20-25 arası verecek kilosu olanlar, yapabiliriz :))

Günaydın kızlar :16:

Pişttt hatun kızçe tanıdınmıııı beni ,:33::33:

Ben hala aynı ben kilolarla başım dertte kociş fena laf sokuşturuyor

Acilen toparlanmam lazım açıkçası kendime lan güvenimi falanda kaybettim

Sudan çıkmış bir balık misali gibiyim :18:

Sanki daha önceki uyguladığım diyet taiflerim bünyemem etki etmiyor

Ya da benim boğazım iyice açıldı

Bilmiyorum işteee anlattıklarımdanda anlamışsındır zaten ne kadar ara derede kaldığımı ve yerimde saydığımı

Bir şeyleri başarmanın ve sonuna kadar sabretmenin zamanı geldi sanırım ama ama ama amalar birikiyor aklımda :50::50:

Kizlar nasilsiniz ben cok kotuyum :D

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

çoooook kötüyümmm bende :43::43: ne olacak halim hiç bilmiyorum sanki hiç zayıflamıyorum bu karpuz beni mahvetti bide hurma bide o bide bu oyyyyy:14::14::14: kendimi çok kötü hissediyorum ama ben:43::43: sözümü tutup tartıyada çıkmıyorum ama :43::43:

buarada günaydın kızlar inşallah çoook güzel bi hafta başlamıştır bizim için bol bol kilo kaybı yaşayacağımız:23: motivasyonumu geri kazanmam lazım nerelerdesiniz çabuk gelinde toparlanalım bian önce:3: bence hepimizin buna ihtiyacı var sanırım :18:

günaydın kuzucuklarımmmm hepimiz birer mankeniz ama bu kilocuuukkkları verdikten sonra hafta sonu bi foto gördüm inanamadım şimdi size de paylaşıcam motivasyon bakımından ama ben bu hafta sonu çok kaçırdım çünkü kpss denilen illet üstümden tır gibi geçti ancak kendimi teselli ettim bugüne geledim:52::52::52:

merhaba kızlar :16:

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz :16:

kızlar ben uğramıyorum çünkü gerçekten diyeti sallıyorum, yalan yok :17::18::17:

o diyet mi bu diyet mi diye çırpınıp duruyorum, işin özü içimde şu an gram heves yok, kafam bulanık, sadece yemek istiyorum :ssz:

n'olcak böyle bilmiyorum, durum vahim, epi topu 10 kilo verebilmiştim 1.5 ayda, bu gidişle hepsini almadan duramicam galiba :43::18:

aynen ya insanın içi vermiyor diyeti yapmaya ama yinede gereksiz bir şekilde yiyor bende salladım ne olacak bizeeee

buarada günaydın kızlar inşallah çoook güzel bi hafta başlamıştır bizim için bol bol kilo kaybı yaşayacağımız:23: motivasyonumu geri kazanmam lazım nerelerdesiniz çabuk gelinde toparlanalım bian önce:3: bence hepimizin buna ihtiyacı var sanırım :18:

günaydın kuzum kesinlikle buna ihtiyacımız var bende bu hafta çok salladım ve tatil gününe çok az kaldı hemen geri toplanmalıyız verdiğim 2 kiloyu almadan yeniden başlamalıyımmmmm:24::24::24:

Tünaydınlar,
Bayanlar naptınız öyle, hepiniz saldım falan diyorsunuz, yapmayın nolur. Bundan bir kaç gün sonra pişman olursunuz valla.
Ama bu demek değil ki moralinizi bozmanız gerekiyor. Bu kötü geçen günleri yok sayıp bugün tekrar başlayın. Size inanıyorum ben, yapabilceğinize inanıyorum. Hatırlatırım Ramazandan önce ne kadar motivasyonunuz vardı, şimdi su koyuvermek yok. Ben size inandım, güvendim bu yola sizinle birlikte çıktım, beni yarı yolda bırakmayın lütfen.
İfadeleri yapamıyorum cepten girdiğim için ama burada 'kızgın, oklavalı' olan ifade var =)
Hadi hepiniz toparlanın bakalım. Bugün yeni bir gün ve sizde yeniden başlayın.

