20-25 arası verecek kilosu olanlar, yapabiliriz :))

çok tebrik ederim :46::46:

1.3 kilo vermek büyük başarı, bazen 2-3 hafta çırpınıyoruz onu verebilmek için :1:

harikasın :16:

Çok teşekkür ederim. Bende hafta içi atak yaşadım, o yüzden çok şaşırdım. Hatta bir kaç kere çıktım tartıya :D

evet, melis hanım'ın fotoğrafı bu :16:

dukan diyetiyle kilo vermiş, hatta bir blogu ve facebook'ta da 10.000 civarında üyesi olan bir grubu var.

harika bir insan :nazar:

Bana bloğunun, facebookunun linkini yollayabilir misin rica etsem, merak ettim =)

benim durumumu biliyorsun, ipin ucu biraz kaçtı mı sonra yakala yakalayabilirsen :60: :60:

ama topralanıyorum bugün itibariyle :34:

İnanıyorum ki o ipin ucunu yakalayıp bir daha da bırakmamaya çalışacaksın ve umarım başaracaksın da. =)

Son düzenleyen: Moderatör:
Tebrik ederim =)

forum linklerin bir kısmını kesiyor, o yüzden linkler çalışmıyor.

blog için google'a "önce kadın sonra anne" yazıp ararsan çıkacaktır.

facebook'ta da "benimle zayıflayanlar" diye aratırsan kapalı grup olarak çıkacaktır.

Son düzenleme:
forum linklerin bir kısmını kesiyor, o yüzden linkler çalışmıyor.

blog için google'a "önce kadın sonra anne" yazıp ararsan çıkacaktır.

facebook'ta da "benimle zayıflayanlar" diye aratırsan kapalı grup olarak çıkacaktır.

Çok teşekkür ederim =)

Benim de bugün tartı günüm, açıkçası beklemediğim oldu, 1,300 vermişim. Ben yarım kilo falan vermişimdir diye düşünüyordum. Çok sevindim valla.
* xpseudox :
Başlangıç tarihi: 5 Aralık 2013
Başlangıç Kilo: 91,5
Güncel Kilo: 77,2
Verilen Kilo: 14,300
Hedef: 55
Tartı günü: Her Pazartesi

vay tebrikler çok iyi gidiyorsun:nazar: yeme ataklarına rağmen kilo verdiğine göre demekki dengelemişsin böyle devam yapabiliriz:32:

Oncelikle kızlar hepinize iyi haftalar ben diyetime aynen devam ediyorum ama bazılarınız beni çok hayal kırıklığına uğrattı kimse gruba girmiyor yeme içme o bicim neyse işte size bi tavsiyem var bişeyi yemeden önce o şeyi zayifladiktan sonra daha çok yiyebileceginizi düşünün ve buna göre karar verin ve eğer zorlaniyosaniz bir diyeyisyenden yardım alın öyle çok para dokmenize gerek yok bulunduğunuz yerdeki hesaplı bir yere de gidebilirsiniz bende biliyorum hep aynı listeyi veriyolar ama motive çok önemli yada onlara hesap vercem olmak onun dışında motivasyonunu kaybeden aynada bi kendine baksın öyle mutluysa yapmasın gobeginden fışkıran etlerinden memnun değilim diyen de hemen toparlansin

çok haklısın canım insan bazen motivasyonunu kaybediyor ama burda olmamızın nedenide bu değil mi bu gün bana yarın sana hep destek:9: bende aynaya baktıkça mutlu oluyorum çok ben ilk bel çevremden veririm ve aynada bugün göbeğimin küçülmüş olduğunu gördüm bu beni o kadar mutlu ettiki bazen motivasyon insanın içinde oluyor sana çok çok katılıyorum sakın pes etme:10:

merhaba kızlar nasılsınız :16:

bakıyorum herkesin eli maşalı :1:

korktum valla :52::52:

ben bugün düzene oturttum, zaten psikolojik durumuma bağlı benim bu yeme-içme işlerim :)

kendimi gayet iyi hissediyorum, tekrar yavaş yavaş düzene girecek inşallah :nazar:

gerçi herkes beni delirtmek için üzerime üzerime geliyor ama...

