20-25 arası verecek kilosu olanlar, yapabiliriz :))

sizler nasılsınız kızlar, @xpseudox, @bluevanilla ?

diyet nasıl gidiyor? ya spor?

@bluevanilla, canım ne güzel yürümüşsün

ben bugün sadece 5 km yürüyebildim, dediğim gibi yemeğin ucunu fazlaca kaçırdığım bir gün oldu

o kadar yemeği yedikten sonra yürüyüş için motivasyon filan da kalmadı

@xpseudox, sende durumlar nasıl canım?

diyeti düzene oturtabildin mi?

Bende bugün başladım Leslieye, aynen beni de yordu. Hatta tamamlayamadım maalesef. Ki bende 10 km falan yürüyebiliyorum. Ama kesinlikle katılıyorum, bence de daha fazla kalori yakılıyordur.

hangisini yaptın canım?

ben 1 mil, 2 mil vs yapabiliyorum da 3 mille birlikte zorlaşmaya başlıyor.

hele 4-5 mil hiç bana göre değil :)

Bi marka varya hani iyi giyinmek herkesin hakkı olan o markada çalış boş durmaya vaktin kalmaz

evet çok mantıklı bir fikirmiş ama aklıma bir iş gelmedi öyle koşuşturmalı kasiyerlik falan desem bence o daha beter oturur durursun bence bir araştıiçine sinen birşeyler bulursan haber ver yzrdımcı olalım daha mantıklı olur:26:
bu arada bencede leslie daha fazla yaktırıyor bende yürümeyi seven biri olarak en fazla 3 mil yapabiliyorum o da sonuna doğru ne zaman bitecek diye dakika sayıyorum zorla yapıyorum yani zaten şu aralar yapmıyorum bakalım orucum çünkü çok susuyorum akşamda çıkıp yürümrk daha mantıklı geliyo birde ders çalışıyorum ona zaman kalmıyor yani:44: ama oruçken plates yapabiliyorum 2 gündür yapıyorum bakalım 50 dk aktivitem bu kadar çokta yediğimi düşünmüyorum ama tamda emin değilim iftarı hatırlayamıyorum pek gözüm dönüyo ama yok yok az yiyorum ya

hakikaten müge kayboldu gelirmi ki yoksa kaçtımı acaba mügeeeee nerdesin

Bi marka varya hani iyi giyinmek herkesin hakkı olan o markada çalış boş durmaya vaktin kalmaz

iş ilanlarına bir göz gezdireyim, bakalım nasıl ilanlar var

belki o markanın da ilanı vardır :)

Leslie 1 milde 100 kalori yakılıyor demiş sitesinde ama yok valla bence çok daha fazla yakıyor

ben yürürken yorulmuyorum ama Leslie ile evde yürüyüş yaptıktan sonra ayaklarımda ağrı oluyor sabahları

oruçluyken sporu geçtim, hiçbir şey yapmadan bile halsiz oluyorsun, hele susuzluk

evet ya birde yazın ortasındayız günler uzun acıkmıyorum ama baya susuyorum yani 1 mil 100 kalorimiymiş şaşırdım sanki daha çokmuş gibi bencede neye göre kime göre tabi o da önemli

Ben henüz oturtamadım, arada bir yeme ataklarım oluyor maalesef. Mesela bugün sabah çok iyi başladı, hatta akşama kadar da gayet iyi gitti ama akşam atak geldi :-( Onlardan bir kurtulabilsem sanki sorun kalmayacak. Bugün tartı günüm bakalım ne çıkacak.

hangisini yaptın canım?

ben 1 mil, 2 mil vs yapabiliyorum da 3 mille birlikte zorlaşmaya başlıyor.

hele 4-5 mil hiç bana göre değil :)

3 mili yaptım, daha doğrusu yapmaya çalıştım ama anca 1,5-2 yapmışımdır sanırım. Ama pes etmiyecem tekrar deniyecem. =)

Canim en azından 40 dk yürüyüş yap üsten dönerken eğer arabayla gidiyosan arabanı uzağa park et yada otobüsle gidiyosan 2 durak falan önce in yürü kamu spot gibi oldu ama çok yararli

benimde en sevdiğim olaydır yürümek hem kolay hemde çok yararlı ama bana yürüyüş yasak canım sağlık problemi falanda değil evdeki erkek

egemenliğinden kaynaklı maaaleseff (( sabah erkenmiş yürünmezmiş akşamda karanlık off off yani (( bide beden eğitimi öğretmeni bu adam!!!

Katı koca en sevdiğim 😊Canım o zaman kızlar gibi evde leslie yap yada esine evde yapılabilecek bi kaç hareket sorabilirsin

Katı koca en sevdiğim 😊Canım o zaman kızlar gibi evde leslie yap yada esine evde yapılabilecek bi kaç hareket sorabilirsin

bunu okumadan söylemiştim bende leslie ye başlayacağım inşallah diye ayrıca katlıkmı delilikmi anlamış değilim 7 seneden sonra bile ama onun

hareketleri sabit canım ya bide yaptırırken dalga geçiyomuş gibi geliyo bana hoop bütün hevesimi kırıyo oyüzden küsüm ona spor konusunda ben

sizin sayenizde leslie yi tanıdım daha ne olsun

günaaayyydddınnn kuzucuklar haftasonu yazamadım evde pek telle uğraşamıyorum kocik kızıyoooorrr:18::18::18: birazcık ta diyetim sallandı çünküm iftar menüleri malum herşeyi yapıyorum ben oruç değilim hastayım bayağıda ağrım vardı hiç spor da yapamadım ama bugün bomba gibi döndüm aranızaaaa tekrar okudum enerjimi aldım nasılsınız bakalııımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…