şuan aynı kiloyuz tatlım 65 kilo hedefimde aslında verilecek 17 kilocukum var çok zor değil daha önce 10 kilo verdim ama nedense zamanla daha zorlaşıyor gerçi annceğim destek olmuştu ozaman şimdide sizler varsınız verecğiz inşallah
Sabah:
Iki dilim ekmek
Domates salatalık yeşillik
2 kk peynir
3 4 zeytin
Ara:
1 meyve
Öğle:
1 porsiyon zeytinyağlı sebze yemeği
1 kase yoğurt
2 ince dilim ekmek
Ara:
1 dilim peynir ve yarım tahıllı simit
Akşam:
1 kase çorba
120 gr et köfte tavuk
Salata yada zeytinyağlı
veya 1 porsiyon etli sebze yemeği
Veya 2 adet dolma
1 dilim ekmek
Ara:
1 çay bardağı yoğurt 1 meyve 5 6 adet çiğ badem
Veya rendelenmiş elma tarçın ve 3 ceviz
Benim liste bu ama herkese göre değişir biliyorsunuz 😊😊😊
Sabah:
Iki dilim ekmek
Domates salatalık yeşillik
2 kk peynir
3 4 zeytin
Ara:
1 meyve
Öğle:
1 porsiyon zeytinyağlı sebze yemeği
1 kase yoğurt
2 ince dilim ekmek
Ara:
1 dilim peynir ve yarım tahıllı simit
Akşam:
1 kase çorba
120 gr et köfte tavuk
Salata yada zeytinyağlı
veya 1 porsiyon etli sebze yemeği
Veya 2 adet dolma
1 dilim ekmek
Ara:
1 çay bardağı yoğurt 1 meyve 5 6 adet çiğ badem
Veya rendelenmiş elma tarçın ve 3 ceviz
Benim liste bu ama herkese göre değişir biliyorsunuz 😊😊😊
Gerçekten yapabilirmiyiz..[emoji17]
Bende irade eksik yoksa hemen kilo verebiliyorum bide su bogazima hakim olabilsem..Millet 50 50 60 kilo veriyo biz niye yapamayalim eksigimiz ne
Bende irade eksik yoksa hemen kilo verebiliyorum bide su bogazima hakim olabilsem..
Teşekkür ederim desteğin için. [emoji4] müge hanima kisaca bilgilerimi yazayim ben o zaman. 163 boyum kilom şuan 95 .. üç yil önce 57 kilo idim bu kiloyu 3 ay gibi kisa bir sürede aldim ve kortizon kullanıyorum..O tamamen psikolojik onu kafanda bitirmelisin müge gelsin sana daha fazla yardimci olabilir bu konuda ama hersey kafada bitiyo dediğim gibi
Bende irade eksik yoksa hemen kilo verebiliyorum bide su bogazima hakim olabilsem..
Ay inşAllah.. [emoji17]Ahh o iradesizlik sorunu bende de var :-(
Umarım en yakın zamanda kurtuluruz.
kızlar hepimiz aynı andamı kaybolmuşuz nolmuş güzelim topiğimize bu ne durgunlukmügeeeeee nerdesin sen bakayım yine yoksun ama emmada kayıp
birtek blue var birde xpseudox teşekkür ederiz topiğimiz öksüz kalmamış sayenizdeyeni gelenler hoş gelmişsiniz ya bu arada ben bu pazartesi kilo bildirimi yapmamışım unuttum ya neyse bu gün cumartesi olduğuna göre 2 gün sonrayı bekleyim artık çok bişey veremedim sanırım öyle hissediyorum ama bakıcaz artık pazartesi bu arada ben çok hastayım ya bu garip havalardan grip oldum boğazlarım çok fena ağrıyor birde şistiler ya yutkunamıyorum falan bugün özellikle doktorada gitmedim geçmezse gidicem artık hadi bakalım kendinize iyi bakın
kızlar hepimiz aynı andamı kaybolmuşuz nolmuş güzelim topiğimize bu ne durgunlukmügeeeeee nerdesin sen bakayım yine yoksun ama emmada kayıp
birtek blue var birde xpseudox teşekkür ederiz topiğimiz öksüz kalmamış sayenizdeyeni gelenler hoş gelmişsiniz ya bu arada ben bu pazartesi kilo bildirimi yapmamışım unuttum ya neyse bu gün cumartesi olduğuna göre 2 gün sonrayı bekleyim artık çok bişey veremedim sanırım öyle hissediyorum ama bakıcaz artık pazartesi bu arada ben çok hastayım ya bu garip havalardan grip oldum boğazlarım çok fena ağrıyor birde şistiler ya yutkunamıyorum falan bugün özellikle doktorada gitmedim geçmezse gidicem artık hadi bakalım kendinize iyi bakın
Icimden bi ses müge diyeti salliyo diyo ama hayırlısı bakalım
merhaba kızlar
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
kızlar ben uğramıyorum çünkü gerçekten diyeti sallıyorum, yalan yok:18:
o diyet mi bu diyet mi diye çırpınıp duruyorum, işin özü içimde şu an gram heves yok, kafam bulanık, sadece yemek istiyorum
n'olcak böyle bilmiyorum, durum vahim, epi topu 10 kilo verebilmiştim 1.5 ayda, bu gidişle hepsini almadan duramicam galiba:18:
1 ayda 10 kilo çok fazla emmacim bence bizim sorunumuz hemen zayifliyalim diye çok sikiyoruz kendimizi sonra da hemen birakiyoruz diyetisyenimde aynısını soyluyo ve benden de onaylı ayda 3 4 diyolar o kadar kendini sıkma sen hiçbişey yemiyosun tamam doyacak kadar ye ama ne yediğin önemli iftarda pide yiyecegine otur bi tabak sulu yemek ye önemli olan tercihleri doğru yapmak sonra zaten yavaş yavaş ve sağlıklı kilo verirsin kaldı ki yavaş verilen de o kadar kolay alınmaz hızlı verilen hızlı alınır bunu unutma
Kizlar nasilsiniz ben cok kotuyum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar nasilsiniz ben cok kotuyum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?