akran baskısı, kuzen baskısı vs kötü bir şey.

okul arkadaşlarım, kuzenlerim vs birer birer evleniyorlar, dolayısıyla gözler hopp bana dönüyor.

başka evlenecek insan kalmadı zaten, 13'lük -14'lük yeni nesil dışında :60: :60:

evde kalmış muamelesi yapıyorlar resmen :ssz:

işin daha da kötüsü evliliği geçtim, bizde sevgili bile yok :52:

ben kendimi beğenmezken, kendimden bu kadar rahatsızken aşk-meşk işlerine nasıl girişeyim.

ben kendime güvenimin tam olmasını isterim, bu şekilde başlarsam bir ilişkiye hep tedirgin olucam "ya kilolardan dolayı bir laf gelirse" diye.

off ya, kendimi şöyle yabancı bir memlekete atsam da 4-5 sene gelmesem buraya :52:

evlilik bık bık bık ... bezdim vallahi bu muhabbetlerden :ssz:
seni çok iyi anlıyorum canım bende tam o moddayım benim akraba çevreside öyle ya benim benden büyük kuzenim var kız herkes ona takmış durumda şu aralar evde kalacak falan diye o yüzden şimdilik rahattayım o da evlenirse direk top bana:26: insanlarıda anlayamıyorum ben akraba=akbaba derler hiç kendi çocuklarına bakmazlar sen gözlerine batarsın anlamıyorum ki:41: bizimde akrabalardan bri geçen yaz oğlunu evlendirdi benden 1 yaş büyük düğüne gittik işte ay sende yemiş yemiş şişmişsin benim geline bak incecik demişti allah allah bana ne senin gelininden sanki oğlunu istedikte beni beğenmiyor birde bunu söyleyen bir erkek yani:47: o zamandan beride o adamı falan görmüyorum zaten bayramlarda falanda evde olmuyorum ne insanlar var allah akıl fikir versin ama görürler bu sefer kilo verip bir sonraki bayramlara mı olur bilimem böyle çıkcam karşılarına yediririm ben o sözleri bakışları imaları:27:

çok tatlısın..bayıldım karikatüre :9: hem arkadaşlarını motive edip hem kilo veriyorsun.. tebrikler:16:

teşekkürler canım:34:

odama bile astığım çok beğendim bu sözü sizinlede paylaşmak istedim:34:
Eki Görüntüle 1181385
şöyle ki bu sözü her gördüğümde yani bir neden bulmaya çalışıyorum nedenlerimiz ne kadar çok ve ne kadar güzel olursa o kadar çok başarabiliriz çünkü :40: bizim en en büyük nedenimiz bir kere sağlıklı olmak ve aynaya her baktığımızda kendimizi beğenmemiz kendimize güvenmemiz ve evet gerçekten istersek yapamayacağımız hiç bir şey yok biz bu yola çıkarken el bebek gül bebek çıkmadık hepimiz farkındayız bir kere yollar engebeli ve yollar uzun... bu yolda önümüze bazen küçük taşlar çıkacak bazende kayalar ama bunların üstesinden geleceğiz çünkü bizim nedenlerimiz var psikolojik olarak bizi yıkanlar olacak belki yada ne kadar uğraşırsak kilo veremediğimiz haftalar... işte bunlar yolumuzdaki engellerin sadece bir kaçı ama biz o engelleri yolumuzdan kaldırmasınıda o yolu temizlemesini de bilmeliyiz :40: herkes nedenlerini düşünsün biz niçin bu yoldayızda eski halimzde devam etmek istemiyoruz yiyip içip yatalım kilolarımıza kilo katalım ne olur demiyorsak kendimizi motive etmeliyiz öncelikle had bakalım bu işe dur demenin vakti gelmedi mi:41::41:

