20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

Julie hilal o beni istemiyorsa ben hiç istemiyorum ben söyledim o düzeltmek isterse uğraşsın

ya neden istemesin kuzum seni yaaa istemese açık açık söler bence zaten şampiyonlşar ligi maçı var bugun bütün erkekler onu izlioooo

ihdd cnm ben yatıorum artık sabah iş var yarın sabah görüşürüz topik sana emanet

galiba bitirmek en mantıklısı hilalcim ya 3-4 yıl böyle gitmez. arayıp ara vermek ya da sonlandırmak istediğiim söyleyeceğim . ben mutlu olmak istiyorum ama o kayıtsız kalıyr

Limonum bazı erkeklerin yapıları öyle bize de bunlar denk gelmiş. Biz de konuşmayız çok, günde 1-2 mesaj en fazla. Akşam msn de görüşüyoruz o yetiyo beyfendiye. Yapısı odur. Seni sevmediğinden değil. Zaten anlarsın az çok sevip sevmediğini. Eğer genel olarak iyiyse bunu takmamaya çalış. Bizler hassas olduğumuz için zaten uzağız ilgi bekliyoruz, göremeyince üzülüyoruz böyle. Dediğim gibi yapısı öyleyse az daha sabret evlenince yanyana olucaksınız sürekli.

Nolmuş ya böyle burda? Limon, hilal toplayın kendinizi bakim. Hep uzaklıktan oluyo bunlar Bir de odunluklarından Bende diyorum bazen yol yakınken ayrılsam mı diye, uzaklık zor. Ama iyi biri çok iyi katlanıyorum bu yüzden Takmamaya çalışıyorum çok aramamasını, çok mesaj atmamasını. Yapısı bu çözdüm onu napalım yanyana gelene kadar böyle olucak

seninkiyle benimkinin yapıları aynı, kesinlikle aynı... ama senle ben çok farklıyız ahh bide ben senin gibi olabilsem diyecektim ki olmaya başladım ufak ufak.. ses etmiyorum ona hiç..
biraz önce bana 75 saat 40 dk dır ayrılalım demedin

ayıpsınn canımm

Oo süper
Kızlar size bişey sorucam bi erkek bi kızla beraberken (uzun süreli) ilişkilerindeki en büyük kavgayı ediyorlar ve bi süre görüşmüyorlar kız diyor ben haklıyım oğlan diyor ben haklıyım neyse.. Ve bu görüşmedikleri üre içinde kız bunun face ine bir giriyor bu bi kıza sende bu kadar güzel olmasaydın başka bikaç kıza da bu tarz şeyler yazmış bi erkek arkadaşı da demişki işte yengeyle aran nasıl oda demiş aynı oda demiş üzüldüm inş barışırsınız bu oğlanda demişki boşver ya ben bekarlığı sevdim sizce bunlar normal mi?

kısa ve öz bi cvp vereyim, kesinlikle değil !

Öncelikle bu bi erkek bi anzerin eski sevgilisi mi ?

Tekrar konuştuk ve ona göre sorun yokmuş yalan söylüyor ya. Düzeltmek bi yana daha da uzaklaşıyor benim ne demek istediğimi anlamamış resmen odun ya da anladı işine gelmiyor. Uyuz o uyuz biter mi bilmem ama otursun düzeltsin diye beklersem düzeltmek. Sorunyok gibi davrancemya da bitircem

bize tavsiye ettiğini yapıp, sorun yok gibi davranacaksın sekerim... düzgün insan bulmak olay değil, sevmek o kadar kolay değil..

ohh çok mutluyuz, çok rahatız, konuşmasakda olur ama aradın madem konuşalımmm havası yaratcaz

Hani kahvaltı nerde kahvaltı hilal Tukkani sana emanet ettik insan Karsilâma yapar bandımı kahvaltımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…