• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20-25 arası verecek kilosu olanlar, yapabiliriz :))

canım şişkinliğin geçmezse eczaneden pankreoflat diye bir ilaç var onu al gaz şişlik kabızlık durumlarına çok iyi geliyo bir tane atarsın ayda bir çok rahatlatıyor insanı:23::23::23:

activia kayısılı probiyotik yoğurt yedim canım gecer herhalde :))

Merhaba . Başlığı tesadüf gördüm. en az 20 kilo vermem lazım. Psikolojım altust. Şubatta doğum yaptım. Doğumda 8 kilo verdim.sonra ne olduysa oldu. Sütüm gelmedi diye yemeğe başladım. Sonra birden şiştim ve 9 kilo aldım.o gün bu gündür bir gr veremedim. Moralim çok bozuluyor. Ne yapacagımı bilemiyorum. Kilo almasaydım hiç üzülmeyecektim, ama üstüne alıp hiç veremediğim için çok üzülüyorum. Bi de şöyle düşünüyorum ben emzirdiğim halde kilo vermiyorsam demek ki çok aşırı yiyorum. O yüzden yemeği azaltsam sütümde bi değişiklik olmaz heralde?? Aslında çok yemiyorum da ekmeği çok seviyorum malesef.
Bana öneride bulunur musunuz?:43::43:

Hayır canım sakın :20:

Zaten sağlıksal açıdan yeterli değilsen oruç tutmaman gerekiyor, zorlama kendini,
bak şu binge eating şeyini de unut, yok öyle birşey, sen kötü bir alışkınlığa sahip olmuşsun, onu da bırakacaksın :21:

Ne güzel oruç tutmak istiyorsun, Allah kabul etsin ama bence kendi isteğinle hemen ilacı bırakma.

Doktoruna danış bakalım ne diyecek.

Eğer ilaca mutlaka devam etmen gerekiyorsa doktorun tavsiyesine uymalısın bence.

Çünkü her ilacın etki etme süresi farklı.

Şu zamana kadar ilacı kullandın, eğer gereken süreyi doldurmadan bırakırsan sadece kendini zehirlemiş, gereksiz yere ilaç almış olacaksın :50:

Merhabalar,
Ben ilk gün olarak düşünmüştüm. Yoksa evet ilaç bırakma yapmam, dediğiniz gibi bir kaç gün bile bırakınca etkisi için baştan beklemek gerekiyor.
Kararsız kalmıştım, ama haklısınız =)

Blueee bak sinirleniyorum ama, sen zaten diyet yapmıyorsun, ekmek yememek, kızartma yememek, hamur işi yememek diyet değil ki :41:

Ayrıca neden diyetteyim diyorsun, canım istemiyor falan de, çok saldın bak toparlaması çok zor olur :41: :15::36::36:

Canim öyle diyosun da bütün gün bişey yemedim 16.000 adım attım şimdi de ateşim çıktı tekrar yatıyorum simdi

Merhabalar,
Ben ilk gün olarak düşünmüştüm. Yoksa evet ilaç bırakma yapmam, dediğiniz gibi bir kaç gün bile bırakınca etkisi için baştan beklemek gerekiyor.

geçmiş olsun canım çok sağlık gerçekten çok önemli sonuçta ilaç kullanıyosun bu yüzden oruç tutmaman gerekiyorsa tutma bencede sonuçta sen keyif için falan tutmamazlık yapmıyorsun ilaçlarında düzenli içilmesi gerekiyor bu yüzden yinede bir doktoruna danış ona göre tutup tutmamaya karar ver:6:

Kızlar bu arada dikkat edin viral bi dalgın varmış benim bütün ailem böyle hasta geçti zannediyosunuz geçmiyor tekrar başlıyor haberiniz olsun kimseyi opmeyin el sıkışmayın

Kızlar bu arada dikkat edin viral bi dalgın varmış benim bütün ailem böyle hasta geçti zannediyosunuz geçmiyor tekrar başlıyor haberiniz olsun kimseyi opmeyin el sıkışmayın

hadi ya :18: bugün bende de acayip bir halsizlik vardı :25:

gerçi daha yeni geldim, 1 günde hasta olmuş olamam di mi :44:

hadi ya :18: bugün bende de acayip bir halsizlik vardı :25:

gerçi daha yeni geldim, 1 günde hasta olmuş olamam di mi :44:
Ben bu hastalığı 11 gün önce 1 günde kaptı 24 saat geçti bademciklerim ağrımaya basladi başım ayrı bademciklerim ayrı agriyo bi de ben hastayken kas ağrısı çok çekiyorum valla çok beter bişey agzimin içi yara dolu valla kendinize dikkat edin vitamin takviyesi alın tavsiyem yakın arkadaşlarım falan da böyle burun akıntısı da çabası tıkanıklık ama akiyo anlamadım gitti