Son düzenleme:
çk güzel gruplar gruplardada çok güzel insanlar var hepsine üye olasım geliyor.benimde 21 kilo vermem lazım inşallah veririm bazen rejimi bozacak oluyorum eşimin kuzeni aklıma geliyor kendisi 38 kilo verip manken gibi oldu da yemeeeee diyorum kendi kendime

odama bile astığım çok beğendim bu sözü sizinlede paylaşmak istedim:34:
Eki Görüntüle 1181385
şöyle ki bu sözü her gördüğümde yani bir neden bulmaya çalışıyorum nedenlerimiz ne kadar çok ve ne kadar güzel olursa o kadar çok başarabiliriz çünkü :40: bizim en en büyük nedenimiz bir kere sağlıklı olmak ve aynaya her baktığımızda kendimizi beğenmemiz kendimize güvenmemiz ve evet gerçekten istersek yapamayacağımız hiç bir şey yok biz bu yola çıkarken el bebek gül bebek çıkmadık hepimiz farkındayız bir kere yollar engebeli ve yollar uzun... bu yolda önümüze bazen küçük taşlar çıkacak bazende kayalar ama bunların üstesinden geleceğiz çünkü bizim nedenlerimiz var psikolojik olarak bizi yıkanlar olacak belki yada ne kadar uğraşırsak kilo veremediğimiz haftalar... işte bunlar yolumuzdaki engellerin sadece bir kaçı ama biz o engelleri yolumuzdan kaldırmasınıda o yolu temizlemesini de bilmeliyiz :40: herkes nedenlerini düşünsün biz niçin bu yoldayızda eski halimzde devam etmek istemiyoruz yiyip içip yatalım kilolarımıza kilo katalım ne olur demiyorsak kendimizi motive etmeliyiz öncelikle had bakalım bu işe dur demenin vakti gelmedi mi:41::41:

harika yazmışsın canım aynen bir sürü nedenimiz var aslında hepsinin arkasına saklanmaya çalışıyoruz ama yok artık bugünden itibaren kendimi disipline sokacağım ilk günlerdeki gibi 3-4 günden beri yediklerimi unutup en baştan başlıyorum herşeye oyüzden bugünü çok hafif atlatayamki perşembe mutlu gününm olsun sabah bir fincan yeşil çay içtim şimdide sade kahve içiyorum öğlene yoğurt sadece sonrada elmaya niyetleniyorum hadi bakalım hayırlısı hadi kızlar bugün bize yeni umutlar yaşatsın inşallah:52::52: sonraki mutluluğumuzu hayal edelim ve kendimizi kaybetmeyelim :32::32:

merhaba kızlar, nasılsınız :16:

sanırım düzeni tekrar oturttum, bugünü yine iyi geçirdim :8:

sabah
1 su bardağı yağsız süt
4-5 kaşık yulaf
3 kuru kayısı
2 kuru incir

ara
1 kase yoğurt

öğlen
1 tane biber dolma (bulgurlu-pirinçli)
erik hoşafı

ara
1 şekersiz kahve

akşam
4 köfte
1 kase cacık
1 elma

bugün fark etmeden süt-yoğurt günü oldu galiba :1:

5 km yürüyüş

kızlar bakıyorumda kimsecikler yok:50:yoksa herkes kiloları verdi de bi ben mi kaldım:43:hani ilk baştaki azmimize ne oldu hep geliyoduk yediğimizi içtiğimizi yazıyoduk:100:şimdi değil yediğimizi yazmak uğrayan bile yok:126:bi zahmet hadi gelin ama yaa:84:

Merhaba :16:
Ben toparladim çok şükür, 3 gündür her şey yolunda :8:
Senin nasil gidiyor?