Ben bugunden itibaren yeniden toparlamaya basliyorum ama cok kacti benim ya

ne kaçtı nereye kaçtı yaaaa :4::4::4::4::4::4: napıyon adaş topiki açıp neyi kaçırıyon sen yaaa :35::35::35::35:
cuma bildirim yaptın mı aldım deme sakın :27: ben halaaaaaaa 60 ım yapıştı kaldı bıktım ya:14:

kızlarrrrrrrrrrrr yok öyle salladım falan kendinize gelin bakayım getirtmeyin beni:22::22: hadi silkelenip kendimize geliyoruz ne istiyoruz sağlıklı olmak ne istiyoruz güzel olmak napıcaz kilo verecezzzzz:47:

mügecim kendine gelmelisin sen bizim en motivasyonlumuzdun hatta yapabilirsin geçen hafta çok kaçırdıysan bu haftada ona göre yemelisin kendine gelmelisin:45:
bu arada senin bana verdiğin gaz hala devam etmekte az da olsa kilo verdimde :23:
bu arada bu gün benim tartı günümdü tartıda 6 ları gördüm kalkıp halaya durcam nerdeyse tey tey tey:64::64:
tam 1 kg daha vermiş bulunmaktayım :24:

Başlangıç tarihi: 2 Haziran 2014
Başlangıç Kilo: 73,2
Güncel Kilo: 69,2
Verilen Kilo: 4,0 kg
Hedef: 55
Tartı günü: Her Pazartesi

müge hala 1.7 kg vermiş görünüyorum değiştirmelisin artık 4 kg verdim sonuçta:40::40:

birde bu var işte bu kilt olan karikatürümüz ama bizim hayat felsfemiz bu olmamalı değilmi:6:
$577187_544656705568898_2066170511_n.jpg

Benim de bugün tartı günüm, açıkçası beklemediğim oldu, 1,300 vermişim. Ben yarım kilo falan vermişimdir diye düşünüyordum. Çok sevindim valla.
* xpseudox :
Başlangıç tarihi: 5 Aralık 2013
Başlangıç Kilo: 91,5
Güncel Kilo: 77,2
Verilen Kilo: 14,300

merhaba kızlar nasılsınız :16:

bakıyorum herkesin eli maşalı :1:

korktum valla :52::52:

ben bugün düzene oturttum, zaten psikolojik durumuma bağlı benim bu yeme-içme işlerim :)

kendimi gayet iyi hissediyorum, tekrar yavaş yavaş düzene girecek inşallah :nazar:

gerçi herkes beni delirtmek için üzerime üzerime geliyor ama...

akran baskısı, kuzen baskısı vs kötü bir şey.

okul arkadaşlarım, kuzenlerim vs birer birer evleniyorlar, dolayısıyla gözler hopp bana dönüyor.

başka evlenecek insan kalmadı zaten, 13'lük -14'lük yeni nesil dışında :60: :60:

evde kalmış muamelesi yapıyorlar resmen :ssz:

işin daha da kötüsü evliliği geçtim, bizde sevgili bile yok :52:

ben kendimi beğenmezken, kendimden bu kadar rahatsızken aşk-meşk işlerine nasıl girişeyim.

ben kendime güvenimin tam olmasını isterim, bu şekilde başlarsam bir ilişkiye hep tedirgin olucam "ya kilolardan dolayı bir laf gelirse" diye.

off ya, kendimi şöyle yabancı bir memlekete atsam da 4-5 sene gelmesem buraya :52:

evlilik bık bık bık ... bezdim vallahi bu muhabbetlerden :ssz:

Oncelikle kızlar hepinize iyi haftalar ben diyetime aynen devam ediyorum ama bazılarınız beni çok hayal kırıklığına uğrattı kimse gruba girmiyor yeme içme o bicim neyse işte size bi tavsiyem var bişeyi yemeden önce o şeyi zayifladiktan sonra daha çok yiyebileceginizi düşünün ve buna göre karar verin ve eğer zorlaniyosaniz bir diyeyisyenden yardım alın öyle çok para dokmenize gerek yok bulunduğunuz yerdeki hesaplı bir yere de gidebilirsiniz bende biliyorum hep aynı listeyi veriyolar ama motive çok önemli yada onlara hesap vercem olmak onun dışında motivasyonunu kaybeden aynada bi kendine baksın öyle mutluysa yapmasın gobeginden fışkıran etlerinden memnun değilim diyen de hemen toparlansin

He bu arada cumartesi günü iftara gittim gözümün önünde fıstıklı kadayıf dondurma ve sutlac yediler üst üste agzimi bile sürmedim neden çünkü zayifladiktan sonra yiyebilirim kaçmiyolar ya ama zaman kaçıyor her geçen gün daha da yaslaniyorum ve ilerde kilolu evlenmek kilolu bi anne yada kilolu bi genç olmak istemiyorum diyeceklerim bu kadar

Son düzenleme:
Benim de bugün tartı günüm, açıkçası beklemediğim oldu, 1,300 vermişim. Ben yarım kilo falan vermişimdir diye düşünüyordum. Çok sevindim valla.
* xpseudox :
Başlangıç tarihi: 5 Aralık 2013
Başlangıç Kilo: 91,5
Güncel Kilo: 77,2
Verilen Kilo: 14,300

çok tebrik ederim :46::46:

