Canım sana edindiğim tecrübelere göre konuşayım gerek kendi yaşadığım gerekse çevremde gördüklerim. Bazen sevgi yetmez. Hele ki karşındaki kişi senin ona duyduğun sevgiyi,güveni kullanıyorsa. Bazı durumlarda bağrına taş basman gerekir ki kendi iyiliğin için. Bu hayatta en önde kendini tut her zaman asla ve asla sevgilini kendinden üstün tutma. Çünkü erkekler bizim gibi düşünceli değiller ( düşüncelisi de vardır ama bize denk gelmiyor demekki) duygularımızı bize karşı kullanıyorlar..
alıp basımı gidesim gelio buralran zatennn
ya bizim okul gayet iyi diye geçmesine rağmen böyle eğitim sisteminden de ebten de soğudum senin branş ne canım ?
Anzer de öğretmen sanırım. Ne kadar güzelllSaygım sonsuz öğretmenlerimize
yok canım ilköğretim psikolojik danışmanlık ve rehberlik. Liseden korkuyorum
Anzer de öğretmen sanırım. Ne kadar güzelllSaygım sonsuz öğretmenlerimize
juli seni çok iyi anlıyorum bende bi tarafını çok kaldırmıştım sonra dedim kendine gel sorun onda değil bendeydi kendimi yok sayıyordum sonra toparladım attım triibimi de şimdi çok daha iyiyiz. Şimdi onun hoşuna gitsede peşinden koşman 2 gün sonra emin ol sıkılacak ilerdeki mutlu günlerin için sık dişini hatta kapa telini at bir köşeye
barıştığınızda bu mesajı önüne koyarımmmbnm artık bi sevgilim yok ki cnmmmm artık arayıp sormaz beniii
hoşgeldin canım, barısırsınız yakındaa, uzatma çokk barısırken...Selammm kızlar benide alın aranıza :) Bende 28 yaşındayım 2,5 yıllık ilişkim vardı ama 1 haftadır küssüzSöylediği bir söze alındım surat yaptım die tartıştık 3 gün hiç bir şey olmamış gibi konuştu benle benimde tepem attı. Sonrası kavga gürültü
Selam kızlarrrr....
Julia gitme bir yere sen dur o gelecek peşinden sabret :)
Eğer 88 liysen kork canımLiseliler çok fena vallahi askıntı olurlar, uğraşırlar çok.
Resim benimki de.. Ama istemiyorum bu mesleği yapmak..
Sen ne iş yapıyorsun canım?
Ben öğretmenlik mezunuyum ama yapmıyorum mesleğimi başka dallara yöneldim
Ben de muhabbete dahil olmaya çalışıyorum ama kendi branşımdan birini görünce çok sevindim
Hangi üniversiteden mezunsunuz acaba,kaç puanla atandınız?:)
şimdi burda sadece sevgılılerı mi konusucaz :) kızlar bısey sorcam sizce bir bayan burun estetiği olmalı mı :)
Sen ne iş yapıyorsun canım?
Ben öğretmenlik mezunuyum ama yapmıyorum mesleğimi başka dallara yöneldim
neye yöneldin tatlım bende istiyorum
şimdi burda sadece sevgılılerı mi konusucaz :) kızlar bısey sorcam sizce bir bayan burun estetiği olmalı mı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?