20-25 arası verecek kilosu olanlar, yapabiliriz :))

bu arada dediğin kendi yaptığım bişeyse canım hemen yapayım çizelgeyi anlamadım zaten :50:

Başlangıç Tarihi: 15 Mayıs 2014
Başlangıç Kilo: 95
Güncel Kilo: 81,1
Verilen Kilo: 13,9
Hedef: 65
Tartı Günü: Her Perşembe

oldumu bilmiyorum canım ama aslında önceden hedefim 70 idi ama sizle tanıştıktan sonra nedense bianda 65 olasım geldi :27: hep kıskançlıktan oluyo bunlar :32: ben her perşembe tartılıyodum zaten çünkü kendime bi haftalık hazırladım yazıyorum her hafta ilk diyete başladığım gündü perşembe oyüzden mesela bugün 7. haftama başladım :34:

Son düzenleme:
bu arada dediğin kendi yaptığım bişeyse canım hemen yapayım çizelgeyi anlamadım zaten :50:

oldumu bilmiyorum canım ama aslında önceden hedefim 70 idi ama sizle tanıştıktan sonra nedense bianda 65 olasım geldi :27: hep kıskançlıktan oluyo bunlar :32: ben her perşembe tartılıyodum zaten çünkü kendime bi haftalık hazırladım yazıyorum her hafta ilk diyete başladığım gündü perşembe oyüzden mesela bugün 7. haftama başladım :34:

7 hafta 13.9 kilomu :46::46::46::46::46::46::46:
tebr ederim tatlımmm spor yapıyormuydun ?

bugün iftardan sonra 8 km yürüdüm, gün içinde spor yapamadım halsiz olduğum için.

sahur: 7-8 kaşık müsli, yarım bardak kadar yağsız süt, 2 kuru kayısı, 1 şekersiz kahve

iftar: 1 tabak lahana yemeği, 3 dilim kepekli ekmek, 1-2 kaşık müsli, yarım bardak kadar süt, 1 kase çorba

az önce: 1 kase kiraz

akşam yemeğinde zararlı bir sürü yiyecek olduğu için lahana yemeği ve çorbayla doymayınca biraz da müsli atıştırdım.

şimdi dolmadır, pidedir, türlü kızartmadır vs yemeye başlasam kendimi durduramayacağımı biliyorum, o yüzden hiç yemedim.

bravo gercekten ben olsam yerdim :56::56::56::56:
birde 8 km nedir ya :46::46::46::46:

kızlar çok konuşuyorum sanırım ama aklıma bişey takıldı da size sorayım dedim birazönce başka bi topicte soğuk suyun
yağları dondurduğunu ılık su içmesini önermiş bir üye oysa ki ben soğuk suyu ısıtmak için vücudun az bi kalori harcadığını bilirdim yıllardan beri :44: acaba
doğru mu ki? :44: boşuna soğuk su içmeyeyim :18:

canım diyet yapan çok kişi ılık su içer oda sıcaklıgında tüket.. bnde etkili olabileceğini düşünüyorum aslında :126:

evet süper ben bide maydonoz dereotu falanda ekliyorum yemede yanında yat oluyo :56: canım ben geçen gün kendime bişeyler oluşturdum ama nasıl yaptım hiç bilmiyorum :50: ne olduğunu anlamdım zaten :50:

Kiz neyini anlamiyosun :)
Ilk sayfaya bak hepimizin listesi var, onu yazcan bana istee

Son düzenleme:
7 hafta 13.9 kilomu :46::46::46::46::46::46::46:
tebr ederim tatlımmm spor yapıyormuydun ?

teşekkür ederim canım :54: spor yaptığım denemez ama yediklerimi düşününce az bile verdim bence o kadar abur cubur çikolata yiyomuşum ki bence bu kilo kaybı onların eksikliği :1: bu arada asla aç kalmadım hiçbir zaman açlık krizine girmedim söyledim ama tekrar söyleyeyim dedim :42:

Ahanda buuuu :)
Haftaya persembeye kadar tartilmak yok sakin :)
Persembe gunleri bu listeyi yazarak bildirim yapcan buraya
Hedefini buyutmene de cok sevindim ayrica :)

Ahanda buuuu :)
Haftaya persembeye kadar tartilmak yok sakin :)
Persembe gunleri bu listeyi yazarak bildirim yapcan buraya
Hedefini buyutmene de cok sevindim ayrica :)

:46: yaşasın yuppii :52: evet canım sonunda halettim kendime 10 numara 5 yıldız verdim :32:

benimde hergün sabah tartılmak gibi bi takıntım var ama söz veriyorum bu hafta tartılmak yok :45: bide böyle deneyeceğim belki de haftaya 79 olurum :32: olamazmı olabilir :) işte o zaman ruh halim :52::52::52:

