• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

Benimki de öyleydi canım. Ama baktı bütün arkadaşlarım evleniyor. Yavaştan yumuşadı ee sen ne zaman evlencen diyip duruyor:1: Ki daha sevgilimle 2 aydır beraberiz. Ama babama kalsa hiç evlenmeyeyim turşumu kursun:27:

babamla hiç konuşmuyoruz ama babam da sanki hiç evlenmeyecekmişim gibi sanıyor sanki :)
oda biliyo tabiki bi gün gidicem ama anmıyo hiç...
annemde tutturmuş işe gir işe gir, sanki iş var ben girmiyorum :43: sürekli bi para muhabbeti.. babam emekli olacakmış, babam 4 yıl sonra emekli olacak, ohooo....

Orası kesin :1:
Şimdi bana 30 yaşındakiler çok büyük geliyor mesela ama birkaç seneye bende 30 olucam böyle çelişkilerdeyim :1:

Ahah aynen öyle ya bende büyük hissediyorum hatta bazı yaşıtlarımı bile kendimden büyük görüyorum. Kendimi hiç 26 yaşında hissetmiyorum allahtan göstermediğimi söylüyorlar o biraz rahatlatıyor beni. Halbuki şurda 4 sene sonra 30 olucaz. Kendimi hiç hazır hissetmiyorum, en güzeli 30 a gelince 30 göstermemeye çalışmak:27:

benim babam da daha hiç belli olmayan damadını kıskanıyor tanımadığı etmediği yani
bi görseniz neler diyo "şimdi bu kızı bu yaşa getirdim,gözünün içine baktım elin çocuğu alıp götürecek mi?,yok benden fazla mı seveceksin kocanı vs"
:9:

işte sırf bu yüzden bnm antonyomla zıt düştüler babamla sevdiceğim ben gene gözüne gözüne soktum bbamın seviorum diye :1::1:

ben 25 o 33 yaşınd cnm evet aynı şehirdeyiz :16::16:
kıskandımmmmm :1:
Uzaklık çok zor ya anlarsın halimden:43: Valla yolda elele gezen sevgilileri gördükçe üzülüyorum. Canım işte artık yanlış anlaşılmaları düzelterek bir şekilde idare edicez yanyana gelene kadar artık napalım. Bazen isyan edesim geliyor niye uzaktaki insanı seçtim diye. Ama en doğru kişi de o. Senin de öyleymiş canım sabredicez başka yolu yok:43:Yanyana gelebilme şansınız var mı canım bu arada sürekli olarak?

ahh ahh sorma, yolda yürüyen, bi cafede oturan, markette alışveriş yapan, otobüste birlikte yolculuk yapan vs. vs. tüm sevgilileri kıskanıyorum :1:

canım biz ikimizde müh. iz. o kpss den 91 küsür aldı, yeni atandı, 2 haftadır çalışıyo, samsunda (samsunda benim memleketim), ben bursadayım ve uzun sürede burdayım 85 küsür aldım, benim atanmam imkansız en bastan sınava hazırlanacağım.. yani uzunn bi süre ayrıyız.. evlenene kadar :( daha ben sınava gireceğim atanacağım hangi sehre gideceğim falan da filan, çok işim var...

Ahah aynen öyle ya bende büyük hissediyorum hatta bazı yaşıtlarımı bile kendimden büyük görüyorum. Kendimi hiç 26 yaşında hissetmiyorum allahtan göstermediğimi söylüyorlar o biraz rahatlatıyor beni. Halbuki şurda 4 sene sonra 30 olucaz. Kendimi hiç hazır hissetmiyorum, en güzeli 30 a gelince 30 göstermemeye çalışmak:27:

Benimde tek avantajım o.. Seviniyoruz tabi bu duruma hoş oluyor :)
Üni.ye giderken lise talebesi zannederlerdi geçen bi komşu sen liseye gitmiyo musun dedi gülmemek için kendimi zor tuttum :1:

ahh ahh sorma, yolda yürüyen, bi cafede oturan, markette alışveriş yapan, otobüste birlikte yolculuk yapan vs. vs. tüm sevgilileri kıskanıyorum :1:

canım biz ikimizde müh. iz. o kpss den 91 küsür aldı, yeni atandı, 2 haftadır çalışıyo, samsunda (samsunda benim memleketim), ben bursadayım ve uzun sürede burdayım 85 küsür aldım, benim atanmam imkansız en bastan sınava hazırlanacağım.. yani uzunn bi süre ayrıyız.. evlenene kadar :( daha ben sınava gireceğim atanacağım hangi sehre gideceğim falan da filan, çok işim var...[/QUOTE]

bende samsunluyum :) ama istanbulda yaşıyorum :)

canım biz ikimizde müh. iz. o kpss den 91 küsür aldı, yeni atandı, 2 haftadır çalışıyo, samsunda (samsunda benim memleketim), ben bursadayım ve uzun sürede burdayım 85 küsür aldım, benim atanmam imkansız en bastan sınava hazırlanacağım.. yani uzunn bi süre ayrıyız.. evlenene kadar :( daha ben sınava gireceğim atanacağım hangi sehre gideceğim falan da filan, çok işim var...

Ben de samsunluyum :)

:nazar:
:nazar::nazar: Canım peki hep böyle midir?

zaman zaman cnmmm kızar bağırır ama ayrı kalamayız fakat bu sefer teli bişi demeden yüzüme kapdı nie böle yaptı anlamadım :31::31:

yakın olsan dert uzak olsan dert cnmm :5::5: amaaa yanında olması bambaska tabi :69: ona dokunmak onunlaaa alışveriş yapmak bambaska hiç bir parayı ona değişmem ben yeter ki o yanımda olsun bana bişi olmaz :69:

Allah kavuştursun canım. İyi ki atanmış o iş sorununuz halledilmiş yine. Sende atanırsın ya da iş bulursun merak etme canım. Benim annemde işte iş bul diyip duruyor habire :) Bakınıyorum bende. Bizim durumumuzda şöyle ben İzmir'deyim sevgilim Ankara'da. İzmir'de evi var allahtan akrabaları da var. O yüzden geliyor yanıma görmeye. Şuan da pilotluk için hazırlanıyor eğer olursa İzmir'e yerleşicek. Olmazsa da burdan iş bulup yerleşiceğini söylüyor. Bakalım şimdi işte herşey pilotluk işine bağlı o belli olsunda.

ihdd canım bekleme evlen ya :D

ben bu gidişle iç güveysi alacağım çocuğu ya

Allah kavuştursun canım. İyi ki atanmış o iş sorununuz halledilmiş yine. Sende atanırsın ya da iş bulursun merak etme canım. Benim annemde işte iş bul diyip duruyor habire :) Bakınıyorum bende. Bizim durumumuzda şöyle ben İzmir'deyim sevgilim Ankara'da. İzmir'de evi var allahtan akrabaları da var. O yüzden geliyor yanıma görmeye. Şuan da pilotluk için hazırlanıyor eğer olursa İzmir'e yerleşicek. Olmazsa da burdan iş bulup yerleşiceğini söylüyor. Bakalım şimdi işte herşey pilotluk işine bağlı o belli olsunda.

canım pilotluk işini açar mısın biraz?

Back