20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

juli seni çok iyi anlıyorum bende bi tarafını çok kaldırmıştım sonra dedim kendine gel sorun onda değil bendeydi kendimi yok sayıyordum sonra toparladım attım triibimi de şimdi çok daha iyiyiz. Şimdi onun hoşuna gitsede peşinden koşman 2 gün sonra emin ol sıkılacak ilerdeki mutlu günlerin için sık dişini hatta kapa telini at bir köşeye

cnm kapamasam da fark etmez antonyom aramaz !!!!!!!!!!!!!

bnm artık bi sevgilim yok ki cnmmmm artık arayıp sormaz beniii
barıştığınızda bu mesajı önüne koyarımmm
hoşgeldin canım, barısırsınız yakındaa, uzatma çokk barısırken...
Selam kızlarrrr....

selam canımm...

Ben de muhabbete dahil olmaya çalışıyorum ama kendi branşımdan birini görünce çok sevindim
Hangi üniversiteden mezunsunuz acaba,kaç puanla atandınız?:)

Canım atanmadım ben, kpssden baya yüksek almak lazım bende çalışamıyorum daha doğrusu bu bölümü isteyerek okumadım dolayısıyla da yapmak istemiyorum bu mesleği ömür boyu ve istemediğim bi meslek içinde kpss ölüm gibi geliyor..
O yüzden başka mesleklere yöneldim onlar için bekliyorum bakalım olursa..
Gazi mezunuyum bu arada..Sen?

ihdd hoş bulduk canım :) İnşallah arar ben haklıydım triplerimde :) o uzattı aslında hiç bir şey yok gibi konuşmasaydı benle böyle olmayacaktı adam gibi özrünü dileseydi ben çileden çıkmayacaktım. Face'si yok ama kapak fotograflarından takip ediyordur bir kaç imalı fotograf paylaştım :)

şimdi burda sadece sevgılılerı mi konusucaz :) kızlar bısey sorcam sizce bir bayan burun estetiği olmalı mı :)

şu var ne amaçla istiyorsun kendini çk daha iyi hissedeceksen iyice araştırarak acısı şu bu ve güzel olmama ihtimali de var olabilir bence

Sen ne iş yapıyorsun canım?
Ben öğretmenlik mezunuyum ama yapmıyorum mesleğimi başka dallara yöneldim

Canım bende ziraat mühendisiyim ama bende mesleğimi yapmıyorum. 3 sene teknoloji alanında çalıştım. 1 yıldırda işsizim Kendim moda tasarımıyla ilgileniyorum işte tasarlayıp kendim yapıyorum bişeyler çevreme satıyorum. Şuan öyle geçiniyorum Allah nasip ederse kendi yerimi açmak istiyorum ama tabii çoooookkk ilerde Resim öğretmenliği bende istiyordum zamanında annemler gitmemi istemediler yetenek vardı aslında. Bir de türkçe öğretmeni olma isterdim oda olmadı işte nasip

neye yöneldin tatlım bende istiyorum

Çok alakasız ama icra memurluğuna taktım kafayı
Adalete yazıldım o yüzden 1. sınıftayım :)

şimdi burda sadece sevgılılerı mi konusucaz :) kızlar bısey sorcam sizce bir bayan burun estetiği olmalı mı :)

Yo birtek ilişkilerden konuşmamız gerekmiyor bence.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…