İyi bari canım. Dikkat et. Daha zamanı değil :)Evet canım alttan oldu 2 gün önce yatmıştım hastaneye kanamam oldu az plasenta aşağıdaydı erken doğum için önlem olarak yatmıştım bugünde sancı olunca acaba doğum belirtisimi die baktı sanırım ama bi sıkıntı çıkmadı
Valla kuzum korkutmak istemem zaten sancıyla geldim ve korktuğum için canm acıdı birazİyi bari canım. Dikkat et. Daha zamanı değil :)
Canin acidimi muayenede ?
Bende korkuyorum çatı muayenesinden malum azda kaldi
İyi şuam kıpırdak kurtçuk bi sorunumuz yok ☺Aman kuzum daha küçük. Erkenci olmasın :)
Dikkat et kendine. Geçmiş olsun.
Valla kuzum korkutmak istemem zaten sancıyla geldim ve korktuğum için canm acıdı biraz
Bi sorun yoksa neden yatış verdiler ki. Haber ver bizedeKızlar tekrar yatışımı verdiler bu arada hastanedeyim
İdrar yolu enfeksiyonunun ilerleyip böbreklere vurması yüksek ihtimali ile takip amaçlı yatırdılar. Sanırım sancım ondandı. Ama azda olsa apandisit ihtimali var işte o sıkıntı eğer apandisitse amelyat olcam ve buda düşük ihtimalini yarıdan fazla tetikliyomuşBi sorun yoksa neden yatış verdiler ki. Haber ver bizede
Bendede bastan beri idrar yolu enfeksiyon var doğru böbreklere vurup sancı yapıyor. Ama bu enfeksiyon zaten başlı basina bi erken doğum sebebi.İdrar yolu enfeksiyonunun ilerleyip böbreklere vurması yüksek ihtimali ile takip amaçlı yatırdılar. Sanırım sancım ondandı. Ama azda olsa apandisit ihtimali var işte o sıkıntı eğer apandisitse amelyat olcam ve buda düşük ihtimalini yarıdan fazla tetikliyomuş
Nasıl diyip karnımın baya bi altındN başlayıp yavaş yavaş sağ yukarı doğru vuruyodu belime böbrek tarafıma da oluyodu baya bi rahatsız ediyodu.Bendede bastan beri idrar yolu enfeksiyon var doğru böbreklere vurup sancı yapıyor. Ama bu enfeksiyon zaten başlı basina bi erken doğum sebebi.
İnşallah birşey çıkmaz. Bebeğini haftasına kadar tutmaya calisirlar
Nasıl bi sanciydi ?
Anladım inşallah bi sorun yoktur. Sağ saglim zamanında kavusursun bebisine canimNasıl diyip karnımın baya bi altındN başlayıp yavaş yavaş sağ yukarı doğru vuruyodu belime böbrek tarafıma da oluyodu baya bi rahatsız ediyodu.
Aminnnn amin durduk yere üst üste sıkıntılar baş gösterdiAnladım inşallah bi sorun yoktur. Sağ saglim zamanında kavusursun bebisine canim
İçini ferah tut stres yapman daha çok zarar verir sizeAminnnn amin durduk yere üst üste sıkıntılar baş gösterdi
Yapmamaya çalışıyorum mümkün olduğuncaİçini ferah tut stres yapman daha çok zarar verir size
Geçmiş olsun canım...dikkatli ol..rabbim şifalar versin inşaallah dualarımız seninleKızlar tekrar yatışımı verdiler bu arada hastanedeyim
Saolun inşallah sağsalim çıkarımGeçmiş olsun canım...dikkatli ol..rabbim şifalar versin inşaallah dualarımız seninle
Merhabaaa. Hosgeldin Bi kız annesi daha sanirimmMerhaba kızlar :) yeni farkettim burayı :)
Yeni açtık canım. Hos geldin. İlk bebiş miMerhaba kızlar :) yeni farkettim burayı :)
Gözünuz aydınnYeni açtık canım. Hos geldin. İlk bebiş mi
Bu arada benim bi yaş küçük kardeşim var onu sözledik. Ordaydım. Yeni gelebildim. Bir yoruldum ki. Zor oluyomuş :)
Doğrudur canım :) benim ilk bebek evet hosbulduk :)Yeni açtık canım. Hos geldin. İlk bebiş mi
Bu arada benim bi yaş küçük kardeşim var onu sözledik. Ordaydım. Yeni gelebildim. Bir yoruldum ki. Zor oluyomuş :)
Evet canım bir prenses daha geliyo :)Merhabaaa. Hosgeldin Bi kız annesi daha sanirimm