1.3 kilo vermek büyük başarı, bazen 2-3 hafta çırpınıyoruz onu verebilmek için :1:

harikasın :16:

birde bu var işte bu kilt olan karikatürümüz ama bizim hayat felsfemiz bu olmamalı değilmi:6:
Eki Görüntüle 1180485

ahahah, keşke yiyip yiyip kilo verebilsek :60:

kızlarrrrrrrrrrrr yok öyle salladım falan kendinize gelin bakayım getirtmeyin beni:22::22: hadi silkelenip kendimize geliyoruz ne istiyoruz sağlıklı olmak ne istiyoruz güzel olmak napıcaz kilo verecezzzzz:47:

mügecim kendine gelmelisin sen bizim en motivasyonlumuzdun hatta yapabilirsin geçen hafta çok kaçırdıysan bu haftada ona göre yemelisin kendine gelmelisin:45:
bu arada senin bana verdiğin gaz hala devam etmekte az da olsa kilo verdimde :23:
bu arada bu gün benim tartı günümdü tartıda 6 ları gördüm kalkıp halaya durcam nerdeyse tey tey tey:64::64:

müge hala 1.7 kg vermiş görünüyorum değiştirmelisin artık 4 kg verdim sonuçta:40::40:

kendime geldim ben bugün itibariyle :17::1:

oh ne güzel 1 kilo vermişsin, bu hafta güzel gidiyorsunuz :16:

tebrikler :46::46:

çoooook kötüyümmm bende :43::43: ne olacak halim hiç bilmiyorum sanki hiç zayıflamıyorum bu karpuz beni mahvetti bide hurma bide o bide bu oyyyyy:14::14::14: kendimi çok kötü hissediyorum ama ben:43::43: sözümü tutup tartıyada çıkmıyorum ama :43::43:

aynen ya insanın içi vermiyor diyeti yapmaya ama yinede gereksiz bir şekilde yiyor bende salladım ne olacak bizeeee

toparlanma vakti kızlar... :8:

ne kadar çok kaçamak yaptğımızı unutalım.

yaptığımız kaçamaklara odaklanırsak "battı balık yan gider" diyip daha çok kaçamak yaparız.

önümüzdeki maçlara bakalım :emir_bebek:

Eki Görüntüle 1180321
şu fotoya bi bakın bu kadın başardıysa bu kilodan biz nasıl başaramıyorruuuuuzzzzz:47::47::47:

evet, melis hanım'ın fotoğrafı bu :16:

dukan diyetiyle kilo vermiş, hatta bir blogu ve facebook'ta da 10.000 civarında üyesi olan bir grubu var.

harika bir insan :nazar:

Tünaydınlar,
Bayanlar naptınız öyle, hepiniz saldım falan diyorsunuz, yapmayın nolur. Bundan bir kaç gün sonra pişman olursunuz valla.
Ama bu demek değil ki moralinizi bozmanız gerekiyor. Bu kötü geçen günleri yok sayıp bugün tekrar başlayın. Size inanıyorum ben, yapabilceğinize inanıyorum. Hatırlatırım Ramazandan önce ne kadar motivasyonunuz vardı, şimdi su koyuvermek yok. Ben size inandım, güvendim bu yola sizinle birlikte çıktım, beni yarı yolda bırakmayın lütfen.
İfadeleri yapamıyorum cepten girdiğim için ama burada 'kızgın, oklavalı' olan ifade var =)
Hadi hepiniz toparlanın bakalım. Bugün yeni bir gün ve sizde yeniden başlayın.

benim durumumu biliyorsun, ipin ucu biraz kaçtı mı sonra yakala yakalayabilirsen :60: :60:

ama topralanıyorum bugün itibariyle :34:

regl nedeniyle tartıda 81 kiloyu görmüştüm.

neyse ki bu sabah tekrar 79.9 dum :1:

80'leri görmeye ramak kala kaldığımız yerden devam edelim :1:

bugünü dengeli geçirdim.

sabah biraz geç kalktığım için hadi geç kalmayayım diye kahvaltı yapamadım, tek kusur bu :)

okulda kepekli ekmekten sebzeli-peynirli bir sandviç yedim, yanında da şekersiz bir bardak çay.

arada 1 fincan şekersiz kahve ve 3 kuru kayısı.

öğlen ayran aşı çorbası ve ufak bir parça hindi (hindi olduğunu bilsem yiyemezdim herhalde :60: tavuk niyetine yedim gitti :60: )

akşam yoğurtlu biber, sarı mercimek çorbası ve 1 dilim ekmek.

şimdi de bir fincan şekersiz kahvemi içip günü kapatacağım :16:

km hesabı tutmadım ama orta tempo 1 saat 15 dakikalık da yürüyüşüm var :)

Tebrik ederim =)

Back