20-26 Yaş Arası Minnoş Anne Adayları Buyurun Topiğime :)

Yaaa yaa tabi hissedincede bu sefer daha çok korkuların basliycak :)) bi an hissetmediginde korkacaksin hissetmek için belki saatlerce yatacaksin.
Tecrübe konuştu ahahah
:)) ay kızlar sabah ne oldu biliyor musunuz? sırt üstü uzanıyordum elim karnımdaydı bi baktım hafif sağda top gibi sertlik oluştu avcumu doldurdu karnımın diğer tarafı yumuşaktı bebeğim miydi o

:)) ay kızlar sabah ne oldu biliyor musunuz? sırt üstü uzanıyordum elim karnımdaydı bi baktım hafif sağda top gibi sertlik oluştu avcumu doldurdu karnımın diğer tarafı yumuşaktı bebeğim miydi o
Daha çok küçük öyle top gibi sertleşip hissetmen için ama yinede bilemem

Sanmıyorum canım ben bile bir kaç haftadır o hissi yasiyorum henüz çok erken :)

Kızlar özellikle son aylarda çok hareket ediyorlar. Her anı çok güzel. Ben karnımın üstüne hafif bir şey koyup ben sargı bezi bulmuştum videoya çekiyordum bir görseniz nasıl vuruyor sallıyor sargı bezini

Evet insan herşeye endişeleniyor. Çok hareket ettiği günlerde neden çok hareket ediyor yorulur biraz uyusun günah derdim eşime

Çok güzel duygu yaa. Allah herkese yaşatsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…