20-26 Yaş Arası Minnoş Anne Adayları Buyurun Topiğime :)

Gunaydinn kızlar. Hayır ben 22 yasindayim kimlikte 23 tatlimm :KK53:

Merhabalar bayanlar bende 24 yaşındayım bir oğlum var 3yasinda ve şuanda ikinci bebeğimi istiyorum inşaallah rabbim bu ay bize nasip eder
Merhabaa. Hoş geldin. Allah bağışlasın, maşallah :nazar:
İnşallah ikinci de gelir hayırlısıyla. Valla genç genç anne oluyoruz , ne güzel yaa. Allah isteyen herkese nasip etsin. :KK200::emir_bebek:

Günaydın cannn. :KK200: Nasılsın bakalım.
Profilde 23 yazıyor diye öyle söyledim. :KK70: 1 yaş 1 yaştır, erkenden yaşlandırmayayım seni :rolleyes::KK37:
Aynen duzelteyim ben onu. :bicak:
İyiyim canım sen nasılsın :KK68:
Merhabalar bayanlar bende 24 yaşındayım bir oğlum var 3yasinda ve şuanda ikinci bebeğimi istiyorum inşaallah rabbim bu ay bize nasip eder
Hoşgeldin Allah bagislasin. İnşallah Hoppa

Memnun oldum kızlar hamilelik nasıl gidiyo :)
Hoşgeldin canm. Hamileliğimiz şöyle ki bizim ufaklık biraz yaramazlık yapmış içerlerde. Plasenta aşağıda buda erken doğum riski oluşturduğu için 1 gün hastanede yattım. Şuan progestan kullanıyorum ve mecbura kalmadıkça ayağa kalkmıyorum. Sıpa korluttu bizi

Memnun oldum kızlar hamilelik nasıl gidiyo :)
Şükür ben bi problem yasamadim inşallah bundan sonrada yaşamam canim :)
Hoşgeldin canm. Hamileliğimiz şöyle ki bizim ufaklık biraz yaramazlık yapmış içerlerde. Plasenta aşağıda buda erken doğum riski oluşturduğu için 1 gün hastanede yattım. Şuan progestan kullanıyorum ve mecbura kalmadıkça ayağa kalkmıyorum. Sıpa korluttu bizi
Senin haftanda benimki de plasenta asagidaydi ama doktorum hic stres yapmadi canım.
Aşağıda inşallah çıkar doğuma kadar dedi.
Dedigide oldu 28. De cikdi yukari. Benim doktor çok sakin sanırım :))

Senin haftanda benimki de plasenta asagidaydi ama doktorum hic stres yapmadi canım.
Aşağıda inşallah çıkar doğuma kadar dedi.
Dedigide oldu 28. De cikdi yukari. Benim doktor çok sakin sanırım :))
Benimkide öyle saolsun rahattı korkutmadı beni. Küçük dedi korkma büyüdükçe yukarı çıkcak o dedi:)

Aynen hareket ettikçe çıkıyor merak etme normal doğum mu yapacaksin . normal doğuma engel oluyor aşağıya yerleşmesi
Normal doğum çok istitorum allahım izin verirse inşallah. Malesef eşin aşağıda olması sezaryen sebebiymiş dün öğrendim dua ediyorum bi an önce dönsün diye

Normal doğum çok istitorum allahım izin verirse inşallah. Malesef eşin aşağıda olması sezaryen sebebiymiş dün öğrendim dua ediyorum bi an önce dönsün diye
Döner inşallah önemli olan sağlıklı olması. Normal tabiki iyi ama sağlıklı olsunda

İki dakka uyudum ne çene yapmışınız :KK70::KK70::KK70:

Benim hamilelik te şuan iyi gidiyor şükür. Bu ara fazla çikolata yüklendim çocuk içeride dört dönüyor zavallım. :KK23: pazartesi günü organ taramamız var inşallah nasip olursa. Birde aşı yapılacak daha gitmedim yaptırmaya:ıslık:

Döner inşallah önemli olan sağlıklı olması. Normal tabiki iyi ama sağlıklı olsunda
İnşallah canım hastaneye geldim yine sancılandım dr açıklık muayenesi yaptı bu sefer ne berbat bişeymiş. Şükürki kızım doğmaya kalkmadı ama neden sancı oluyo ona bakcaklar

İnşallah canım hastaneye geldim yine sancılandım dr açıklık muayenesi yaptı bu sefer ne berbat bişeymiş. Şükürki kızım doğmaya kalkmadı ama neden sancı oluyo ona bakcaklar
Aa daha çok erken canım yalancı kasilmada olsa erken. Alttan mi yaptı muayene ?

Aa daha çok erken canım yalancı kasilmada olsa erken. Alttan mi yaptı muayene ?
Evet canım alttan oldu 2 gün önce yatmıştım hastaneye kanamam oldu az plasenta aşağıdaydı erken doğum için önlem olarak yatmıştım bugünde sancı olunca acaba doğum belirtisimi die baktı sanırım ama bi sıkıntı çıkmadı

Evet canım alttan oldu 2 gün önce yatmıştım hastaneye kanamam oldu az plasenta aşağıdaydı erken doğum için önlem olarak yatmıştım bugünde sancı olunca acaba doğum belirtisimi die baktı sanırım ama bi sıkıntı çıkmadı
Aman kuzum daha küçük. Erkenci olmasın :)
Dikkat et kendine. Geçmiş olsun.

X