- 20 Mayıs 2017
- 314
- 168
- 30
:)) ay kızlar sabah ne oldu biliyor musunuz? sırt üstü uzanıyordum elim karnımdaydı bi baktım hafif sağda top gibi sertlik oluştu avcumu doldurdu karnımın diğer tarafı yumuşaktı bebeğim miydi oYaaa yaa tabi hissedincede bu sefer daha çok korkuların basliycak :)) bi an hissetmediginde korkacaksin hissetmek için belki saatlerce yatacaksin.
Tecrübe konuştu ahahah
Hissedince bulantılar kesilir diyenlerde var ama hissedince artık biraz kipirdamasa telaş yapıyorsun oda öyle endişeyle geçiyor işteteşekkür ederim canım bir hissetsem artık hiçbirşeyi takmıycam :)
Daha çok küçük öyle top gibi sertleşip hissetmen için ama yinede bilemem:)) ay kızlar sabah ne oldu biliyor musunuz? sırt üstü uzanıyordum elim karnımdaydı bi baktım hafif sağda top gibi sertlik oluştu avcumu doldurdu karnımın diğer tarafı yumuşaktı bebeğim miydi o
Sanmıyorum canım ben bile bir kaç haftadır o hissi yasiyorum henüz çok erken :):)) ay kızlar sabah ne oldu biliyor musunuz? sırt üstü uzanıyordum elim karnımdaydı bi baktım hafif sağda top gibi sertlik oluştu avcumu doldurdu karnımın diğer tarafı yumuşaktı bebeğim miydi o
O neyi ki ozamanDaha çok küçük öyle top gibi sertleşip hissetmen için ama yinede bilemem
Çok güzel duygu yaa. Allah herkese yaşatsınKızlar özellikle son aylarda çok hareket ediyorlar. Her anı çok güzel. Ben karnımın üstüne hafif bir şey koyup ben sargı bezi bulmuştumvideoya çekiyordum bir görseniz nasıl vuruyor sallıyor sargı bezini
Evet insan herşeye endişeleniyor. Çok hareket ettiği günlerde neden çok hareket ediyor yorulur biraz uyusun günah derdim eşime
Bilemiyorum valla canım. Bebiş te olabilir, gaz da . Bilemem ama sen bebişim de , o hareketlensin :*O neyi ki ozaman
Nasılsın canım durumun ne?Saolun inşallah sağsalim çıkarım
Gaz olabilir canım :)O neyi ki ozaman
cilekrecelim nasılsın nasıl oldun inşaallah korkulacak bir durum yoktur canımKızlar tekrar yatışımı verdiler bu arada hastanedeyim
İyiyim canm hastanedeyim hala ara ara böbreklerime saplanan ağrı dışında iyiyim çok şükürcilekrecelim nasılsın nasıl oldun inşaallah korkulacak bir durum yoktur canım
Yatıyorum hala canm ilaçlr ağrı kesiciler falan rahtlatıyo etki geçene kadar bi nebze de olsa alıyo ağrımıNasılsın canım durumun ne?
Haber ver canım arada dinlen bol bolYatıyorum hala canm ilaçlr ağrı kesiciler falan rahtlatıyo etki geçene kadar bi nebze de olsa alıyo ağrımı
Hepimizin kız:))Cinsiyeti ne kızlar :)
Ne güzel hayırlı evlat olsunlar inşallahHepimizin kız:))
Amin inşallah canım. Senin var mi bebekNe güzel hayırlı evlat olsunlar inşallah
İnşaallah daha iyi olursun canim rabbim tez zamanda şifalar versin inşaallah...apandistten miymis ağrıların yoksa böbrekte mi sorun varİyiyim canm hastanedeyim hala ara ara böbreklerime saplanan ağrı dışında iyiyim çok şükür