• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

bnm dıyo boyum kısa 3 gundur rejımdeyım sen benı begen dıye

iyim bende canım benimkini arasam mı aramasam mı diye dşünüyorum. siz toparladınız mı

iyim bende canım benimkini arasam mı aramasam mı diye dşünüyorum. siz toparladınız mı

biz çok kötüydük, bana sabah karar ver, ya ayrıl yada benimle kal dedi :43::43:
bende öğleden sonra mesaj attım işte, ayrılalım demedim tabii.. ayrılmak istemiyorum ki :45: düzeldik canm sorun yok şimdi ama buda bana ders oldu, bundan sonra ona göre davranırım... ama ders olsa ne fayda, çok yıprandık sanki yaa :43:

canım biz kadar yıpranmamışsınızdır :1: unutulunuyo biliyor musun ? eser bile kalmıyor. ayrılalım deme bak kavganı edeceksen et hem öyle konuşularak ayrılınmaz ki kendisi biter zaten.

canım biz kadar yıpranmamışsınızdır :1: unutulunuyo biliyor musun ? eser bile kalmıyor. ayrılalım deme bak kavganı edeceksen et hem öyle konuşularak ayrılınmaz ki kendisi biter zaten.

unutuluyo mu diyorsun yapılan tartışmalar? bizimki neden unutmuyo, hemen bugüngece günde sunu söle yapmıştın die yapıştırdı suratıma :1: inşallah öyle olur, korkuyorum onu kaybetmekten ben yaa..

arada yiceksin o lafları eheh. :1:

yok yok artık nasıl davranmam gerektiğini idrak ettim,anca ettim.. o bana sen söyle sen böyle dediğinde daha çok sinirlenip, daha kötü davranıyordum, bugün kendi hatamı kendim fark ettim.. dün akşam kızdırdı beni evet ama iyigeceler diye mesaj attıktan sonra uzatmayacaktım, tavrını belli ettin zaten,daha ne uzatıyorsunn işte?

illaki yine tartışacağız, iki farklı insan tartışmadan olmaz tabi ama ben sorun çıkarmamaya çalışacağım.. o bana sorun çıkarsın, o istesin o özlesin o bilmem napsın bundan sonraa, sallamıyorumm artıkın çok :1::1:

Back
X