Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şu var ne amaçla istiyorsun kendini çk daha iyi hissedeceksen iyice araştırarak acısı şu bu ve güzel olmama ihtimali de var olabilir bence![]()
Canım atanmadım ben, kpssden baya yüksek almak lazım bende çalışamıyorum daha doğrusu bu bölümü isteyerek okumadım dolayısıyla da yapmak istemiyorum bu mesleği ömür boyu ve istemediğim bi meslek içinde kpss ölüm gibi geliyor..
O yüzden başka mesleklere yöneldim onlar için bekliyorum bakalım olursa..
Gazi mezunuyum bu arada..Sen?
bence çok mantıklı hatta dgsye yüklen derim hukuka geçme şansın var.Çok alakasız ama icra memurluğuna taktım kafayı
Adalete yazıldım o yüzden 1. sınıftayım :)
88liyim hiç istemiyorum lise yazın tayin isterken anaokulu , ilkokul veya RAM isticem küçükler candır![]()
Aaa bizim bölümü sevmeden okumak çok zor,her bölüm öyledir ama bu yaptığım işleri sevmeden yapamazdım herhalde ben
Kpssden ben de korkuyorum ama bakalım olacak inşallah:)
Ben henüz mezun değilim uludağ üni.de okuyorum:)
şimdi burda sadece sevgılılerı mi konusucaz :) kızlar bısey sorcam sizce bir bayan burun estetiği olmalı mı :)
bende bursadayım cnmm![]()
juli arayacak ama bu şekilde hayat geçmez
az önce ben de onu soracaktım Orhangazi deyince düşündüm acaba başka yerde Orhangazi var mıdır yoksa Bursa mıdır diye:)
okuyor musun, ailen mi orada?
Memnun değilsen tabii ki olmalısın. Bende olmayı düşünüyorum çok sorunlu bir burnum yok ama daha güzeli olsun istediğim için olucam inşallah :) Bir de forumumuzdaki kızları görünce daha da heveslendim, çok güzel burunlu arkadaşlar var![]()
sağlık açısından cok sorun etmıyor benmki daha cok görselliktenHilal91 sağlık için gerekliyse yaptır tabiki
dua et limoncummm arasınnnn ne olur dua edin![]()
erkek arkadaasımın teyzesi rhangazide anne tarfı orhangaziler ben bursadayımm![]()
Canım seviyorsa seni arar tabii ki. Merak etme sen. Ama hayat böyle çekilmez gerçekten. Biraz burnunu sürtmelisin bence haketmiş.
evet bende onları görerek heveslendim ben ameliyat günü aldım cumartesi olucam ama her ne kadar görsem de günler yaklaştıkca bişiler oluyo bana![]()