• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20-25 arası verecek kilosu olanlar, yapabiliriz :))

Günaydın canlar can dostlar <3
Dün buralardan uzak kaldım :( yakın dostumun mezuniyeti vardı sabahtan çıktım evden. Neler yediğime gelecek olursak hiç gelmeyelim ortam şartları eve geç dönüş filan kaçırdım biraz :( ama regl olmanın avantajı ile pek hissetmeyeceğim galiba :)

Yeni gelen hanımlar Hoşgeldiniz ;) çıtır olmayı kim istemez ki :) bizim gbi bu yolda yürüyenlere katıldığınız için tebrik ediyorum :)

3 kural :)

Bol su
bol spor
az yemek ;)

Günaydın canım :16:

çok ayıp adaşım sn sigara mı içiyorsun öğğğ kakaa :57: Biran önce bırakmalısın kilo veren iradeli bi insan bnce sigarayıda bırakabılır hem bak oruç yardımcın olur bence :34:

Aynen canım bırakıcam artık :16::16:

tebrikleeeerrr inşallah devamı gelir sen azimli bir insansın kilo vermek sigarayı bırakmaktan kat kat daha zor bence onu başarıyorsan bunu hayli hayli başarırısın:nazar::nazar::nazar::21::21::21::21:

İkisini aynı an da deniyorum bakalım :1::1::27::27:

az önce paketi kırdım ya içmicem artık :19::19::19:

Sende busun , biraz fazlalık var sadece :8:

Menü alalım canım :9::9:

hımm dünün menüsü
kahvaltı klasik zaten:peynir zeytin domates salatalık maydonoz ekmek yok, 4 adet eti form bisküvi yani kontraplak :33:
öğle :1 porsiyon dalyan köfte,cacık, ekmek içecek yok
akşam:taze fasulye,yoğurt, ekmek içecek yok

ve bugün de klasik kahvaltı yaptım,öğlene allah kerim :8::8:

Sabah
Bir yumurta
5 yeşil zeytin
Bir kase semizotlu salata
Bir dilim ekmek
Şekersiz çay

iPhone 'dan gönderildi

günaydın hanımlar :16:

gerçi artık tünaydın oldu ama :9:

ben bu sabah 79.9 kilo çıktım tartıda :53::53::53:

ama ucundan da olsa 70'lerde kaldığım için mutluyum :1:

80'ler psikolojik sınır benim için, orayı aştığım zaman kendimi kolay kolay motive edemiyorum :50:

bu alınan kiloları vermek için çok çalışmam lazım çokkk...

SABAH
3 büyük kayısı - 84
1 nektarin - 68

birazdan kahvemi içeceğim, yanında da bir şeyler atıştırırım.

bugünü 1200 kaloriyi aşmadan geçirirsem büyük başarıdır benim için :)

hımm dünün menüsü
kahvaltı klasik zaten:peynir zeytin domates salatalık maydonoz ekmek yok, 4 adet eti form bisküvi yani kontraplak :33:
öğle :1 porsiyon dalyan köfte,cacık, ekmek içecek yok
akşam:taze fasulye,yoğurt, ekmek içecek yok

ve bugün de klasik kahvaltı yaptım,öğlene allah kerim :8::8:

Güzel güzel, spora başlayınca daha güzel olucak :29:

Sabah
Bir yumurta
5 yeşil zeytin
Bir kase semizotlu salata
Bir dilim ekmek
Şekersiz çay

iPhone 'dan gönderildi

Afiyet olsun şeker :16::16:

günaydın hanımlar :16:

gerçi artık tünaydın oldu ama :9:

ben bu sabah 79.9 kilo çıktım tartıda :53::53::53:

ama ucundan da olsa 70'lerde kaldığım için mutluyum :1:

80'ler psikolojik sınır benim için, orayı aştığım zaman kendimi kolay kolay motive edemiyorum :50:

bu alınan kiloları vermek için çok çalışmam lazım çokkk...

