20-26 Yaş Arası Minnoş Anne Adayları Buyurun Topiğime :)

Maşallah canım be olursa olsun genç anne olmak çoook güzel . Kızlarımı kardeşim yeğenim sanıyorlar ilerde kızım 20 yaşına falan gelince ablan mı derler ay nasıl havam olur
Aynen öyle. Arkadaş gibi olacaz. Allah ömür versin tabi. Bizim bi akraba öyle. Yaşını duyan inanamıyor

Yolu yarılamışsın geçer bu günleri özlersin :) gerçi ben hiç özlemiyorum hamileliğimi . Hayatımda yaşadığım 2 gebelik stres dolu 18 ay :) doğunca daha güzel
benim o kadar stesim yok ta şükür hastane ve tahlil sonuçları biraz geriyor beni.
21 yasindayim bende. Hayirlisiyla kızımı kucağıma alırsam inşallah kardeş istiyorum kızıma. 2 sene sürdürmem arayı. Paylaşmayı öğrensin hemde arkadaşı olsun. 3.ye zorlamam, Allah verirse basım üstüne, olmazsa nasip. Ama iki tane istiyorum

Bende senin gibi düşündüğüm için arayı açmadım 20 de ilk kızım 22 de ikinci doğdu. Bizden bu kadar rabbim evlatlarımıza sağlık versin. 2 çocuk yetiyor

Afiyet olsun da sabah sabah nerden esti
Biz de iyiyiz şükür. Dün gece tepindi durdu. Rahat ettirmedi annesine
Hararet bastiysa demek ki
Ne güzel maşallah ben senin haftandayken hic öyle hissetmiyordum halada öyle çok tepinip durmuyo kesin iç karnim geniş

Hararet bastiysa demek ki
Ne güzel maşallah ben senin haftandayken hic öyle hissetmiyordum halada öyle çok tepinip durmuyo kesin iç karnim geniş
Yarasın o zaman
Ondan da olabilir, ben korkuyodum hissetmezsem diye ama şükür ki hissettim. Beni uyutmasa bile razıyım diyodum. rahat durmuyo sıpa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…