harikaaa
bunu sık sık yapmamız lazım, gitsin kilolarrr
hadi hayırlı olsun, eminim fitness ile daha hızlı sonuç alacaksın![]()
Inşallah canım ya yarın doktora gidicem bakalım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
harikaaa
bunu sık sık yapmamız lazım, gitsin kilolarrr
hadi hayırlı olsun, eminim fitness ile daha hızlı sonuç alacaksın![]()
çok teşekkür ederim :) umarım kısa sürede gider bende öyle istiyorum ama şuaralar durdu bi artık sanki bi de malum günümdeyim sanırım onun da etkisi oluyo![]()
dün hiç giremedim ya kusura bakmayın bugünde anca girdimtüm kilo verenleri tebrik ediyorum buradan böyle devam
bende dün pek dikkat edemedim ne yedim hiç bilmiyorum ama çok değil gibiydi neyse artık bugün daha dikkatli bir gün geçirdim yarında ramazan zaten bakalım neler olacak
bugün 20 dk dans 3 mil leslie yaptım 15 dk yürüdüm
ne yedim peki
kahvaltı az yağlı menemen yumurtasız 2 dilim ekmek şekersiz çay 5 zeytin
ara 1 dondurma
öğlen 1 bardak süt yanında mısır gevreği diyet olan şeyler varya ondan bir avuç adını hatırlayamadım markada vermek istemiyorum anlayınız
ara 1 ceviz 6 kuru üzüm
akşam yarım kase çorba 1 dilim ekmek salata 1 orta boy balık
kendimi çok tok hissediyorum ya ekemek yemesem iyi olacaktı ama balık tek gitmedi gibi geldi:26: neyse gidip bir yürüyüş yapacam zaten kendinize iyi bakınbu arada hayırlı ramazanlar
![]()
sana da hayırlı ramazanlar canım
balıktır, tavuktur, ettir ... ben de onları ekmeksiz pek yiyemiyorum![]()
hatta annem bana hep kızardı, 1 tane köfte yiyeceğim diye 2-3 dilim ekmeği götürürdüm![]()
ama yavaş yavaş alıştırıyorum kendimi, başka yolu yok, ekmeksiz et-balık yemeyi öğrenmemiz lazım :)
akşam serinliğinden faydalanarak 5 km yürüdüm
yarın 15-20 km yürümeye çalışacağım, bakalım eğer erken kalkabilirsem...
5 km çok iyiymiş benim için tabikisenin 15 20 km yürüdüğünü varsayarsak normal bir mesafe nasıl yürüyorsun ya sana hayretle bakıyorum
![]()
yeter ki hava iyi olsun, gezmek-yürümek benim en sevdiğim şey
telefonda endomondo application ını açıyorum, kulağımda da müzik, arşın arşın yürüyorum sokaklarda
hatta bir amca var, aynı sokaktan birkaç kez geçtiğimi ve bunu da nerdeyse her gün yaptığımı görünce "evladım sen necisin?" diye sordu, koptum![]()
işte bir tek yemek sorun, onu da kessem benden iyisi yok
hatırlıyorum, yürüyüşe ilk başladığımda 3 km anca yürüyordum, zamanla 5,8,10,12 derken bir baktım en son 18 km yapmışım tatilde (geçen sene oldu bu)
o gün bugündür de kondisyonum tam
sadece sıcak havalardan nefret ederim ben, nemli ve sıcak havalar en büyük düşmanım![]()
Canim hoşgeldin inanmıyorum çok zayıflamişsin tebrik ederim darısı basima
bu arada sizlere çok imrendim ne kadar güzel spor yapıyosunuz yürüyosunuz ben malesef yapamıyorum hiçbirini çalışıyorum ama akşama kadar oturarak
sonra evde de işgüç derken hiç vaktim kalmıyo 3.5 yaşında da bi oğluşum var onunla ilgileniyorum bi bakıyorum gün bitiyoçok istiyorum bende spor
yapmak yaa![]()
![]()
hoşbuldum canım :) amin inşallah gitsin bu kilolar bi daha da gelmesinler hiç sevmiyoruz onları hiç :120:
İyi günler bayanlar,
Nasıl gidiyor gününüz?
iyi günler canım, nasılsın
halsiz geçiriyorum bugünü, sende durumlar nasıl?
Bende aynıyım valla. Sürekli bir yorgunluk var üstümde.
Yeme durumları nasıl?
bugün oruç tutuyorum ama o kadar çok acıktım ki!
sahurda zaten çok az yemiştim, biraz müsli ve 1-2 kuru kayısı ve kahve :)
yaklaşık 2 saattir kıvranıyorum evde
resmen mideme kramplar giriyor, yemek düşünmemeye çalışıyorum ama nafile
Uyumaya çalışsanız biraz![]()
uyuyarak oruç tutma taraftarı değilim canim, bence orucun amacina ters. bütün gün uyuyarak oruç tutunca kendini, nefsini terbiye etmiş olmuyorsun![]()
bakalim dayanamazsam sonrasında tutmam.
Yok bende zaten bütün günü kastetmemiştim, şöyle 1-2 saat falan =)
Yoksa dediğiniz gibi bir anlamı kalmıyor.
canım çok güzel bir yazı yazmışsın ve o kadar güzel yerlere değinmişsin ki bende bazen nereye gidiyoruz diye düşünmüyor değilim bir tarafta bahsettiğin mankenlere özenen çocuklar diğer taraftada bilgisayar başında bizim oynadığımız saklambaç olsun istop olsun onlardan habersiz obez olma yplunda ilerleyen çocuklar gerçekten çok vahim durumdayız birde artık 5 yaşındaki çocuk hamburger yerken 2 yaşındaki telefon elinde dolaşırken üzülmemek elde değil:26: bizimde komşumuzun kızı var 8 yaşında hiç bir şey yemiyor geçen 2 kaşık yemek yiyip doydum ben dedi şok oldum biraz daha yesene falan dedim ben kiloma dikkat ediyorum dedi bana yaben anlayamamışım canım, kusura bakma akıl gidik şu an bende
karnıma sıcak su torbası koydum, rahatlattı, iyi geldi :)
bugünlerde habire yeme bozukluğu ile ilgili makaleleri, yeni bilgileri araştırıyorum.
dünyada zayıfından şişmanına, gencinden yaşlısına ne kadar çok yeme bozukluğu olan insan varmış
yiyecek endüstrisi geliştikçe habire daha kalorili, daha büyük porsiyon yiyecekleri bir taraftan servis ediyorlar, diğer taraftan da mankenlerin beden ölçülerini gitgide küçültüyorlar.
36 bedenden başladı, 34 derken şimdi oldu 32 beden
hadi biz neyse de, yani neyin doğru neyin yanlış olduğunu ayırt edebiliyoruz yetişkin olarak, ama gençlerin durumunu düşündükçe üzülüyorum.
onlar farkında olmasalar bile onlara dayatılan hastalık derecesindeki zayıflık imajıyla büyüyorlar
çevremde 8-9 yaşında çocuklar var, yemek yemeyi reddediyorlar kilo alıcam diye, kiloyu daha bu yaşta takıntı haline getiriyorlar, üstelik kilo problemleri olmadığı halde, ne kadar acı