canımcım ben bitirdim yorup yaptım ama görmedin sanırım ben hatırlatım burdan yorumumu tekrardan
iyiyim tatlım sen nasılsınyaw arkaş nolmuş hemen bi kaç saatte limoncum hilalcimm yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz julıacığımm nasılsun yeni muhasebeciler gelmiş aramızaa üüü neler olmuş neler... bakın kızlar hilalcim ben dedim ya snnle aynı durumdayım çektim kendimi geri aynen bide okuduğum eşim aşkım olsun kitabı hem kafamı dağıttı hemde aklımı kullanmayı öğretti çok güzel kesinlikle tavsiye edrim sonucu söylim bu davranışlar 2 3 gün sürdürdüm ya şimdi 2 gündür üüü bi iyi bi iyi yüzümde güller açıyor ama yine fazla taviz vermiyorum mesajlara bak şimd kahvaltı yapıcam sen olsan seni yerdim orjınal balım benim :) yerim seni yer bugün daha bi çok özledim seni sanki allah allah iyi gelişmeler bunlar
Eşim aşkım olsun mü yzari kim bu kitabın Cnm
ahh cnm hastaneye gittik de ıkmak zorunda kaldım, hilal bende , sendden 5 yascık büyüğüm, bursadayım... İşsizimmmSağolasııınn. Kuzu senle tanışmadık biz :26: Bahar ben, 21 yaşındaym, İzmitliym. çalışıyorum. Sen?
iyiyim tatlım sen nasılsınyaw arkaş nolmuş hemen bi kaç saatte limoncum hilalcimm yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz julıacığımm nasılsun yeni muhasebeciler gelmiş aramızaa üüü neler olmuş neler... bakın kızlar hilalcim ben dedim ya snnle aynı durumdayım çektim kendimi geri aynen bide okuduğum eşim aşkım olsun kitabı hem kafamı dağıttı hemde aklımı kullanmayı öğretti çok güzel kesinlikle tavsiye edrim sonucu söylim bu davranışlar 2 3 gün sürdürdüm ya şimdi 2 gündür üüü bi iyi bi iyi yüzümde güller açıyor ama yine fazla taviz vermiyorum mesajlara bak şimd kahvaltı yapıcam sen olsan seni yerdim orjınal balım benim :) yerim seni yer bugün daha bi çok özledim seni sanki allah allah iyi gelişmeler bunlar
yazarı sema maraşlı cnm kitap çok akıcı süperdi 2 günde bitti diğer serilerinide hemen hafta sonu alıcam mutlaka tek kelimeyle harikaydı benim için
ahh cnm hastaneye gittik de ıkmak zorunda kaldım, hilal bende , sendden 5 yascık büyüğüm, bursadayım... İşsizimmm
benimki kessen böyle konuşmaz benleeo kadarını beklemiyorum zatende ilgilensin istiyorum azıcık, bugün ilgileniyo ama masallahı var yok yok bende çektim kendimi, çekti m derken üstüne düşmüyorum, aramadı sormadın etmedin demiyorm, o da mutlu oluyo bundan, ama arada kendimi tutamayıp güzel şeyler söylüyorum cvp yazmıyo bana, çok bozuluyorum artık güzzel şeyler sölemicemm onaa
neyse iyiyiz böyle, napalım.. bıkmasın benden de ben razıyım uzak kalmaya... o zmn bu kitabı edinmeliyim en kısa sürede
bende alıcam bendeee, merak ettim.. umarım bana daaklımı kullanmayı öğretir
Ve sonuç; annem %99,99 yarın ameliyat olacak...
yazarı sema maraşlı cnm kitap çok akıcı süperdi 2 günde bitti diğer serilerinide hemen hafta sonu alıcam mutlaka tek kelimeyle harikaydı benim için
Bende alayım bugün saat 2 gibi çarşıda islerim var çıkmışken onuda alırım bugün baslarım hemen sorada antonyoma verim o okusun
Antonyomlaa buluştuk bu sabah yaaa o kadar mutlu oluyorum ki onu görünce hersey çok güzel olacak dedi bana
GECMS olsn hilal:26: ne ameliytı :26:
kitabı bnde merak ettialacaguum
Antonyomlaa buluştuk bu sabah yaaa o kadar mutlu oluyorum ki onu görünce hersey çok güzel olacak dedi bana
All sende cnmm hepimiz okuyalım sevgi pıtırcıgı olalım
hiç pas vermiyorsun
aaa olurmu öyle şey benimki bi tavrı girdide ona hıh yapıyordumm
hihihihi.
Napıyrsun peki pisböcükkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?