Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldin canımm aramıza...
Hoşgeldin tuana
Hilalim inş. Sorun çıkmadan devan eder
Julim noldu
hosbuldum bu arada bizim iliskimiz henuz biraz yeni sizinkilerin yanindaHoşgeldin tuana
Hilalim inş. Sorun çıkmadan devan eder
Julim noldu
hiçö bişi yolunda gitmio cnmmm birileri benimkine babamın onu istemediğini sölemişşşbabam onun için bişiler demiş güyaaa kim söledi diorum sölemio bişiii
yaa ben babmla konusyım öle gelin isteyin diorum hayır diooo babandan bir iğne dair hiç bişi istemediğine dair noter tastikli bir kağıt getir ban yarın dioooo ondan sora gidip nikhı kıyalım yokk eğer getirmezsen yarın birde burdan gidicem dedii benimki bana resti çektiiiii anlaycağınız
![]()
Juliii peki böyle birşey var mı gerçekten? Yoksa neden elin sözüne inanıp seni böyle zor durumda bırakıyor amacı nedir? Nikahı gizli yapmayı mı düşünüyor?
hiçö bişi yolunda gitmio cnmmm birileri benimkine babamın onu istemediğini sölemişşşbabam onun için bişiler demiş güyaaa kim söledi diorum sölemio bişiii
yaa ben babmla konusyım öle gelin isteyin diorum hayır diooo babandan bir iğne dair hiç bişi istemediğine dair noter tastikli bir kağıt getir ban yarın dioooo ondan sora gidip nikhı kıyalım yokk eğer getirmezsen yarın birde burdan gidicem dedii benimki bana resti çektiiiii anlaycağınız
![]()
mal mulk anlaminda degilmi bu igne dair istemedigine dair kagit demesi .olayla ilgisi neki peki mal mulkun canim
cnm babam ilk öğrendğinde bi ne olduğunu anlamk içinnn bir iki laf etti ama aslaaa ben seni ona vermem falan demediiidşarda birlerine bişi dediyse bilemem kiii
bende izin ver ben konusayım dedim baabamlaaa ok ikna olmuooo noterden imzalı kayıt götürmezsem onaaa yarın saat 1 e kadar burayıııı terk edeceğini söledi banaaa bende üstüne sen kararını vermişsin yazdım o kadar böle bir durumda kalmakkk çok kötüü yaaaa ben babamın rızası ile olsun istiorum bir şekilde ikna ederizzz babamııııııı erkek arkadsım katil değil mafya değil kaçak değil neden istemesin kiiii ben anlayamıorummm
![]()
Canım cidden kızıcam senin sevgiline yaAllah allah baba o tabii ki araştırıcak gerekirse laf söyliyecek. Ki asla vermem etmem dememiş. Damat dediğin alttan almasını bilicek, babanın gönlünü yapacak, ikna edecek. Kolaya kaçıyor resmen ki ortada zor olan bir durumda yok. Asla aileni ezme. Ben anlamadım senin sevgilin ne yapmaya çalışıyor, amacı ne
![]()
çok sinir oldum ya baban o snin bu çocuk farkında mı ya. yarın bigün kendi kızı yapsa napar? bi sakin olun ya sanki 100 kere istmeye geldilerde babn vermedi. juli niye bu kadar fevri bu ya![]()
annemle konustuk az önce deeee sanki geldiler istediler de vermedik diooo bnmkine kalsa gtcek yapcak nikah hiç bişi yokmus gibi hayatına devam etcek ama benim bi ailem ver ben sahipsiz değilim kii
noterden imzalı kayıt götürmezsem yarın buralardan gidecek mişş![]()
işte aklıncaaa babama rest çektiriooo sen bebi istemiosn bizde senden bişi istemioruzzz demek istio cnmm![]()
nereye gidiyomuş kolay mı öyle ya
aa :26:anladim canim peki tatlilikla halledemezmisin cunku karsindakinin huyunu en iyi sen bilirsin boyle biseyi zaten babanin istemedigini noterden kagida gerek olmadgni boyle iki tarafi kirmadan halledebilecegnzi felan soylesen mumkun oldugunca alttan alsan da mi oluru yok canim?
ben bu işi çözerim ama erkek arkadasım ikna olmuo cnmmm yarın öğlen 1e kadarrr imzalı kağıt götürmezsem buralardan gideceğini sölediiii![]()