• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

şu var ne amaçla istiyorsun kendini çk daha iyi hissedeceksen iyice araştırarak acısı şu bu ve güzel olmama ihtimali de var olabilir bence:D

valla burda yazılanlarıda okudum Tamer Taş adlı bi doktor. Hem güzellikte var tabi kendmi iyi hissetmem için hemde rahat nefes için ama herkes kadar cesaretim yok :(

Canım atanmadım ben, kpssden baya yüksek almak lazım bende çalışamıyorum daha doğrusu bu bölümü isteyerek okumadım dolayısıyla da yapmak istemiyorum bu mesleği ömür boyu ve istemediğim bi meslek içinde kpss ölüm gibi geliyor..
O yüzden başka mesleklere yöneldim onlar için bekliyorum bakalım olursa..
Gazi mezunuyum bu arada..Sen?

Aaa bizim bölümü sevmeden okumak çok zor,her bölüm öyledir ama bu yaptığım işleri sevmeden yapamazdım herhalde ben
Kpssden ben de korkuyorum ama bakalım olacak inşallah:)
Ben henüz mezun değilim uludağ üni.de okuyorum:)

Çok alakasız ama icra memurluğuna taktım kafayı :1:
Adalete yazıldım o yüzden 1. sınıftayım :)
bence çok mantıklı hatta dgsye yüklen derim hukuka geçme şansın var.:D bende sevgilime yazdırdım adalet çünkü o da atanamayacak püff

Aaa bizim bölümü sevmeden okumak çok zor,her bölüm öyledir ama bu yaptığım işleri sevmeden yapamazdım herhalde ben
Kpssden ben de korkuyorum ama bakalım olacak inşallah:)
Ben henüz mezun değilim uludağ üni.de okuyorum:)

bende bursadayım cnmm :3::3:

şimdi burda sadece sevgılılerı mi konusucaz :) kızlar bısey sorcam sizce bir bayan burun estetiği olmalı mı :)

Memnun değilsen tabii ki olmalısın. Bende olmayı düşünüyorum çok sorunlu bir burnum yok ama daha güzeli olsun istediğim için olucam inşallah :) Bir de forumumuzdaki kızları görünce daha da heveslendim, çok güzel burunlu arkadaşlar var:nazar:

az önce ben de onu soracaktım Orhangazi deyince düşündüm acaba başka yerde Orhangazi var mıdır yoksa Bursa mıdır diye:)
okuyor musun, ailen mi orada?

erkek arkadaasımın teyzesi rhangazide anne tarfı orhangaziler ben bursadayımm :16::16:

Memnun değilsen tabii ki olmalısın. Bende olmayı düşünüyorum çok sorunlu bir burnum yok ama daha güzeli olsun istediğim için olucam inşallah :) Bir de forumumuzdaki kızları görünce daha da heveslendim, çok güzel burunlu arkadaşlar var:nazar:

evet bende onları görerek heveslendim ben ameliyat günü aldım cumartesi olucam ama her ne kadar görsem de günler yaklaştıkca bişiler oluyo bana :(

hilal91
sağlık açısından cok sorun etmıyor benmki daha cok görsellikten

kendini daha mutlu hissedeceksen yaptır :) zaten günde almışsın :) şimdiden geçmiş olsun canım

evet bende onları görerek heveslendim ben ameliyat günü aldım cumartesi olucam ama her ne kadar görsem de günler yaklaştıkca bişiler oluyo bana :(

Bende korkuyorum ve hiç ameliyat olmadım ama kolay bir ameliyatmış. Acı neredeyse sıfırmış sadece sonrasında biraz dikkatli ve sabırlı olmak gerekiyor. Katlanıcaz artık:1: Çok sevindim gün almana hayırlısıyla ol inşallah ameliyatını. Darısı başıma:16:

kendini daha mutlu hissedeceksen yaptır :) zaten günde almışsın :) şimdiden geçmiş olsun canım[/QUOTE]

sağol canım ama heran vazgecıcek gibiyim yüzüme yakışmazsa diye ama sımdıkınden daha kötü olamaz herlde :) kendimi avutuyorum

Back