• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

[video=youtube;z0vmmv3VNrc]http://www.youtube.com/watch?v=z0vmmv3VNrc[/video]

bende artık herşeye isyan ediorummmmmm hoşçakalın iyi geceler kızlar :ssz::ssz:

bu akşam çok geri kalıyorum yazıklarınızdan ya..

julia iyi geceler canım..

limonum, çok mu ders çalışmış seninki?

ya kafa atasım var aradım ölmüş uyuz ya uyuz:47: yarın tolantım var geç gideceğim rahatça konuşuruz demiştm

günaydınn kızlarrrrrrr canlarımmm:16:dün akşam çok hasta oldum titredim karnım ağrıdı fln gelemedim kusura bakmayın neler neler olmuş ihdd sen benimm kafadasın şuan aynen şuanki halim böyle bi neşem var üzerimde benimkiylede bi adım geride çok çok üstüne düşmüyorum gerçekten aman diyebildim ohhhh :9::9:sonracığıma julıacığım seninkinede allah akıl fikir vermiş inş kullanmayıda öğrenir bigün ama sakın ha cnm sakın babanı karşına alıp hele hele gizli nikah sakın allah muhafaza üzme kendini walla rahat ol cool takıl böyle daha mutlu oluyor insan...diğer canlarım sizlerde iyisinizdir umarımmmmm

günaydınn kızlarrrrrrr canlarımmm:16:dün akşam çok hasta oldum titredim karnım ağrıdı fln gelemedim kusura bakmayın neler neler olmuş ihdd sen benimm kafadasın şuan aynen şuanki halim böyle bi neşem var üzerimde benimkiylede bi adım geride çok çok üstüne düşmüyorum gerçekten aman diyebildim ohhhh :9::9:sonracığıma julıacığım seninkinede allah akıl fikir vermiş inş kullanmayıda öğrenir bigün ama sakın ha cnm sakın babanı karşına alıp hele hele gizli nikah sakın allah muhafaza üzme kendini walla rahat ol cool takıl böyle daha mutlu oluyor insan...diğer canlarım sizlerde iyisinizdir umarımmmmm
gunaydın bacılar nassunuz ne var ne yok
bende bgn cok hastayım kız
bogazım cok agrıyooo

Yok kız öle bısi yaparmiyim hic gayet iyi uyandım bu sabahh coolum seninde dediğin gibi :52:

Back
X