• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

varyaaa bu adam benı delırtecek bıgun ...
bı musterı gelıp parca aldı adam borcumuz varmı dedı buda yok dedı ...
sonra dıyokı zelemele hanımın ıs bılmezlıgı sen hmn o anda bı fıyat soleyecektın e sen neden demedn o zmn dıyorum bn dıyemıyorum e o zaman sesını cıkarma borcun yok deme bızde fıyat verelım adama ama yokkk kendı fıyat vermıcek ıyı ınsan olcak ınsanların gozunde bn kotu terbıyesız ya

Allah seni şu pis herifin elinden tez zamanda kurtarsın zelemelem iyi katlanıyosun ben katlanamazdım :ssz:

pisbocuk sen ne yapıyorsun buralarda, nasılsn?
sana çamaşır sodasının kullanımını soracaktım detaylı olarak. nasıl kullanayım şimdi? :44:

pisbocuk sen ne yapıyorsun buralarda, nasılsn?
sana çamaşır sodasının kullanımını soracaktım detaylı olarak. nasıl kullanayım şimdi? :44:

ehh iyi sayılırım cnm bu aralar hiç keyfim halim yok sevgilimle sorunlar var kavgalıyız tartışıyoruz boşver.çamaşır sodasını ne için kullanacaktın çamaşır içinse çamaşır makinesinde detarjan koyduğunda üzerine 2 ölçek diyim soda ekle yıkansın eğer genel temiz mutfakta fln kullanıcaksan yarım kova suya göz kararı atıorum ben 5 ölçek fln diyim başka bşy karıştırmıyorum içine normal bi bezle sil okdr yani sonra mis :16:

ehh iyi sayılırım cnm bu aralar hiç keyfim halim yok sevgilimle sorunlar var kavgalıyız tartışıyoruz boşver.çamaşır sodasını ne için kullanacaktın çamaşır içinse çamaşır makinesinde detarjan koyduğunda üzerine 2 ölçek diyim soda ekle yıkansın eğer genel temiz mutfakta fln kullanıcaksan yarım kova suya göz kararı atıorum ben 5 ölçek fln diyim başka bşy karıştırmıyorum içine normal bi bezle sil okdr yani sonra mis :16:

tamam canım, bugün toz almam yarım kalmıştı, bu şekilde yapayım bir de teşekkür ederim:16:
sevdicekle kavga etmeyin, tatlı tatlı geçinin :16:

tamam canım, bugün toz almam yarım kalmıştı, bu şekilde yapayım bir de teşekkür ederim:16:
sevdicekle kavga etmeyin, tatlı tatlı geçinin :16:

bazende malesef olmuyor cnm bazı noktaları anlamalı :31:rica ederim ben özellikle söylim pimapen beyaz çerçevelerde mükemmel yapıyor bütün kirleri çıkarıyor cif çamaşır suyuna gerek kalmıyor bide mutfakta yağlı yapış yapış yerleri mükemmel çıkarıyor aspiratör dolapları fln mis kolay gelsin:16:

tatlım hosgeldın bende 20 yasındayım :) en kuzuk sen degılsın yanı hangı ay dogumlusun bakalım

aynen sekerım napalım dayancaz mecbur :(
ya bna akıl verın bu cocuk aksam bnmle konuscakmısss

Aa hakkaten kucuk degilmisim ilk sayfalara bakip 25,23,22 gorunce oyle sanmistim.Agustos dogumluyum ben:15:

Ben geldimmm... Ameliyat günü vermediler yinei perşembe günü hakan hoca görecekmiş, ameliyatı yapacak doktor o söyleyecekmiş.. İnşallah perşembe günü söylerler, ne zmn olacaksa söylesinler, olsun bitsin.. bu ne böyle be, git gel git gel, sıkıldımm artık..

Ben geldimmm... Ameliyat günü vermediler yinei perşembe günü hakan hoca görecekmiş, ameliyatı yapacak doktor o söyleyecekmiş.. İnşallah perşembe günü söylerler, ne zmn olacaksa söylesinler, olsun bitsin.. bu ne böyle be, git gel git gel, sıkıldımm artık..

hayırlısı cnm:31:

hosgeldınnnnnnnnnnnnnnnnn
Allah seni şu pis herifin elinden tez zamanda kurtarsın zelemelem iyi katlanıyosun ben katlanamazdım :ssz:
Allah razı olsun canım umarım bı an once kurtulurum ama nerdeee :(
Aa hakkaten kucuk degilmisim ilk sayfalara bakip 25,23,22 gorunce oyle sanmistim.Agustos dogumluyum ben:15:
he heee benden kucuksun :))) bn mart dogumluyum :) abla oldum yuppıııı:32:

ne amelıyatı tatlım hosgeldın bu arada :)

tez zamanda sızın aranız duzelsın bende kendıme bı ıs bulım ınsAllahhh
o cocuga da soledım bn suan bırını dusunmuyorum dedım ...
aksamı beklemedı msj attı da soledım bnde napım ...

Back
X