SABAH
3 büyük kayısı - 84
1 nektarin - 68

birazdan kahvemi içeceğim, yanında da bir şeyler atıştırırım.

bugünü 1200 kaloriyi aşmadan geçirirsem büyük başarıdır benim için :)

Hoşgeldin emmam :16::16:

Benimde bir an önce 70lere inmem lazım ama daha çoook yolum var, bir de dün birazcık şey oldu :30::30:
:14::14:
Ay neyse bu haftadan umudum yok , spor yapamadım doğru dürüst, ama kendime sağlam bir ramazan programı hazırladım :16:

Hoşgeldin emmam :16::16:

Benimde bir an önce 70lere inmem lazım ama daha çoook yolum var, bir de dün birazcık şey oldu :30::30:
:14::14:
Ay neyse bu haftadan umudum yok , spor yapamadım doğru dürüst, ama kendime sağlam bir ramazan programı hazırladım :16:

benim de henüz istediğim gibi değil beslenme düzenim ama şimdilik kalori sınırını aşmasak yeter :)

sonra nasılsa içerik olarak da daha güzel hale getiririz :16:

Boşver :34:

Blue birşey yememek değil olay, çok geçmiş olsun sağlığın zaten daha önemli kiloyu verirsin ama ailem diyet yapıyorum diye kızıyor diyorsun, yiyorum diyorsun ben sana neden onlara diyetteyim diyorsun diyorum sadece, yemek istemiyorum diyeceksin o kadar :21:

Sevmiyorum Canan Karatayı ya, çok asabi herşeyden önce , onun gibi sinirli olmaktansa pofuduk bir teyze olurum ilerde daha iyi :16:

Bugün iyiyim tatlım evet :16:

Bende Canan karatayi sevmiyorum meyve yemeyin diyo iki gün meyve yemesem ağzım Aft oluyo nasıl mantık anlamadım kolestrol iyidir diyo baya kafam karisiyo

merhaba çıtırlar çok aktif bol sulu az kalorili bir gün diliyorum hepimize:32::32:
şöyle bir uğramaya geldim ne var ne yok bakayım dedim:34: bugün çok aktif başladım güne 50 dk pilates 10 dk dans ve şimdide 1 mil leslie yapacağım haydi bakalım spor zamanı:9: şu an spor yapamayan arkadaşlara yeşil çay oda olmaz diyenlere hadi bakalım herkes 1 bardak su içsin:27::27:
ya bu arada ramazanda nasıl bir program izlemeyi düşünüyorsunuz ben genelde kilo alıyorumda akşam yemeklere saldırdığımdan sizler neler yaparsınız yada neler yapabiliriz bilgilerimizi paylaşalım ben netten de biraz araştırayım akşam size yazarım bulduklarımı özet halinde:42::16:

Son düzenleme:
Bende Canan karatayi sevmiyorum meyve yemeyin diyo iki gün meyve yemesem ağzım Aft oluyo nasıl mantık anlamadım kolestrol iyidir diyo baya kafam karisiyo
bende katılıyorum ya yazmadan geçemedim bazen acayip gıcık oluyorum ne asabi bir kadın ya:6:

merhaba çıtırlar çok aktif bol sulu az kalorili bir gün diliyorum hepimize:32::32:
şöyle bir uğramaya geldim ne var ne yok bakayım dedim:34: bugün çok aktif başladım güne 50 dk pilates 10 dk dans ve şimdide 1 mil leslie yapacağım haydi bakalım spor zamanı:9: şu an spor yapamayan arkadaşlara yeşil çay oda olmaz diyenlere hadi bakalım herkes 1 bardak su içsin:27::27:
ya bu arada ramazanda nasıl bir program izlemeyi düşünüyorsunuz ben genelde kilo alıyorumda akşam yemeklere saldırdığımdan sizler neler yaparsınız yada neler yapabiliriz bilgilerimizi paylaşalım ben netten de biraz araştırayım akşam size yazarım bulduklarımı özet halinde:42::16:
Valla canım bende unutkanlık var o yüzden B12 almam lazım o da ekmekte var bu yüzden bunu yapamam ama pideye falan saldırmak yok spora yazılım bugün nasıl olcak bilmiyorum orucluyken gunduzlerimi akşam aksamlarimi gündüz yapmayi düşünüyorum ben aklıma gelenler bunlar pilav makarna yok iftardan sonra 2 yada 1 ara yapılıp 3 yada 4 öğün yenebilir

