- 15 Nisan 2017
- 826
- 1.157
Teşekkür ederim . Darısı tüm bekarlaraGözünuz aydınn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim . Darısı tüm bekarlaraGözünuz aydınn
Ay varya erkek hamile azaldı yeminle. Erkek soyu azalacaktmış ya . Yavaş yavaş başlıyor sanırımEvet canım bir prenses daha geliyo :)
Evet canım bir prenses daha geliyo :)
Aynen kız senesi bu seneAy varya erkek hamile azaldı yeminle. Erkek soyu azalacaktmış ya . Yavaş yavaş başlıyor sanırım
bana da öyle demişlerdi senin kesin kzın olur diye :) buzamana kadar bulanmayan mşdem bulanmaya başladı kızlarAynen kız senesi bu sene
Aslında ilk uç ay bulantı oluyor ama tabi değişir kişiden kişiye.bana da öyle demişlerdi senin kesin kzın olur diye :) buzamana kadar bulanmayan mşdem bulanmaya başladı kızlar
sanırım minik tüyleri çıkıyoAslında ilk uç ay bulantı oluyor ama tabi değişir kişiden kişiye.
Benim iç buçuk dört aya kadar bulanmisdi. İyyy kusmaktan oluyodum
doğru söylüyorsun canım onlar iyi olsunda biz çekmeye razıyız :)Halk arasında saçlardan diyolar da ondan değil o.
Benimde midem oyle yanıyor 3 4 haftadır anlatamam. Bebek büyükçe mideye baskı yapıyor. Ondan oluyor. Hiç midem bulanmadı ama sonradan yanma başladı. Arada bir bulanıyor
Ayyynen öyle valla. Annelerimizin dediği gibi.doğru söylüyorsun canım onlar iyi olsunda biz çekmeye razıyız :)
evet canım işteyim çok kötü oldum çıkarttım geldim kzum eziyet ediyo annesineAyyynen öyle valla. Annelerimizin dediği gibi.
Anne olunca anlarsın
Oouuvv. Geçmiş olsun canımmm. Doktoruna söyle ilaç versin kı, böyle nasıl olcakevet canım işteyim çok kötü oldum çıkarttım geldim kzum eziyet ediyo annesine
şiddetli olmadı hiç canım hep bulantı ama sanki böyle midem rahatsızmış gibi ama aradada böyle kötü oldum, artık geçmesi gerek değil mi 3 ay bitti :)Oouuvv. Geçmiş olsun canımmm. Doktoruna söyle ilaç versin kı, böyle nasıl olcak
Bilmiyorum ki valla ben hiç yasamadim şükür. Mide bulantım olmadı ama sonradan sonradan yanma başladı. Midemin asidi boğazıma kadar dolu gibi her yerimi yakıyor. Ne kadar sürer daha bilemiyorumşiddetli olmadı hiç canım hep bulantı ama sanki böyle midem rahatsızmış gibi ama aradada böyle kötü oldum, artık geçmesi gerek değil mi 3 ay bitti :)
büyüdükçe devam edecek diye biliyorum canım allah yardımcımız olsun anne olmak zormuş :)Bilmiyorum ki valla ben hiç yasamadim şükür. Mide bulantım olmadı ama sonradan sonradan yanma başladı. Midemin asidi boğazıma kadar dolu gibi her yerimi yakıyor. Ne kadar sürer daha bilemiyorum
Aaamiiinnn . Aynen öyle vallabüyüdükçe devam edecek diye biliyorum canım allah yardımcımız olsun anne olmak zormuş :)
Canım geçmiş olsun ama sürebilir 18.haftaya kadar inşaallah atlatirsin anne olmak zor..şiddetli olmadı hiç canım hep bulantı ama sanki böyle midem rahatsızmış gibi ama aradada böyle kötü oldum, artık geçmesi gerek değil mi 3 ay bitti :)
teşekkür ederim canım bir hissetsem artık hiçbirşeyi takmıycam :)Canım geçmiş olsun ama sürebilir 18.haftaya kadar inşaallah atlatirsin anne olmak zor..
Yaaa yaa tabi hissedincede bu sefer daha çok korkuların basliycak :)) bi an hissetmediginde korkacaksin hissetmek için belki saatlerce yatacaksin.teşekkür ederim canım bir hissetsem artık hiçbirşeyi takmıycam :)