20-26 Yaş Arası Minnoş Anne Adayları Buyurun Topiğime :)

Yaptırmaya gittim işte üniversite hastanesine. Orda yapiyolarmis birtek. O da gün veriyormuş.
Önümüzdeki pazartesine gün verdi. 22. Haftaya kadar süresi varmış. Pazartesi yaptıracam inşallah.

2 hafta önce özele gitmiştim cinsiyeti öğrenmek için, gitmişken taramayı da yaptırayım dedim. Yaparım ama rapor veremiyorum, doktorun rapor ister universiteye git demisti. Cinsiyete bakarken şöyle bir bakıp bilgi vermişti. İyi sağlıklı görünüyor dedu . Problem yok dedi çok şükür. İnşallah yine öyle derler.

İkili tarama testinden bahsediyorum canim 13-15. Haftalarda kan alıyorlar ya down sendoromuna bakıyorlar yaptırdin mi

Kızlar 4 ay önce 20 oldum bebişim 19 günlük :) benden küçük var mı aranızda :) sizin yaşlar kaç
İyi akşamlar hoş geldiinn. Allah bağışlasın canım. Ben 21 yaşımdayım, Reçelim 20sinde . Rizelimiz 22 yaşında ve iki kız anası candy şekerimiz var o da 23 yaşında . Sıralama yaptık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…