesiyle konuştu bi 5 dk, öyle çok güldü ki, bi de böyle tatlı tatlı gülünce, bende buna seni bi şöyle güldüremedim yazıklar olsun bana dedim... Ama kızdığım için falan değil yani, laf olsun die söyledim sadece.. anem konuşması bitti, bu ne demek ? ben seninle 4-5 saat konusuyorum onlarla 5 dk... sana bunu hiç yakıştıramadım falan.. önce yok kötü niyetle demedim falan dedim baktım bıt bıt devam ediyo... eehh yeter be dedim, her söylediğimin hesabını vericem, küfür mü ettim ne var yakıştıramayacak die bi basladım, tamam tamam dedi sonunda ama benim sinirimi bozdu yaa:1:

kısacası onunla tartışıyordum yani...

Yazışmalarda yanlış anlaşılabiliyor insan ya. Bizde uzağız o yüzden hep msnde görüşürüz. Başımıza geliyo hep böyle yanlış anlaşılmalar:1:
:27:

Evet ya:1: Heralde 30 olunca ona hiç ısınamam yıllarca 29'da takılı kalırım heralde:1:

bende memnun değilim 25 olmaktan ama, sırf evlenebilmek için yasım büyüün istiyorum, anama sırf 26-27-28 oldum daha mı evlenmeyeyim demek için... kendi 23 ünde evlenmeiş, utanmasa beni 33 de bile vermeyecek :1:

Yazışmalarda yanlış anlaşılabiliyor insan ya. Bizde uzağız o yüzden hep msnde görüşürüz. Başımıza geliyo hep böyle yanlış anlaşılmalar:1:
:27:

bizde uzağız, sonunda gerçekten birlikte olmak istediğim biri, çok iyi çok güzel de, bu uzaklık ve dediğin gibi bu yanlış anlaşılmalar sanki mutlu sonla bitmesine engel olacak gibi...

bende memnun değilim 25 olmaktan ama, sırf evlenebilmek için yasım büyüün istiyorum, anama sırf 26-27-28 oldum daha mı evlenmeyeyim demek için... kendi 23 ünde evlenmeiş, utanmasa beni 33 de bile vermeyecek :1:

Benimki de öyleydi canım. Ama baktı bütün arkadaşlarım evleniyor. Yavaştan yumuşadı ee sen ne zaman evlencen diyip duruyor:1: Ki daha sevgilimle 2 aydır beraberiz. Ama babama kalsa hiç evlenmeyeyim turşumu kursun:27:

bizde uzağız, sonunda gerçekten birlikte olmak istediğim biri, çok iyi çok güzel de, bu uzaklık ve dediğin gibi bu yanlış anlaşılmalar sanki mutlu sonla bitmesine engel olacak gibi...

Uzaklık çok zor ya anlarsın halimden:43: Valla yolda elele gezen sevgilileri gördükçe üzülüyorum. Canım işte artık yanlış anlaşılmaları düzelterek bir şekilde idare edicez yanyana gelene kadar artık napalım. Bazen isyan edesim geliyor niye uzaktaki insanı seçtim diye. Ama en doğru kişi de o. Senin de öyleymiş canım sabredicez başka yolu yok:43:Yanyana gelebilme şansınız var mı canım bu arada sürekli olarak?

benim babam da daha hiç belli olmayan damadını kıskanıyor tanımadığı etmediği yani
bi görseniz neler diyo "şimdi bu kızı bu yaşa getirdim,gözünün içine baktım elin çocuğu alıp götürecek mi?,yok benden fazla mı seveceksin kocanı vs"
:9:

Back