Julie hilal o beni istemiyorsa ben hiç istemiyorum ben söyledim o düzeltmek isterse uğraşsın
Julie hilal o beni istemiyorsa ben hiç istemiyorum ben söyledim o düzeltmek isterse uğraşsın
Ajda Pekkan - Severek Ayrılalım / 2012 Orijinal Şarkı / "Orhan Gencebay İle Bir Ömür" - YouTube
ağlamak, üzülmek istemiyorum ben ya, ama hep mutsuzumm
sanırım benim içinde en iyisi ayrılmak, bitsin gitsin.. 30 uma gelince bulurum bende birinievlenirim sonra da uzatmadan... biz bununla evlenene kadar nasılsa ayrılırız, en iyisi bastan bitsin..
galiba bitirmek en mantıklısı hilalcim ya 3-4 yıl böyle gitmez. arayıp ara vermek ya da sonlandırmak istediğiim söyleyeceğim . ben mutlu olmak istiyorum ama o kayıtsız kalıyr
ihdd cnm ben yatıorum artık sabah iş var yarın sabah görüşürüz topik sana emanet
Nolmuş ya böyle burda? Limon, hilal toplayın kendinizi bakim. Hep uzaklıktan oluyo bunlarBir de odunluklarından Bende diyorum bazen yol yakınken ayrılsam mı diye, uzaklık zor. Ama iyi biri çok iyi katlanıyorum bu yüzden Takmamaya çalışıyorum çok aramamasını, çok mesaj atmamasını. Yapısı bu çözdüm onu napalım yanyana gelene kadar böyle olucak
ayıpsınn canımm
Selam anzerr
Oo süper
Kızlar size bişey sorucam bi erkek bi kızla beraberken (uzun süreli) ilişkilerindeki en büyük kavgayı ediyorlar ve bi süre görüşmüyorlar kız diyor ben haklıyım oğlan diyor ben haklıyım neyse.. Ve bu görüşmedikleri üre içinde kız bunun face ine bir giriyor bu bi kıza sende bu kadar güzel olmasaydın başka bikaç kıza da bu tarz şeyler yazmış bi erkek arkadaşı da demişki işte yengeyle aran nasıl oda demiş aynı oda demiş üzüldüm inş barışırsınız bu oğlanda demişki boşver ya ben bekarlığı sevdim sizce bunlar normal mi?
Oo süper
Kızlar size bişey sorucam bi erkek bi kızla beraberken (uzun süreli) ilişkilerindeki en büyük kavgayı ediyorlar ve bi süre görüşmüyorlar kız diyor ben haklıyım oğlan diyor ben haklıyım neyse.. Ve bu görüşmedikleri üre içinde kız bunun face ine bir giriyor bu bi kıza sende bu kadar güzel olmasaydın başka bikaç kıza da bu tarz şeyler yazmış bi erkek arkadaşı da demişki işte yengeyle aran nasıl oda demiş aynı oda demiş üzüldüm inş barışırsınız bu oğlanda demişki boşver ya ben bekarlığı sevdim sizce bunlar normal mi?
Öncelikle bu bi erkek bi anzerin eski sevgilisi mi ?
kısa ve öz bi cvp vereyim, kesinlikle değil !
Tekrar konuştuk ve ona göre sorun yokmuş yalan söylüyor ya. Düzeltmek bi yana daha da uzaklaşıyor benim ne demek istediğimi anlamamış resmen odun ya da anladı işine gelmiyor. Uyuz o uyuz biter mi bilmem ama otursun düzeltsin diye beklersem düzeltmek. Sorunyok gibi davrancemya da bitircem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?