Kimse var mııııı?
Canım sıkılıyor+üşüyorum.. :2:
dökülün kızlar bakim derdi tasası olan canı sıkkın problemi patlamak üzere olan gelinda burdayımmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimse var mııııı?
Juliiii noldu canım gelişme var mı??
Kimse var mııııı?
Selam kızlar,aranıza katılabilir miyim?
sagol canımmmselamlar sekerler... anam toplu halde mi hasta oldunuzgeçmiş olsun hepiciğinize...
bn gelıyom msjıma cvp yazmıyolar kusup gdıyorumtopiğimizde bir sessizlik var dunden beri noluooo canlanın kızlar yaaaaaaaaaa![]()
gel gel kapa kapıyı ıcerı sogumasınSelam kızlar,aranıza katılabilir miyim?
Aksama kdr kosturdum bıde dıyokı buraları temızle demıstım hıc bıyer ellenmemıs hayvan herıf vıcdansız yaptıklarım burnunuzdan gelsın ıns
yaaa gorun ıste patronlarınızın degerını bılınvay arkadaş sinir sinir bu adam![]()
Aksama kdr kosturdum bıde dıyokı buraları temızle demıstım hıc bıyer ellenmemıs hayvan herıf vıcdansız yaptıklarım burnunuzdan gelsın ıns
bende oyleyımüfff, canım sıkılıyo benim yaa... Mutsuzum çok
Yds ye gireceğim çalışmıyorum, çalışamıyorum, hem çalışmayıp hem üzülüyorumKesin basarısız olacağım, annemle babam bıt bıt ötecekler
![]()
Diyet yapıyorum, spor yapıyorum ama hedefim ucuk biraz, o yüzden ulaşamayacağım die üzülüyorum![]()
aynen oyle yapıyorum valla bıktım ya hayatımdan bezdırdı benıçalışırken bi yandan da yeni iş bakıyorsun inşallah...
sizinkilerdeıt bıt öter mi, daha dillerinden atanana kadar kurtulamam,ing olaydı gderdin die die söylenirlerbende oyleyım( sana ozgu bısıy degıl
aynen oyle yapıyorum valla bıktım ya hayatımdan bezdırdı benı
tmm canlar sakin olunnn bi nefes alın verin :2:
terapinin birinci adımı bu sonra devam ederiz![]()
dökülün kızlar bakim derdi tasası olan canı sıkkın problemi patlamak üzere olan gelinda burdayımmm![]()
Kuzum hayirdir neden Can'ın şıkkın bır sorun mü var![]()