Aynen öyle. Arkadaş gibi olacaz. Allah ömür versin tabi. Bizim bi akraba öyle. Yaşını duyan inanamıyorMaşallah canım be olursa olsun genç anne olmak çoook güzel . Kızlarımı kardeşim yeğenim sanıyorlarilerde kızım 20 yaşına falan gelince ablan mı derler ay nasıl havam olur
Annem abim arasında 18 benle 22 yaş varAynen öyle. Arkadaş gibi olacaz. Allah ömür versin tabi. Bizim bi akraba öyle. Yaşını duyan inanamıyor
Ahahahaha. Ne güzel yaa. Bende bi kavuşsaydım.Annem abim arasında 18 benle 22 yaş varannemi ablamız sanıyorlar . Ben sinir oluyorum ama annemin havasından geçilmiyor
Yolu yarılamışsın geçer bu günleri özlersin :) gerçi ben hiç özlemiyorum hamileliğimi . Hayatımda yaşadığım 2 gebelik stres dolu 18 ay :) doğunca daha güzelAhahahaha. Ne güzel yaa. Bende bi kavuşsaydım.
Yolu yarılamışsın geçer bu günleri özlersin :) gerçi ben hiç özlemiyorum hamileliğimi . Hayatımda yaşadığım 2 gebelik stres dolu 18 ay :) doğunca daha güzel
Bende senin gibi düşündüğüm için arayı açmadım 20 de ilk kızım 22 de ikinci doğdu. Bizden bu kadar rabbim evlatlarımıza sağlık versin. 2 çocuk yetiyorbenim o kadar stesim yok ta şükür hastane ve tahlil sonuçları biraz geriyor beni.
21 yasindayim bende. Hayirlisiyla kızımı kucağıma alırsam inşallah kardeş istiyorum kızıma. 2 sene sürdürmem arayı. Paylaşmayı öğrensin hemde arkadaşı olsun. 3.ye zorlamam, Allah verirse basım üstüne, olmazsa nasip. Ama iki tane istiyorum
Benimle annemin arasindada 18 yas var :))Annem abim arasında 18 benle 22 yaş varannemi ablamız sanıyorlar . Ben sinir oluyorum ama annemin havasından geçilmiyor
Oooo. Genç kızlar gibiBenimle annemin arasindada 18 yas var :))
Günaydın canimmGünaydın canlar. Çıtı pıtı anneler
İyiyiz şükür canim. Dondurma yiyokkkNasılsın bugün. Bebiş nasıl
Afiyet olsun da sabah sabah nerden estiİyiyiz şükür canim. Dondurma yiyokkksiz nasılsınız.
Hararet bastiysa demek kiAfiyet olsun da sabah sabah nerden esti
Biz de iyiyiz şükür. Dün gece tepindi durdu. Rahat ettirmedi annesine
Yarasın o zamanHararet bastiysa demek ki
Ne güzel maşallah ben senin haftandayken hic öyle hissetmiyordum halada öyle çok tepinip durmuyo kesin iç karnim geniş
Saol canım maşallah oynasın hep boyleYarasın o zaman
Ondan da olabilir, ben korkuyodum hissetmezsem diye ama şükür ki hissettim. Beni uyutmasa bile razıyım diyodum.rahat durmuyo sıpa
Organ taraması yaptırdın mı sen.Saol canım maşallah oynasın hep boyle
Senin annende şimdi genç kız gibidirBenimle annemin arasindada 18 yas var :))
Günaydın :)) çok havalıyım kusmuklu kakalı bol oyuncaklı iki minnoşla güne merhabaGünaydın çıtır anne