20-26 Yaş Arası Minnoş Anne Adayları Buyurun Topiğime :)

bana da öyle demişlerdi senin kesin kzın olur diye :) buzamana kadar bulanmayan mşdem bulanmaya başladı kızlar
Aslında ilk uç ay bulantı oluyor ama tabi değişir kişiden kişiye.
Benim iç buçuk dört aya kadar bulanmisdi. İyyy kusmaktan oluyodum

Halk arasında saçlardan diyolar da ondan değil o.
Benimde midem oyle yanıyor 3 4 haftadır anlatamam. Bebek büyükçe mideye baskı yapıyor. Ondan oluyor. Hiç midem bulanmadı ama sonradan yanma başladı. Arada bir bulanıyor

doğru söylüyorsun canım onlar iyi olsunda biz çekmeye razıyız :)

şiddetli olmadı hiç canım hep bulantı ama sanki böyle midem rahatsızmış gibi ama aradada böyle kötü oldum, artık geçmesi gerek değil mi 3 ay bitti :)
Bilmiyorum ki valla ben hiç yasamadim şükür. Mide bulantım olmadı ama sonradan sonradan yanma başladı. Midemin asidi boğazıma kadar dolu gibi her yerimi yakıyor. Ne kadar sürer daha bilemiyorum

Bilmiyorum ki valla ben hiç yasamadim şükür. Mide bulantım olmadı ama sonradan sonradan yanma başladı. Midemin asidi boğazıma kadar dolu gibi her yerimi yakıyor. Ne kadar sürer daha bilemiyorum
büyüdükçe devam edecek diye biliyorum canım allah yardımcımız olsun anne olmak zormuş :)

Kızlar hangi sosyal medya hesaplarını kullanıyorsunuz. Ekleşelim görelim birbirimizi güzel olma mı. Özelden yazalım ama ifşa olmayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…