20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

Eşim aşkım olsun mü yzari kim bu kitabın Cnm

Sağolasııınn. Kuzu senle tanışmadık biz :26: Bahar ben, 21 yaşındaym, İzmitliym. çalışıyorum. Sen?
ahh cnm hastaneye gittik de ıkmak zorunda kaldım, hilal bende , sendden 5 yascık büyüğüm, bursadayım... İşsizimmm

benimki kessen böyle konuşmaz benlee o kadarını beklemiyorum zatende ilgilensin istiyorum azıcık, bugün ilgileniyo ama masallahı var yok yok bende çektim kendimi, çekti m derken üstüne düşmüyorum, aramadı sormadın etmedin demiyorm, o da mutlu oluyo bundan, ama arada kendimi tutamayıp güzel şeyler söylüyorum cvp yazmıyo bana, çok bozuluyorum artık güzzel şeyler sölemicemm onaa

neyse iyiyiz böyle, napalım.. bıkmasın benden de ben razıyım uzak kalmaya... o zmn bu kitabı edinmeliyim en kısa sürede
yazarı sema maraşlı cnm kitap çok akıcı süperdi 2 günde bitti diğer serilerinide hemen hafta sonu alıcam mutlaka tek kelimeyle harikaydı benim için

bende alıcam bendeee, merak ettim.. umarım bana daaklımı kullanmayı öğretir

Ve sonuç; annem %99,99 yarın ameliyat olacak...

Biz şimdi yeniden hastaneye gidiyoruz, öğle arasına denk gelince evegeldik, akşama görüşürüz kızlar..

canımcım sen kendini geri çekmeyi başardın aşkım fln bile deme lütfen bi süre cnm nadir kullan bak işe yarıcak tavisye ederim kitabı okumanızı ciddenanneciğine geçmiş olsun cnm

julıa evt cnm her okuduğun hikayesinden bir ders çıkarıyorsun bana öyle oldu gerçekten mutluyum mutulusun mutlu olucaz hep birlikte

yazarı sema maraşlı cnm kitap çok akıcı süperdi 2 günde bitti diğer serilerinide hemen hafta sonu alıcam mutlaka tek kelimeyle harikaydı benim için

Bende alayım bugün saat 2 gibi çarşıda islerim var çıkmışken onuda alırım bugün baslarım hemen sorada antonyoma verim o okusun

Antonyomlaa buluştuk bu sabah yaaa o kadar mutlu oluyorum ki onu görünce hersey çok güzel olacak dedi bana

GECMS olsn hilal:26: ne ameliytı :26:
kitabı bnde merak etti alacaguum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…