Kiz neyini anlamiyosun :)
Ilk sayfaya bak hepimizin listesi var, onu yazcan bana istee

ben çizelge yapmışım ya kendime onu anlamamışım :26: deli ben :1: ilk sayfadaki linke tıklayıp :35: az kaçıklık var bende biliyomusun canım ondan:37: :52::52:

bu arada az önce söylemeyi unuttum yeni telefonun hayırlı uğurlu olsun şekerim :46: mutlu huzurlu sağlıklı zayıf ince günlerde kullan :46:

çok alıntı yapmayayım diye topluca çıkarayım dedim aradan unuttuklarımıda :1::1:

aslında 70 de yeter herhalde bana 1.75 boya ama kocama laflarını yedireceğim için çok hırslandım ve sizleri tanıdım daha da hırslandım :41:

o yüzden hedef = 65 yaşasın zayıf olmak :46: yaşasın kk :kkk: :46: (biri beni durdursun:1:)

ben çizelge yapmışım ya kendime onu anlamamışım :26: deli ben :1: ilk sayfadaki linke tıklayıp :35: az kaçıklık var bende biliyomusun canım ondan:37: :52::52:

bu arada az önce söylemeyi unuttum yeni telefonun hayırlı uğurlu olsun şekerim :46: mutlu huzurlu sağlıklı zayıf ince günlerde kullan :46:

çok alıntı yapmayayım diye topluca çıkarayım dedim aradan unuttuklarımıda :1::1:

aslında 70 de yeter herhalde bana 1.75 boya ama kocama laflarını yedireceğim için çok hırslandım ve sizleri tanıdım daha da hırslandım :41:

o yüzden hedef = 65 yaşasın zayıf olmak :46: yaşasın kk :kkk: :46: (biri beni durdursun:1:)

Durma durma, niye durasın =)

:46: yaşasın yuppii :52: evet canım sonunda halettim kendime 10 numara 5 yıldız verdim :32:

benimde hergün sabah tartılmak gibi bi takıntım var ama söz veriyorum bu hafta tartılmak yok :45: bide böyle deneyeceğim belki de haftaya 79 olurum :32: olamazmı olabilir :) işte o zaman ruh halim :52::52::52:

Hergun muu
Sakin haaaa
Motivasyonun icin tartilma canim

Uuuuuu hep boyle dusun tamam mi 65 i gorene kadar, umarim esinde destek olur sana
, eger olmzsa senin bu planini zamanla gorsun sen soyleme birsey

Uuuuuu hep boyle dusun tamam mi 65 i gorene kadar, umarim esinde destek olur sana
, eger olmzsa senin bu planini zamanla gorsun sen soyleme birsey

aynen canım 65 e kadar durmak yola devam diyorum :10: o na söylemiyorum zaten nezamana kadar devam etceksin diyo bende sonuna kadar diyorum gıcıklık olsun diye :33:

Kendime telefon aldim bebekler artik hep buradayim :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Gule gule kullan canim hayirli olsun :-)
aynen canım öyle bi kıskançlık bende de var özellikle spor yapanları çok kıskanıyorum çook :47: bide zayıflayanlarıı :52: :37: ama bizimkiler tatlı kıskançlık ya inşallah hepimiz mankenler gibi oluruzda şu kilo denen illetten kurtuluruz kurusun dökülsün o yağlar inşallah bi daha gelipte vücudumuzda yapışacak yerler bulamasınlar yareppim aminnn :34:

Bende yiyip yiyip kilo almayan ayilari kiskaniyorum yaaa

Ve 2~3 kilo alip ay kilo aldim diyen embesilleri dovesim geliyoooo

evet ya o tiplerde var allahın gıcık olarak yarattıkları :20: imalat hatası onlar bence olmamışlar :19: geri toplatılsınlar yaa bizim moralimizi bozmak zorundalar sanki :41: girişesim geliyo resmen :47:

Kizlar cok guldum bende aynen boyle dusunuyorum valla :D:D:D
Tassyyy enerjine bayildim bu arada :-)

Gule gule kullan canim hayirli olsun :-)

Kizlar cok guldum bende aynen boyle dusunuyorum valla :D:D:D
Tassyyy enerjine bayildim bu arada :-)

işte canım hepimizin ortak noktası bu neden acaba:44::1::34:

teşekkür ederim canım ben hep bu taraftan bakmaya çalışmışımdır hayata eğlenceli tarafından ama her zaman olmuyo maalesef :20: burası sayesinde

kaybettiğim neşemi geri kazandım:21: oh walla dünya varmış:52::52::52:

Back