20-25 arası verecek kilosu olanlar, yapabiliriz :))

bunu okumadan söylemiştim bende leslie ye başlayacağım inşallah diye :34: ayrıca katlıkmı delilikmi anlamış değilim 7 seneden sonra bile ama :1: onun

hareketleri sabit canım ya bide yaptırırken dalga geçiyomuş gibi geliyo bana hoop bütün hevesimi kırıyo oyüzden küsüm ona spor konusunda ben :41:

sizin sayenizde leslie yi tanıdım daha ne olsun :32:

Canım lütfen eşine kulaklarını tıka , hevesini kıramasın, o evde yokken sporunu yap , ay kızma ama gıcık oldum ya :19::19:

günaaayyydddınnn kuzucuklar haftasonu yazamadım evde pek telle uğraşamıyorum kocik kızıyoooorrr:18::18::18: birazcık ta diyetim sallandı çünküm iftar menüleri malum herşeyi yapıyorum ben oruç değilim hastayım bayağıda ağrım vardı hiç spor da yapamadım ama bugün bomba gibi döndüm aranızaaaa tekrar okudum enerjimi aldım nasılsınız bakalııımmm:52::52::52:

Günaydın bebeişim:16::16:

Haftasonu bende iftarda çok kaçırdım, sahura kalkamıyorum ve çok acıkıyorum ama dün sahura kalktım cumaya kadar çok dikkat edeceğim :16:

günaydın sizede çok hoşbuldum :3: kendi adıma harika bi yer burası tavsiyeleri aldıkça herkesin yorumlarını okudukça diyetine diyet katası geliyo insanın wallahi :46::46::46:

Hoşgeldin canım, ilk sayfada ki üyelerin listesini hazırla kendine seni de ekleyelim :16:

Canım lütfen eşine kulaklarını tıka , hevesini kıramasın, o evde yokken sporunu yap , ay kızma ama gıcık oldum ya :19::19:

sorma canım ya bende gıcığım ona bu aralar :19: ona sorarsan beni heveslendirmeye çalışıyomuş ama sinir ediyo farkında değil surat asıncada ben kötü oluyorum ...

Günaydın bebeişim:16::16:

Haftasonu bende iftarda çok kaçırdım, sahura kalkamıyorum ve çok acıkıyorum ama dün sahura kalktım cumaya kadar çok dikkat edeceğim :16:

Hoşgeldin canım, ilk sayfada ki üyelerin listesini hazırla kendine seni de ekleyelim :16:

tamam canım becerebilirsem hemen yapıyorum :1:

Selam kizlar bugun benim bildirim gunum
Başlangıç tarihi : 04 Nisan 2014
Başlangıç kilo : 114,6
Güncel kilo : 96,4
Verilen kilo : 18,2
Hedef : 70
Tartı gunu : Her Pazartesi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hayırlı Ramazanlar Fıstıklar:16::16: Sağlıkla Mutlulukla Bolluk ve Bereket İçinde Geçireceğimiz veeeeeeeee Aynı zamanda Kilolarımızdan kurtulacağımız bir ay olsun hepimiz için :32::32::32:

İlk sayfaya göre 1 kilo vermişsiniz sanırım. Tebrik ederim =)

Hayırlı Ramazanlar Fıstıklar:16::16: Sağlıkla Mutlulukla Bolluk ve Bereket İçinde Geçireceğimiz veeeeeeeee Aynı zamanda Kilolarımızdan kurtulacağımız bir ay olsun hepimiz için :32::32::32:

amin canım, inşallah hepimiz için :16::16:

amor fati :61: nietzsche'yi sever miyiz :61:

Merhabalar,
Bugün tartı günüm. Aldığım kiloyu vermişim geri sayılır. 1,800 almıştım 1,500 vermişim. Ki ataklarım da oldu. Sonuç olarak sevindim =)

tebrik ederim, bizim gibi binge eating rahatsızlığı olanlar için kilo almamak en büyük başarı vallahi, çünkü ben 1 haftada 2-3 kilo alabilme potansiyeline sahibim, ipin ucunu biraz kaçırayım yeter :111::111:

tebrik ederim, gayet güzel devam ediyorsun :16::16:

Günaydın yeşil elmalarım :16::16::16:

Nasıl da özledim sizi ya :16:

Yeni gelen kızlar hoşgelmişler :52::52:

Ben bi geçmiş yapayım geleyim :10::10::10:

merhaba mügee :16:

nerelerdesin sen kaç gündür :52::52:
:4::4:

özlettin kendini :38::38:

bunu okumadan söylemiştim bende leslie ye başlayacağım inşallah diye :34: ayrıca katlıkmı delilikmi anlamış değilim 7 seneden sonra bile ama :1: onun

hareketleri sabit canım ya bide yaptırırken dalga geçiyomuş gibi geliyo bana hoop bütün hevesimi kırıyo oyüzden küsüm ona spor konusunda ben :41:

sizin sayenizde leslie yi tanıdım daha ne olsun :32:

kocan yok sabah yok karanlık diye yürümeni engelliyorsa leslie en iyi çözüm :52::52:

günaaayyydddınnn kuzucuklar haftasonu yazamadım evde pek telle uğraşamıyorum kocik kızıyoooorrr:18::18::18: birazcık ta diyetim sallandı çünküm iftar menüleri malum herşeyi yapıyorum ben oruç değilim hastayım bayağıda ağrım vardı hiç spor da yapamadım ama bugün bomba gibi döndüm aranızaaaa tekrar okudum enerjimi aldım nasılsınız bakalııımmm:52::52::52:

hoşgeldinnn :16:

bu kocaları napıcaz ya, hep bir kıskanma, hep bir paylaşamama, hep bir engelleme :60: :60:

çok geçmiş olsun canım bu arada :16:

3 mili yaptım, daha doğrusu yapmaya çalıştım ama anca 1,5-2 yapmışımdır sanırım. Ama pes etmiyecem tekrar deniyecem. =)

asla pes etmek yok :34: günün birinde 5 mil yapabilecek duruma da geleceğiz :)

Günaydın hanımlar,
Az kalorili, bol sporlu ve neşeli günler dilerim hepinize... =)

foruma ancak şimdi girebildim, iyi akşamlar diyim :1:
güzel dileklerin için teşekkürlerrr :16:

benimde en sevdiğim olaydır yürümek hem kolay hemde çok yararlı ama bana yürüyüş yasak canım sağlık problemi falanda değil evdeki erkek

egemenliğinden kaynaklı maaaleseff :((( sabah erkenmiş yürünmezmiş akşamda karanlık off off yani :((( bide beden eğitimi öğretmeni bu adam!!!

sabahın serinliğinde yürümek çok rahat ya :16:

benim en sevdiğim saatler, özellikle 5.30 il3 7.30 arası :)

birazdan yürüyüşe çıkıcam yine, kocanı da sürükle peşin sıra, birlikte yürüyün :1:

Son düzenleme:
bugün oruçluydum, sahurda hiçbir şey yememiştim, iftarda da sütlü müsli yedim sadece, az önce de eve geldim, toplam 6 km yürüdüm :8: bugün mükemmel geçti diyebilirim :16:

Back