- 27 Kasım 2013
- 287
- 71
- 73
- 41
Günaydın şeker, nasıl gidiyor bakalım
Merhabalar,
Bugün tartı günüm. Aldığım kiloyu vermişim geri sayılır. 1,800 almıştım 1,500 vermişim. Ki ataklarım da oldu. Sonuç olarak sevindim =)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın şeker, nasıl gidiyor bakalım
bunu okumadan söylemiştim bende leslie ye başlayacağım inşallah diye ayrıca katlıkmı delilikmi anlamış değilim 7 seneden sonra bile ama onun
hareketleri sabit canım ya bide yaptırırken dalga geçiyomuş gibi geliyo bana hoop bütün hevesimi kırıyo oyüzden küsüm ona spor konusunda ben
sizin sayenizde leslie yi tanıdım daha ne olsun
günaaayyydddınnn kuzucuklar haftasonu yazamadım evde pek telle uğraşamıyorum kocik kızıyoooorrr:18::18::18: birazcık ta diyetim sallandı çünküm iftar menüleri malum herşeyi yapıyorum ben oruç değilim hastayım bayağıda ağrım vardı hiç spor da yapamadım ama bugün bomba gibi döndüm aranızaaaa tekrar okudum enerjimi aldım nasılsınız bakalııımmm
günaydın sizede çok hoşbuldum kendi adıma harika bi yer burası tavsiyeleri aldıkça herkesin yorumlarını okudukça diyetine diyet katası geliyo insanın wallahi
Kız dalga geçiyorum ben gelemem öyle şeylere yanlış anladın
Merhabalar,
Bugün tartı günüm. Aldığım kiloyu vermişim geri sayılır. 1,800 almıştım 1,500 vermişim. Ki ataklarım da oldu. Sonuç olarak sevindim =)
Umarım her gün bol bol yürürsünüz. =)
neler oluyor buradainşallah canım ya benimde temennim o çünkü artık sporsuz gitmez bu kilolar gitcek olan gitti zaten kaç zamandır gram oynamıyorum
Canım lütfen eşine kulaklarını tıka , hevesini kıramasın, o evde yokken sporunu yap , ay kızma ama gıcık oldum ya
sorma canım ya bende gıcığım ona bu aralar ona sorarsan beni heveslendirmeye çalışıyomuş ama sinir ediyo farkında değil surat asıncada ben kötü oluyorum ...
Günaydın bebeişim
Haftasonu bende iftarda çok kaçırdım, sahura kalkamıyorum ve çok acıkıyorum ama dün sahura kalktım cumaya kadar çok dikkat edeceğim
Hoşgeldin canım, ilk sayfada ki üyelerin listesini hazırla kendine seni de ekleyelim
Hoşgeldin canım, ilk sayfada ki üyelerin listesini hazırla kendine seni de ekleyelim
Selam kizlar bugun benim bildirim gunum
Başlangıç tarihi : 04 Nisan 2014
Başlangıç kilo : 114,6
Güncel kilo : 96,4
Verilen kilo : 18,2
Hedef : 70
Tartı gunu : Her Pazartesi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hayırlı Ramazanlar Fıstıklar Sağlıkla Mutlulukla Bolluk ve Bereket İçinde Geçireceğimiz veeeeeeeee Aynı zamanda Kilolarımızdan kurtulacağımız bir ay olsun hepimiz için
Sana hayranım yaaaSelam kizlar bugun benim bildirim gunum
Hayırlı Ramazanlar Fıstıklar Sağlıkla Mutlulukla Bolluk ve Bereket İçinde Geçireceğimiz veeeeeeeee Aynı zamanda Kilolarımızdan kurtulacağımız bir ay olsun hepimiz için
Merhabalar,
Selam kizlar bugun benim bildirim gunum
Günaydın yeşil elmalarım
Nasıl da özledim sizi ya
Yeni gelen kızlar hoşgelmişler
Ben bi geçmiş yapayım geleyim
bunu okumadan söylemiştim bende leslie ye başlayacağım inşallah diye ayrıca katlıkmı delilikmi anlamış değilim 7 seneden sonra bile ama onun
hareketleri sabit canım ya bide yaptırırken dalga geçiyomuş gibi geliyo bana hoop bütün hevesimi kırıyo oyüzden küsüm ona spor konusunda ben
sizin sayenizde leslie yi tanıdım daha ne olsun
günaaayyydddınnn kuzucuklar haftasonu yazamadım evde pek telle uğraşamıyorum kocik kızıyoooorrr:18::18::18: birazcık ta diyetim sallandı çünküm iftar menüleri malum herşeyi yapıyorum ben oruç değilim hastayım bayağıda ağrım vardı hiç spor da yapamadım ama bugün bomba gibi döndüm aranızaaaa tekrar okudum enerjimi aldım nasılsınız bakalııımmm
3 mili yaptım, daha doğrusu yapmaya çalıştım ama anca 1,5-2 yapmışımdır sanırım. Ama pes etmiyecem tekrar deniyecem. =)
Günaydın hanımlar,
Az kalorili, bol sporlu ve neşeli günler dilerim hepinize... =)
benimde en sevdiğim olaydır yürümek hem kolay hemde çok yararlı ama bana yürüyüş yasak canım sağlık problemi falanda değil evdeki erkek
egemenliğinden kaynaklı maaaleseff (( sabah erkenmiş yürünmezmiş akşamda karanlık off off yani (( bide beden eğitimi öğretmeni bu adam!!!
Kızlar 1 mil leslie yaptım şu an fenalasiyorum o ne yaaa yuruyusle alakası yok
bugün oruçluydum, sahurda hiçbir şey yememiştim, iftarda da sütlü müsli yedim sadece, az önce de eve geldim, toplam 6 km yürüdüm bugün mükemmel geçti diyebilirim
amin canım, inşallah hepimiz için
amor fati nietzsche'yi sever miyiz