evet kıskandımmmm üüüüüüü![]()
canım ya toplantı yapacaklar süper bir saate almışlar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet kıskandımmmm üüüüüüü![]()
aynen böyleevarmı bi haber fln nasılsın
bogazımın kenarları toz baglamıs sankı cok oksuruyorum ya
canım ya toplantı yapacaklar süper bir saate almışlarsevgili milli eğitim müdürüne burdan selamlarımı iletir ellerinden öperim :d
![]()
helal be yürü kim tutar seni aynen böyleeeNe olsun Cnm bu gün söylüyor yarın pişman oluyor ısteben relaks olcak bugün hic bisiyi kafama takmicam söz verdim kendi kendimec
![]()
helal be yürü kim tutar seni aynen böyleee![]()
Çünkü üzlen ben oluom böcüğümm![]()
Dağıtmaya çalışıyorum canimmaynen cnm ya hasta olma derecesinde olması kötü biraz zihnini dağıt üzülme amannnn![]()
julim ya o da oturup düşünmüştür dimibence normale döner
Gunaydin kizlaar ne hizli ilerliyorsunuz yahu kim kiminle nerede hala oturtamadim kafamda
Julia gizli nikah neymis senden neden boyle birsey istiyor ki dusup kalicam demssin seni acikca babandan istemeye yanasmayan adama uzulme soylemesi kolay diyebilirsin ama aklini surekli baska seylere yorarsan bi kac gune kendine gelirsino
valla cok kotu bu ya oksuruyorum ıkıde bır salak adam agzını kapatsaydı hapsırırken bole olmaz dı mal otesı ya bnı zorla kufur ettırtıyoaynen cnm ya sanırsam fananjit olucaz sprey vardı evde ondan sıkıcam ben naneli bi ilaç ve ılık şeyler tüketmeye dikkat et
gunaydın seker hosgeldınGunaydin kizlaar ne hizli ilerliyorsunuz yahu kim kiminle nerede hala oturtamadim kafamda
Julia gizli nikah neymis senden neden boyle birsey istiyor ki dusup kalicam demssin seni acikca babandan istemeye yanasmayan adama uzulme soylemesi kolay diyebilirsin ama aklini surekli baska seylere yorarsan bi kac gune kendine gelirsino
juliii, açtın mı telini, aradı mı bugün, konuştunuz mu, nettinizz ?
Dağıtmaya çalışıyorum canimm
Beni ailem ve senin aranda secim yapmak zorunda bırakma dedim onaaa sora telimi kapadım aksam![]()
Konuştuk Cnm hersey çok normal givpbi konuştu uyuz![]()
aman önleminii al canım... bende olacak gibiyim de olmamam lazımben daha olmadım ama olacak havam var sinyal veriyor![]()
Konuştuk Cnm hersey çok normal givpbi konuştu uyuz![]()