Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tebrik ederim, bizim gibi binge eating rahatsızlığı olanlar için kilo almamak en büyük başarı vallahi, çünkü ben 1 haftada 2-3 kilo alabilme potansiyeline sahibim, ipin ucunu biraz kaçırayım yeter :111::111:
tebrik ederim, gayet güzel devam ediyorsun
merhaba mügee
nerelerdesin sen kaç gündür
özlettin kendini
kocan yok sabah yok karanlık diye yürümeni engelliyorsa leslie en iyi çözüm
aynen canım eskiden zayıflama gibi bi çabam olmadığı için leslie den falan haberim yoktu ama KK sayesinde sizin sayenizde öğrendim onuda yapacağım inşallah başka şansım yok zaten![]()
birazdan yürüyüşe çıkıcam yine, kocanı da sürükle peşin sıra, birlikte yürüyün![]()
Sagol canimcimHayırlı Ramazanlar FıstıklarSağlıkla Mutlulukla Bolluk ve Bereket İçinde Geçireceğimiz veeeeeeeee Aynı zamanda Kilolarımızdan kurtulacağımız bir ay olsun hepimiz için
Sana hayranım yaaa
Tesekkur ederim canimtebrik ederim, bizim gibi binge eating rahatsızlığı olanlar için kilo almamak en büyük başarı vallahi, çünkü ben 1 haftada 2-3 kilo alabilme potansiyeline sahibim, ipin ucunu biraz kaçırayım yeter :111::111:
tebrik ederim, gayet güzel devam ediyorsun
merhaba mügee
özlettin kendini
kocan yok sabah yok karanlık diye yürümeni engelliyorsa leslie en iyi çözüm
hoşgeldinnn
bu kocaları napıcaz ya, hep bir kıskanma, hep bir paylaşamama, hep bir engelleme![]()
çok geçmiş olsun canım bu arada
asla pes etmek yokgünün birinde 5 mil yapabilecek duruma da geleceğiz :)
foruma ancak şimdi girebildim, iyi akşamlar diyim
güzel dileklerin için teşekkürlerrr
sabahın serinliğinde yürümek çok rahat ya
benim en sevdiğim saatler, özellikle 5.30 il3 7.30 arası :)
birazdan yürüyüşe çıkıcam yine, kocanı da sürükle peşin sıra, birlikte yürüyün
Alisirsin canim ilk zamanlar zor gelebilir ben 3 mili rahat yapiyorum hatta 4 e gececem artikKızlar 1 mil leslie yaptım şu an fenalasiyorum o ne yaaa yuruyusle alakası yok
Canim cok az olmamismi acababugün oruçluydum, sahurda hiçbir şey yememiştim, iftarda da sütlü müsli yedim sadece, az önce de eve geldim, toplam 6 km yürüdümbugün mükemmel geçti diyebilirim
![]()
sözde diyodu ki gündüzleri çalışıyoruz ama akşamları çıkarız birlikte yürürüz ama nerde ben diyetime başladım 14 kiloyu verdim benim koca daha beni yürüyüşe çıkaracak ama nerdeeebu saatten sonra yok ona ihtiyacım kendi sporumu kendim yaparım ben
kalan kilomuda veririm
ama sonra onada sorarım hesabını
![]()
![]()
Günaydınlar,
Haydi spora. Leslie'nin söylediği gibi, walk walk walk walk... =)
günayyyddıınn napıyoruz bakalım kuzucuklarrr![]()
sözde diyodu ki gündüzleri çalışıyoruz ama akşamları çıkarız birlikte yürürüz ama nerde ben diyetime başladım 14 kiloyu verdim benim koca daha beni yürüyüşe çıkaracak ama nerdeeebu saatten sonra yok ona ihtiyacım kendi sporumu kendim yaparım ben
kalan kilomuda veririm
ama sonra onada sorarım hesabını
![]()
![]()
Bugün diyetisyene gittim kızlar daha doğrusu diyetisyenimi degistirdim 96.3 kiloymusum dediğim gibi tartım bozuk benim Artık haftada bir o çağıracak orda tartilir buraya yazarım olur mu
Kızlar müge neredeee? ??????
günayyyddıınn napıyoruz bakalım kuzucuklarrr![]()
Günaydınlar,
Haydi spora. Leslie'nin söylediği gibi, walk walk walk walk... =)
Hayırlı Ramazanlar FıstıklarSağlıkla Mutlulukla Bolluk ve Bereket İçinde Geçireceğimiz veeeeeeeee Aynı zamanda Kilolarımızdan kurtulacağımız bir ay olsun hepimiz için
Pj beni de unutma az da olsa 200 g vermisim
Selam kizlar bugun benim bildirim gunum
Başlangıç tarihi : 04 Nisan 2014
Başlangıç kilo : 114,6
Güncel kilo : 96,4
Verilen kilo : 18,2
Hedef : 70
Tartı gunu : Her Pazartesi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
merhaba mügee
özlettin kendini
bugün oruçluydum, sahurda hiçbir şey yememiştim, iftarda da sütlü müsli yedim sadece, az önce de eve geldim, toplam 6 km yürüdümbugün mükemmel geçti diyebilirim
![]()
Kızlar 1 mil leslie yaptım şu an fenalasiyorum o ne yaaa yuruyusle alakası yok
Daha iyi bile olur
Sevindim canım diyetisyene gitmene bize de tüyolar ver
![]()
Günaydın şekerim, nasıl gidiyor bakayımazimli hatunum benim
![]()
![]()
günaydın herkese bende leslie ye başladım akşam çok eğlenceli geldi bakalım inşallah böyle devam ederimbide dün uzuun zamandan beri görmediğim birini gördüm uzata uzata çook zayıflamışsın dedi benimde çok hoşuma gitti
daha dur dedim yolun başındayım
![]()
günaydın tatlım bugun karnım iyice yapışmış hissediyorum bu cuma 79 lu rakamları görürürm gibi geliyoooorrrsen napıyon bakalım kuzucum
Günaydın canım
Leslie başlamana çok sevindim , o kadın çok güzel spor yaptırıyor
Benim kilo vermem durdu sanırım, tartılmıyorum cuma günleri dışında ama bütün gün aç kalınca iftarda abartıyorum biraz sanki :26:
İnşallah görürsün canım, cumaya kadar sakın tartıya çıkma![]()
Günaydın canım
Leslie başlamana çok sevindim , o kadın çok güzel spor yaptırıyor
ilk sefer için çok eğlenceliydi gerçekten duran kilom yürüsün istiyorum
Benim kilo vermem durdu sanırım, tartılmıyorum cuma günleri dışında ama bütün gün aç kalınca iftarda abartıyorum biraz sanki :26:
İnşallah görürsün canım, cumaya kadar sakın tartıya çıkma![]()
=) evet çok tatlı söylüyor. Valla ben 2 mil anca yapabildim. Henüz alışma evresindeyim sanırım.aaayyy
Çok güzel söylüyor di mi bayılıyorum o kadına ya
Kaç mil yapıyorsun ? :26: