20-25 arası verecek kilosu olanlar, yapabiliriz :))

tebrik ederim, bizim gibi binge eating rahatsızlığı olanlar için kilo almamak en büyük başarı vallahi, çünkü ben 1 haftada 2-3 kilo alabilme potansiyeline sahibim, ipin ucunu biraz kaçırayım yeter :111::111:

tebrik ederim, gayet güzel devam ediyorsun :16::16:

merhaba mügee :16:

nerelerdesin sen kaç gündür :52::52:
:4::4:

özlettin kendini :38::38:

kocan yok sabah yok karanlık diye yürümeni engelliyorsa leslie en iyi çözüm :52::52:

aynen canım eskiden zayıflama gibi bi çabam olmadığı için leslie den falan haberim yoktu ama KK sayesinde sizin sayenizde öğrendim onuda yapacağım inşallah başka şansım yok zaten :43:

birazdan yürüyüşe çıkıcam yine, kocanı da sürükle peşin sıra, birlikte yürüyün :1:

sözde diyodu ki gündüzleri çalışıyoruz ama akşamları çıkarız birlikte yürürüz ama nerde ben diyetime başladım 14 kiloyu verdim benim koca daha beni yürüyüşe çıkaracak ama nerdeee :19: bu saatten sonra yok ona ihtiyacım kendi sporumu kendim yaparım ben :8: kalan kilomuda veririm :1: ama sonra onada sorarım hesabını :41: :1:

Selam kızlar
Hayırlı Ramazanlar Fıstıklar:16::16: Sağlıkla Mutlulukla Bolluk ve Bereket İçinde Geçireceğimiz veeeeeeeee Aynı zamanda Kilolarımızdan kurtulacağımız bir ay olsun hepimiz için :32::32::32:
Sagol canimcim
Sana hayranım yaaa
:-) cok mutlu oldum sagol kuzum bu arada gecen cuma 44 beden pantalona girdim ;););)
tebrik ederim, bizim gibi binge eating rahatsızlığı olanlar için kilo almamak en büyük başarı vallahi, çünkü ben 1 haftada 2-3 kilo alabilme potansiyeline sahibim, ipin ucunu biraz kaçırayım yeter :111::111:

tebrik ederim, gayet güzel devam ediyorsun :16::16:

kocan yok sabah yok karanlık diye yürümeni engelliyorsa leslie en iyi çözüm :52::52:

hoşgeldinnn :16:

bu kocaları napıcaz ya, hep bir kıskanma, hep bir paylaşamama, hep bir engelleme :60: :60:

çok geçmiş olsun canım bu arada :16:

asla pes etmek yok :34: günün birinde 5 mil yapabilecek duruma da geleceğiz :)

foruma ancak şimdi girebildim, iyi akşamlar diyim :1:
güzel dileklerin için teşekkürlerrr :16:

sabahın serinliğinde yürümek çok rahat ya :16:

benim en sevdiğim saatler, özellikle 5.30 il3 7.30 arası :)

birazdan yürüyüşe çıkıcam yine, kocanı da sürükle peşin sıra, birlikte yürüyün :1:
Tesekkur ederim canim :-)
Kızlar 1 mil leslie yaptım şu an fenalasiyorum o ne yaaa yuruyusle alakası yok
Alisirsin canim ilk zamanlar zor gelebilir ben 3 mili rahat yapiyorum hatta 4 e gececem artik
bugün oruçluydum, sahurda hiçbir şey yememiştim, iftarda da sütlü müsli yedim sadece, az önce de eve geldim, toplam 6 km yürüdüm :8: bugün mükemmel geçti diyebilirim :16:
Canim cok az olmamismi acaba
sözde diyodu ki gündüzleri çalışıyoruz ama akşamları çıkarız birlikte yürürüz ama nerde ben diyetime başladım 14 kiloyu verdim benim koca daha beni yürüyüşe çıkaracak ama nerdeee :19: bu saatten sonra yok ona ihtiyacım kendi sporumu kendim yaparım ben :8: kalan kilomuda veririm :1: ama sonra onada sorarım hesabını :41: :1:

Bizimki cozumu buldu ,kosu bandi aldi yuruyus yapalim dedikce :D

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydınlar,
Haydi spora. Leslie'nin söylediği gibi, walk walk walk walk... =)

durmak yok, nerede hareket orada bereket :8::8:

günayyyddıınn napıyoruz bakalım kuzucuklarrr:32::32::32:

tunaydin canim :16:

sen "he he" de, sözünü dinliyormus gibi yap ama bildiğinden şaşma :60: :60:

Son düzenleme:
[QUOTE

sen "he he" de, sözünü dinliyormus gibi yap ama bildiğinden şaşma :60: :60:[/QU

aynen canım bende öyle yapıyorum zaten :1::40:

Bugün diyetisyene gittim kızlar daha doğrusu diyetisyenimi degistirdim 96.3 kiloymusum dediğim gibi tartım bozuk benim Artık haftada bir o çağıracak orda tartilir buraya yazarım olur mu

Kızlaaar günaydın, birkaç gündür ayrı kaldım işler yoğundu hallettim yine buradayım :8::8::8::8:

Yalnız kızlar ben iftarda kendimi tutamıyorum, spor da gitti, sizler ne durumdasınız :17: :17:

Bugün diyetisyene gittim kızlar daha doğrusu diyetisyenimi degistirdim 96.3 kiloymusum dediğim gibi tartım bozuk benim Artık haftada bir o çağıracak orda tartilir buraya yazarım olur mu

Daha iyi bile olur :8::8::8:
Sevindim canım diyetisyene gitmene bize de tüyolar ver :8::8:

Kızlar müge neredeee? ??????

:29::29::29::29::29: :16::16:

günayyyddıınn napıyoruz bakalım kuzucuklarrr:32::32::32:

Günaydın şekerim, nasıl gidiyor bakayım:51: azimli hatunum benim :8::8: :29:

Günaydınlar,
Haydi spora. Leslie'nin söylediği gibi, walk walk walk walk... =)

aaayyy :52::52::52:
Çok güzel söylüyor di mi bayılıyorum o kadına ya :8::8::8:
Kaç mil yapıyorsun ? :26:

Hayırlı Ramazanlar Fıstıklar:16::16: Sağlıkla Mutlulukla Bolluk ve Bereket İçinde Geçireceğimiz veeeeeeeee Aynı zamanda Kilolarımızdan kurtulacağımız bir ay olsun hepimiz için :32::32::32:

Balımm sweetim hoşgeldin bebik, ben kilolardan kurtulamıyorum ama Ramazan güzel geçiyor, sende durumlar nasıl :15:

Pj beni de unutma az da olsa 200 g vermisim

200 gram yağ hiç de az değil :34::34:
Özel mesaj at canım kilonu olur mu :16:

Selam kizlar bugun benim bildirim gunum
Başlangıç tarihi : 04 Nisan 2014
Başlangıç kilo : 114,6
Güncel kilo : 96,4
Verilen kilo : 18,2
Hedef : 70
Tartı gunu : Her Pazartesi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

:52::52::52::52:

uuuuuuuuu 1 kilo daha vermişiz, süpersin daykooo :nazar::nazar: düzeltiyorum hemen :52::52::52:

Ayy bende sizi çok özledim, işler çok yoğundu bebeğim ama neyse ki hepsini ayarladım geldim buradayım :16::16:
Sen nasılsın , nasıl geçiyor ramazan, ben bu hafta da pek veremeyeceğim galiba, almam ama verir miyim bilmiyorum , iftar da tutamıyorum pek kendimi ya :19:

bugün oruçluydum, sahurda hiçbir şey yememiştim, iftarda da sütlü müsli yedim sadece, az önce de eve geldim, toplam 6 km yürüdüm :8: bugün mükemmel geçti diyebilirim :16:

Hakikaten süper olmuş, sahurda dukan krep yapsana :16:

Kızlar 1 mil leslie yaptım şu an fenalasiyorum o ne yaaa yuruyusle alakası yok

:9::9::9::9::9::9:
yaaa ama çok güzel yaptırıyor ben 4 mil yapıyorum hergün :16:

günaydın herkese bende leslie ye başladım akşam çok eğlenceli geldi bakalım inşallah böyle devam ederim :32: bide dün uzuun zamandan beri görmediğim birini gördüm uzata uzata çook zayıflamışsın dedi benimde çok hoşuma gitti :32::32: daha dur dedim yolun başındayım :1:

Daha iyi bile olur :8::8::8:
Sevindim canım diyetisyene gitmene bize de tüyolar ver :8::8:

:29::29::29::29::29: :16::16:

Günaydın şekerim, nasıl gidiyor bakayım:51: azimli hatunum benim :8::8: :29:

günaydın tatlım bugun karnım iyice yapışmış hissediyorum bu cuma 79 lu rakamları görürürm gibi geliyoooorrr :52::52::52::52: sen napıyon bakalım kuzucum

günaydın herkese bende leslie ye başladım akşam çok eğlenceli geldi bakalım inşallah böyle devam ederim :32: bide dün uzuun zamandan beri görmediğim birini gördüm uzata uzata çook zayıflamışsın dedi benimde çok hoşuma gitti :32::32: daha dur dedim yolun başındayım :1:

Günaydın canım :9::9:
Leslie başlamana çok sevindim , o kadın çok güzel spor yaptırıyor :16:

günaydın tatlım bugun karnım iyice yapışmış hissediyorum bu cuma 79 lu rakamları görürürm gibi geliyoooorrr :52::52::52::52: sen napıyon bakalım kuzucum

Benim kilo vermem durdu sanırım, tartılmıyorum cuma günleri dışında ama bütün gün aç kalınca iftarda abartıyorum biraz sanki :26:
İnşallah görürsün canım, cumaya kadar sakın tartıya çıkma :21:

Benim kilo vermem durdu sanırım, tartılmıyorum cuma günleri dışında ama bütün gün aç kalınca iftarda abartıyorum biraz sanki :26:

aman canım almayalım da şimdilik dursada olur ramazanda ben hep kilo alıyorum cok yeyip yatıyorum oda kilo yapıyor bu ara hastayım tutmuyorum tutsaydım 85 olmuştum:30::30:

ilk sefer için çok eğlenceliydi gerçekten duran kilom yürüsün istiyorum :43:

bende aynı dertten muzdaribim canım ya benimde duruyo bu hafta sanırım :43: bende bi görebilsem 7'li haneleri :50: ah bizi bu iftarlar mahfetti zaten :52:

aaayyy :52::52::52:
Çok güzel söylüyor di mi bayılıyorum o kadına ya :8::8::8:
Kaç mil yapıyorsun ? :26:
=) evet çok tatlı söylüyor. Valla ben 2 mil anca yapabildim. Henüz alışma evresindeyim sanırım.
Siz nasılsınız, nasıl gidiyor? Yoktunuz, özlettiniz =)

Son düzenleyen: Moderatör:
Back