20-25 arası verecek kilosu olanlar, yapabiliriz :))

aynen canım zamanla zorlaşıyo benimde o kadar işte ki ben bi okadarını verdim sayılır düşün yani benim daha zor oluyo bu durumda çünkü ilk başlarda hızlı oluyoda sonra maalesef yavaşlıyo ama halledeceğiz üstesinden geleceğiz bu 16 kilonun hep beraber burası insanı acayip motive ediyo ayrıca bi anne olamayız ama arkadaş oluruz birbirimize kız ben annemin yanındayken hep köstek olurdu hiç destek olmazdı yeter yeter derdi hep

Teşekkür ederiz. Eskiden benim diyetisyenimin verdiği ile çok benziyor. Hatta nerdeyse aynı bir tek aralarda farklılıklar var. Demek ki aşağı yukarı bu tarz veriyorlar =)

listen çok güzelmiş tatlım bende kendi kendime buna benzer şeyler yiyyip içiyorum zaten hiç acıkmıyosun hepsini yiyince bide şu elma tarçına bayılıyorum şimdi biraz boşlamış olsamda ilk başladığım sıralarda hep yerdim düzeli bi şekilde tatlı ihtiyacı diye bişey yaşatmıyo insana ama ben dilimliyorum kutuya koyuyorum hem çalışırken çok pratik oluyo :)

O tamamen psikolojik onu kafanda bitirmelisin müge gelsin sana daha fazla yardimci olabilir bu konuda ama hersey kafada bitiyo dediğim gibi
Teşekkür ederim desteğin için. [emoji4] müge hanima kisaca bilgilerimi yazayim ben o zaman. 163 boyum kilom şuan 95 .. üç yil önce 57 kilo idim bu kiloyu 3 ay gibi kisa bir sürede aldim ve kortizon kullanıyorum..

Son düzenleme:
kızlar hepimiz aynı andamı kaybolmuşuz nolmuş güzelim topiğimize bu ne durgunluk mügeeeeee nerdesin sen bakayım yine yoksun ama emmada kayıp
birtek blue var birde xpseudox teşekkür ederiz topiğimiz öksüz kalmamış sayenizde yeni gelenler hoş gelmişsiniz ya bu arada ben bu pazartesi kilo bildirimi yapmamışım unuttum ya neyse bu gün cumartesi olduğuna göre 2 gün sonrayı bekleyim artık çok bişey veremedim sanırım öyle hissediyorum ama bakıcaz artık pazartesi bu arada ben çok hastayım ya bu garip havalardan grip oldum boğazlarım çok fena ağrıyor birde şistiler ya yutkunamıyorum falan bugün özellikle doktorada gitmedim geçmezse gidicem artık hadi bakalım kendinize iyi bakın

Icimden bi ses müge diyeti salliyo diyo ama hayırlısı bakalım

Günaydınlar herkese,

Gerçekten herkes bir anda kayboldu.

Icimden bi ses müge diyeti salliyo diyo ama hayırlısı bakalım

Umarım sallamıyordur.

merhaba kızlar

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz

kızlar ben uğramıyorum çünkü gerçekten diyeti sallıyorum, yalan yok :18:

o diyet mi bu diyet mi diye çırpınıp duruyorum, işin özü içimde şu an gram heves yok, kafam bulanık, sadece yemek istiyorum

n'olcak böyle bilmiyorum, durum vahim, epi topu 10 kilo verebilmiştim 1.5 ayda, bu gidişle hepsini almadan duramicam galiba :18:

1 ayda 10 kilo çok fazla emmacim bence bizim sorunumuz hemen zayifliyalim diye çok sikiyoruz kendimizi sonra da hemen birakiyoruz diyetisyenimde aynısını soyluyo ve benden de onaylı ayda 3 4 diyolar o kadar kendini sıkma sen hiçbişey yemiyosun tamam doyacak kadar ye ama ne yediğin önemli iftarda pide yiyecegine otur bi tabak sulu yemek ye önemli olan tercihleri doğru yapmak sonra zaten yavaş yavaş ve sağlıklı kilo verirsin kaldı ki yavaş verilen de o kadar kolay alınmaz hızlı verilen hızlı alınır bunu unutma

söylediklerine kesinlikle katılıyorum, ben de böyle olması gerektiğini düşünüyorum ama uygulamaya gelince öyle yapamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…