Benim de iyi bir kaç gündür =) Atak falan yaşamadım. Tek sorunum spor yapamıyorum, annemin hastane işlerine falan koşturuyorum. Gerçi yürüyüş yapmış da oluyorum :-)
Bunların dışında birde iki program var biliyorsunuzdur belki, bu aralar onları izliyorum, acaip motivasyon oluyor.
İlki; Extreme Makeover Weightloss Edition
Bu programda bir antrenör var, 1 sene de bir kişiye kilo verdiriyor. Ama az buz kilo değil =)
İkincisi; Supersize vs Superskinny
Bu programda da çok kilolu ve çok zayıf iki kişinin günlük menüsünü değiştiriyorlar.
İzlemediyseniz tavsiye ederim herkese =)

kızlar bakıyorumda kimsecikler yok:50:yoksa herkes kiloları verdi de bi ben mi kaldım:43:hani ilk baştaki azmimize ne oldu hep geliyoduk yediğimizi içtiğimizi yazıyoduk:100:şimdi değil yediğimizi yazmak uğrayan bile yok:126:bi zahmet hadi gelin ama yaa:84:

ben formun başından beri ara ara okuyorum ne yedime gelince yazdım mı hatırlamayadım :44:
şimdi ramazan zaten niyetliyim sahurda 1 bardak süt ile petibör yedim. iftarada çorba , ızgara tavuk , az yağlı pilav ve salatam var. günde iki kez çok aşırı yemesemde spor yapamadığımdan kilo veremiyorum :17: aksam iftardan sonra bazen az az yürüyorum ama spor denilemez :17:
durum bu tatlım yarında tartı günüm ama değişiklik oldunu sanmıyorum :50:
snde durumlar nasıl :3:

adaş sn nerelerdesin açtın bu topiki yoksun gel çabuk noldun yaaa:4::4::4::4::4:

ben formun başından beri ara ara okuyorum ne yedime gelince yazdım mı hatırlamayadım :44:
şimdi ramazan zaten niyetliyim sahurda 1 bardak süt ile petibör yedim. iftarada çorba , ızgara tavuk , az yağlı pilav ve salatam var. günde iki kez çok aşırı yemesemde spor yapamadığımdan kilo veremiyorum :17: aksam iftardan sonra bazen az az yürüyorum ama spor denilemez :17:
durum bu tatlım yarında tartı günüm ama değişiklik oldunu sanmıyorum :50:
snde durumlar nasıl :3:

ben bu konuya sonradan dahil oldum canım bilemiyorum eski durumları okuduğum kadarı için söylemiştim :26: bende de durumlar farklı değil zaten az spor az dikkatle ilerliyorum ama 2-3 gündür kendimce şok yapıyorum bünyeye yoğurt elma kahve üçlüsüyle takılıyorum akşamları biraz bozuluyo ama olsun duran kilom belki bidaha inişe geçer umuduyla :26: bugün tartı günümdü ama tartılamadım yarın sabah artık bende :34: ama gram oynadığını düşünmüyorum :43:

Kizlaaar gunaaaydiiin

Yeniden buradayim, birazdan gecmisr bakicam , ozledim sizi, bana kizip mesaj atanlar olmus gelmedigim icin, haklisiniz takim ruhunu bozmak gibi oldu bu, artik geldim.

Sabah 3 mil leslie
50 mekik

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlaaar gunaaaydiiin

Yeniden buradayim, birazdan gecmisr bakicam , ozledim sizi, bana kizip mesaj atanlar olmus gelmedigim icin, haklisiniz takim ruhunu bozmak gibi oldu bu, artik geldim.

Sabah 3 mil leslie
50 mekik

ooo nerelerde kaldın canım yaa ısrarla seni bekliyoruz öğretmensiz kalmış sınıf gibiyiz kimseler gelmiyo artık bende sınıfın ispiyoncusu oldum sanırsam:44:

çok iyi başlamışsın güne buarada ben çok fena boşladım yaa:43::43::43:

Kizlaaar gunaaaydiiin

Sabah 3 mil leslie
50 mekik

Hoş geldin.
Özledik valla =)

kizlaaar gunaaaydiiin

yeniden buradayim, birazdan gecmisr bakicam , ozledim sizi, bana kizip mesaj atanlar olmus gelmedigim icin, haklisiniz takim ruhunu bozmak gibi oldu bu, artik geldim.

Sabah 3 mil leslie
50 mekik

artık gelmişmiş :25: Kilo bildirimi yap da bakalım naptın görek :30:
Kızdık tabi ama yinede hoşgeldiinnnnnn :29:

Bu arada kilom 59.07 ne çok vermişim demi :1:

Back