Ben bu hastalığı 11 gün önce 1 günde kaptı 24 saat geçti bademciklerim ağrımaya basladi başım ayrı bademciklerim ayrı agriyo bi de ben hastayken kas ağrısı çok çekiyorum valla çok beter bişey agzimin içi yara dolu valla kendinize dikkat edin vitamin takviyesi alın tavsiyem yakın arkadaşlarım falan da böyle burun akıntısı da çabası tıkanıklık ama akiyo anlamadım gitti

çok geçmiş olsun canım.

inşallah hasta filan olmamışımdır.

bu sıcakta, bu yoğunlukta hastalıkla uğraşamam vallahi :5:

geçmiş olsun canım çok sağlık gerçekten çok önemli sonuçta ilaç kullanıyosun bu yüzden oruç tutmaman gerekiyorsa tutma bencede sonuçta sen keyif için falan tutmamazlık yapmıyorsun ilaçlarında düzenli içilmesi gerekiyor bu yüzden yinede bir doktoruna danış ona göre tutup tutmamaya karar ver:6:

Perşembe günü doktoruma randevum var, gittiğimde mutlaka sorucam =)

Perşembe günü doktoruma randevum var, gittiğimde mutlaka sorucam =)

kuzucuklaaarrrııııımmmm günaydın nasılsınızz ben kendimi çok iyi hissediyorum dün akşam yarım saat yürüdüm 15 dakika koştummm akşamda çok az yedim ama uyandıgımda ilk defa karnım yapışmıştı çok sevindim cuma sabah iyi bir kiloyla girerim inşallah listeye:52::52::52::52::52::32::32::32::32::32:

kuzucuklaaarrrııııımmmm günaydın nasılsınızz ben kendimi çok iyi hissediyorum dün akşam yarım saat yürüdüm 15 dakika koştummm akşamda çok az yedim ama uyandıgımda ilk defa karnım yapışmıştı çok sevindim cuma sabah iyi bir kiloyla girerim inşallah listeye:52::52::52::52::52::32::32::32::32::32:

:52::52::52::52::52::52:
Süpersin yaaa :52::52::52:
Ben iki gündür spor yapamıyorum, sıcaktan olsa gerek sabahları kalkamıyorum, bende akşamları yapıyorum bundan sonra :16::16:
Bak sakın sporunu boşa çıkarıcak şeyler yeme :16:

Günaydın kızlar :16:

Günaydın Noram :16:

Merhaba . Başlığı tesadüf gördüm. en az 20 kilo vermem lazım. Psikolojım altust. Şubatta doğum yaptım. Doğumda 8 kilo verdim.sonra ne olduysa oldu. Sütüm gelmedi diye yemeğe başladım. Sonra birden şiştim ve 9 kilo aldım.o gün bu gündür bir gr veremedim. Moralim çok bozuluyor. Ne yapacagımı bilemiyorum. Kilo almasaydım hiç üzülmeyecektim, ama üstüne alıp hiç veremediğim için çok üzülüyorum. Bi de şöyle düşünüyorum ben emzirdiğim halde kilo vermiyorsam demek ki çok aşırı yiyorum. O yüzden yemeği azaltsam sütümde bi değişiklik olmaz heralde?? Aslında çok yemiyorum da ekmeği çok seviyorum malesef.
Bana öneride bulunur musunuz?:43::43:

Babbo hoşgeldin,kendin diyorsun aslında çok yemiyorum ama ekmeği çok seviyorum,
zaten insanların neredeyse hepsi çok yer, ne yediğin önemli,
hamur işi yerine sebze, meyve, et ağırlıklı beslensen eminim bu sütün için de iyi olacaktır,
ayrıca bol su içmen gerekiyor, en çok süt yapan besin su canım biliyorsun :16:

Merhabalar,

Boşver :34:

Canim öyle diyosun da bütün gün bişey yemedim 16.000 adım attım şimdi de ateşim çıktı tekrar yatıyorum simdi

Blue birşey yememek değil olay, çok geçmiş olsun sağlığın zaten daha önemli kiloyu verirsin ama ailem diyet yapıyorum diye kızıyor diyorsun, yiyorum diyorsun ben sana neden onlara diyetteyim diyorsun diyorum sadece, yemek istemiyorum diyeceksin o kadar :21:

Koz allah senin canını almasin emi 😂😂😂

Sevmiyorum Canan Karatayı ya, çok asabi herşeyden önce , onun gibi sinirli olmaktansa pofuduk bir teyze olurum ilerde daha iyi :16:

geçer inşallah tatlım arada oluyor ya ama kayısı ve probiyotik yoğurt sonuçta bağırsakları çalıştırıyor yarına bir şeyin kalmaz bence:25:

Bugün iyiyim tatlım evet :16:

Back