• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

Bende korkuyorum ve hiç ameliyat olmadım ama kolay bir ameliyatmış. Acı neredeyse sıfırmış sadece sonrasında biraz dikkatli ve sabırlı olmak gerekiyor. Katlanıcaz artık:1: Çok sevindim gün almana hayırlısıyla ol inşallah ameliyatını. Darısı başıma:16:
Teşekkürler canım insallah darısı basına doktorum iyi ama işte ne kadar cerrahta olsa bısey olcak diye korkuyorum. Acıyı felan gectm en fazla bir hafta o yuzume yakısmazsa diye korkum:)

Hilalcigim kötü olmaz merak etme :) sen şimdi heyecanlısın, streslisin bi yandan korkuyorsun :) İnşallah rahatlıkla atlattırsın

Teşekkürler canım insallah darısı basına doktorum iyi ama işte ne kadar cerrahta olsa bısey olcak diye korkuyorum. Acıyı felan gectm en fazla bir hafta o yuzume yakısmazsa diye korkum:)

Yok canım korkma doktorun iyiyse eğer sana yakışacak bir burun yapar. Gönlünü ferah tut. Bizi de haberdar et olduktan sonra:34:

Hilalcigim kötü olmaz merak etme :) sen şimdi heyecanlısın, streslisin bi yandan korkuyorsun :) İnşallah rahatlıkla atlattırsın

Deryacım cok heycanlıyım bu forma bugün üyelik actım bişeyler araştırırken gördüm :) Annemde kötü olursa diye basımın etini yiyo onu üzmek istemiyorum banada dua edinn bende size edicem :(

Aaa bizim bölümü sevmeden okumak çok zor,her bölüm öyledir ama bu yaptığım işleri sevmeden yapamazdım herhalde ben
Kpssden ben de korkuyorum ama bakalım olacak inşallah:)
Ben henüz mezun değilim uludağ üni.de okuyorum:)

Ben pekte sevmediğim hazırlanmadım ama atanan arkadaşlarım var bu sene atandı hatta biri ama kaç puandı hatırlamıyorum şimdi..
İyi hadi bakalım inşallah bir an önce mezun olup atanırsın kaçıncı sınıfsın?

bence çok mantıklı hatta dgsye yüklen derim hukuka geçme şansın var.:D bende sevgilime yazdırdım adalet çünkü o da atanamayacak püff

Evet çoğu kişi zaten hukuk için girmiş bu bölüme..
Ben bi hayallerimi gerçekleştireyim belki sonra dgs ile uğraşırım :)

hiç suçum olmamasınaaaa rağmennn içim huzursuzzzzz :43::43:

Canım işte suçun yokken böyle yapması kötü. Tamam haklı olsa neyse dicem. İşte maalesef onu çok sevdiğini ve kaybetmekten korktuğunu biliyor ve kullanıyor sana karşı. Böyle her istediğini yaptırtmaya çalışıyor sana. Arama sorma şaşırsın bu sefer o korksun seni kaybetmekten:34:

Ben pekte sevmediğim hazırlanmadım ama atanan arkadaşlarım var bu sene atandı hatta biri ama kaç puandı hatırlamıyorum şimdi..
İyi hadi bakalım inşallah bir an önce mezun olup atanırsın kaçıncı sınıfsın?

kızgınlığı gecip canı isteyince döner :43::43:

Canım işte suçun yokken böyle yapması kötü. Tamam haklı olsa neyse dicem. İşte maalesef onu çok sevdiğini ve kaybetmekten korktuğunu biliyor ve kullanıyor sana karşı. Böyle her istediğini yaptırtmaya çalışıyor sana. Arama sorma şaşırsın bu sefer o korksun seni kaybetmekten:34:

gözüm telefodaaa acaba arasım mı die bu gece aramayacğını ben biliorum zaten asla mesajda atmaz

[video=youtube;99_DIeNoXTY]http://www.youtube.com/watch?v=99_DIeNoXTY[/video]

:43::43::43::43::43::43:

Back