• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

Yeni kitap aldım aslında ama üşeniyorum başlamaya :1:
Oturdum esra erolu izliyorum onda da bi atraksiyon yok :27:

hımmm bende işteyim brz sevgilime takılım sinir edim dedim oda tık yok sinirlendi daha çok :9: cevapları aynen buydu iyi tmm iyi tmm :9: bende hadi grsz dedim grsz dedi

selam kızlar ben gelim :D nasılsın bakalım moraller ne alemde?

Ben iyiyim azcık canım sıkılıyor sadece.. :)
Hoşgeldin sen nasılsın bakalım?

hımmm bende işteyim brz sevgilime takılım sinir edim dedim oda tık yok sinirlendi daha çok :9: cevapları aynen buydu iyi tmm iyi tmm :9: bende hadi grsz dedim grsz dedi

Delirt adamı sonra patlarsa görürsün :1:

anlat bakalım snnki napıyor :29:

napsın çalışıyo :1: dün gece msn de konuşmuştuk, bugün öğlen bi mesajlaştık (diyet üzerine), biraz öncede aradı işten çıkınca eve gidiyordu.. perşembe günü anacığını görmye gidecek, bilet falan almış onu söyledi, biraz siyasetten konuştuk, bitti gitti...

normal bi arkdaşım gibi yani:43:

napsın çalışıyo :1: dün gece msn de konuşmuştuk, bugün öğlen bi mesajlaştık (diyet üzerine), biraz öncede aradı işten çıkınca eve gidiyordu.. perşembe günü anacığını görmye gidecek, bilet falan almış onu söyledi, biraz siyasetten konuştuk, bitti gitti...

normal bi arkdaşım gibi yani:43:

olsun geçici bi süre o merak etme sendende bşy görmeyince bi noluyo be dicek kendi kendine sen yeterki üzme kendini diyetine odaklan ve gül bakim gül gıdı gıdı :9::9::9::16::16::16:

Ben iyiyim azcık canım sıkılıyor sadece.. :)
Hoşgeldin sen nasılsın bakalım?

Delirt adamı sonra patlarsa görürsün :1:

patlayamazz ki namazı kıldım geldim hemen napıyosun yazmış dayanamaz :9: dedim sana takılıyorum kafana takma sakın tmm uzanıcam başım ağrıyo :50: dedi bende hee tmm uzan sen grsz aeo tmm grsz dedi bşy demedim sonra çıktım ben aeo bende tmm :9::9: allahımmmmm

patlayamazz ki namazı kıldım geldim hemen napıyosun yazmış dayanamaz :9: dedim sana takılıyorum kafana takma sakın tmm uzanıcam başım ağrıyo :50: dedi bende hee tmm uzan sen grsz aeo tmm grsz dedi bşy demedim sonra çıktım ben aeo bende tmm :9::9: allahımmmmm

Ne kadar aksiyon dolusunuz maşallah :1:

olsun geçici bi süre o merak etme sendende bşy görmeyince bi noluyo be dicek kendi kendine sen yeterki üzme kendini diyetine odaklan ve gül bakim gül gıdı gıdı :9::9::9::16::16::16:

hayır ya öyle diil işte, bu böyle çok mutlu.. böyle olmasını istiyo her zmn :43::43::43:

bu arada sizinde aranız iyi bakıyorum da, taktiklere devam :1::1:

yok yaw benim keyim olunca böyle uğraşmayı seviyorum yoksa arada patırtı kütürtü geçip gidiyo işte :9:

En güzeli :1:

atlamış gibi olmimda bende pazar günü 3 kitap aldım 1.cisini bitirmek üzereyim sema maraşlı yazar eşim aşkım olsun kitabın adı çok komik güzel akıcı benim hoşuma gitti diğer serilerinide almayı düşünüyorum :34:

Hımm bakim bi konusuna.. Güzelmiş ismi..

ahmet ümit- sultanı öldürmek sen canım?

Ben Canan Tan İz'i bitirdim, Aşkım kapışmak Kadınlar Sağdan Erkekler Soldan'ı aldım merak ettim bakalım nasıl bişiy :)
Ahmet Ümit Bab-ı Esrar'ı okumuştum bende güzeldi..

hayır ya öyle diil işte, bu böyle çok mutlu.. böyle olmasını istiyo her zmn :43::43::43:

bu arada sizinde aranız iyi bakıyorum da, taktiklere devam :1::1:

adım gibi eminim dayanamazzzzz çıkınca dersin ama sende ilgilenme aynı şekilde devam ediceksin bak sonnraa dicekki şeyy ee önce brz iltifat eder sana sende hıı fln diceksin hemen karşılık vermek yok çünkü bu senden bşyler duymak içindir sonra kızıcak tavır yapıcak bşy yok dicek keyfi kaçıcak sonra yine arada şansını denicem sen bi cnm fln dersin sonnra senn :16:ehh yani iyiyiz ben çok coolum yani :32:

En güzeli :1:

Hımm bakim bi konusuna.. Güzelmiş ismi..

Ben Canan Tan İz'i bitirdim, Aşkım kapışmak Kadınlar Sağdan Erkekler Soldan'ı aldım merak ettim bakalım nasıl bişiy :)
Ahmet Ümit Bab-ı Esrar'ı okumuştum bende güzeldi..

bakın ben birazdan işten çıkıcam eve geçicem he haberiniz olssun bırakıp kaçtı fln demeyin :9:

Son düzenleme:
Back
X