AhahahahaGünaydın :)) çok havalıyım kusmuklu kakalı bol oyuncaklı iki minnoşla güne merhaba
Kokuları yeter . Allah isteyen her kadına nasip etsinAhahahahaOlsun Olsun herşey güzel onlarla
Yaptırdım canım 20. HaftamdaOrgan taraması yaptırdın mı sen.
Aynen. Amiiinnn. Agucuk gugucuk , pırtKokuları yeter . Allah isteyen her kadına nasip etsin
Ayrıntılı usg den bakıyorlar dimi. Farklı bişey yapiyolar mı.Yaptırdım canım 20. Haftamda
Farklı bi şey yok canım normal ultrasona giriyorsun ayni şey sadece daha detaylı bakıyorlarAyrıntılı usg den bakıyorlar dimi. Farklı bişey yapiyolar mı.
Huhhh. Pazartesi günü bakacaklar bizede. Gün verdiler. İnşallah güzel sonuçlar alırızFarklı bi şey yok canım normal ultrasona giriyorsun ayni şey sadece daha detaylı bakıyorlar
İnşallah sorunsuz atlatirsin. Tarama testini yaptirdin miHuhhh. Pazartesi günü bakacaklar bizede. Gün verdiler. İnşallah güzel sonuçlar alırız
İkili tarama testinden bahsediyorum canim 13-15. Haftalarda kan alıyorlar ya down sendoromuna bakıyorlar yaptırdin mi2 hafta önce özele gitmiştim cinsiyeti öğrenmek için, gitmişken taramayı da yaptırayım dedim. Yaparım ama rapor veremiyorum, doktorun rapor ister universiteye git demisti. Cinsiyete bakarken şöyle bir bakıp bilgi vermişti. İyi sağlıklı görünüyor dedu . Problem yok dedi çok şükür. İnşallah yine öyle derler.
A pardin. Onu yaptılar üçlü de yaptılar. Bu kaldı. Bide aşı olacam daha.İkili tarama testinden bahsediyorum canim 13-15. Haftalarda kan alıyorlar ya down sendoromuna bakıyorlar yaptırdin mi
Anladim canim hayırlısı olsun içini ferah tutA pardin. Onu yaptılar üçlü de yaptılar. Bu kaldı. Bide aşı olacam daha.
AmiinAnladim canim hayırlısı olsun içini ferah tut
Allah herkese bebişlerimizi boynundan koklamamızı nasip etsinSelamlar ☺20. Yaşımın 4. Ayında hamile kaldım. Bebişimi bekliyorum bende. Hayırlı sağlıklı doğumlar bebişler diliyorum herkese☺☺
Oyy o nasıl güzel bir dua öyle . Aminnnn inşallahhhAllah herkese bebişlerimizi boynundan koklamamızı nasip etsin
İyi akşamlar hoş geldiinn.Kızlar 4 ay önce 20 oldum bebişim 19 günlük :) benden küçük var mı aranızda :) sizin yaşlar kaç