Onaylıyorum özel diyetisyenimden ramazan diyeti
arkadaşlar gittiğim diyetisyen bana ramazana özel bir liste hazırladı, sizinle paylaşmak istedim, ben uygulayacağım ve gelişmeleri yazacağım... çok sağlıklı bence sizde uygulayabilir gelişmeleri yazabilirsiniz beraber yapalım...
SAHUR
2 dilim beyaz peynir (60 gr)
5-6 adet zeytin( tuzsuz)
4 ince dilim tam buğday ekmeği
domates, salatalık,yeşillik
1 su bardağı süt (yoğurt)
1 porsiyon meyve

İFTAR
2 adet hurma+2 bardak süt
1 kepçe çorba (kremalılar hariç)
10 dk ara veriyoruz
2 köfte kadar et (60 gr)
3 yk sebze yemeği
2 ince dilim tam buğday ekmeği
salata veya 1 kase cacık veya ayran
ARA: 2 PORSİYON MEYVE
AYRINTILAR:
GÜNLÜk 2.5 ,3 LİTRE SU
1 kepçe çorba= 1 dilim ekmek= 2 yk kaşığı pilav/mak (arkadaşlar pilav yemek isterseniz 1 dilim ekmek yemeyin)
kırmızı et tüketimi haftada 2-3 gün
yumurta tüketimi 2-3 gün
tüketilmemesi gereken besinler:
şeker, şekerli besinler bal, reçel
hamur işleri, börek pasta, kek, kurabiye, ç,kolata
yağda kızartmalar, kavurmalar, yağlı sos eklenmiş besinler
aşırı tuz ve tuzlu besinler
sucuk salam sosis pastırma
tereyağı, margarin, kuyruk yağı, iç yağı ve bütün yağlı yiyecekler
hazır meyve suları ve asitli içecekler
serbest olan besinler:
çay,soda,sirke,limon, çiğ sebzeler, yağsız haşlanmış sebzeler(patates havuç mısır)
baharatlar:)
arkadaşlar diyetisyenim dedi ki eğer buna harfiyen uyarsam ramazan da 5 ile 7 kilo verebilirmişim
1 hafta spor yapma dedi
yaparsam da yarım saat yürüyüş 50 mekik...
ben uygulayacağım sizde uygulayın memnun kalacağız
bu arada ben 1.71 boyunda 78 kilo 23 yaşındayım. Bunu buldum kizlar

UZM DYT. TATLIDEDE’DEN ÖRNEK RAMAZAN DİYETİ

SAHUR: Açık şekersiz çay veya bitki çayı, 1 kase çorba, 60 gr kadar beyaz light peynir veya 40 gram kaşar peynir veya 2 adet haşlanmış yumurta veya 1 adet haşlanmış yumurta+ 30 gram beyaz peynir (60 gram et grubu da yenilebilir), 3-4 adet zeytin, 4 yemek kaşığı yoğurt, 2 ince dilim ekmek (çavdar / tam buğday 50 gram),
İFTAR: 1 bardak su, 1 kase çorba, (15 dakika bekleyiniz)
3 köfte kadar (90 gr) kırmızı et veya 100-120 gr tavuk eti (2 küçük baget veya 1 but) veya 150 gr balık veya 60 gram beyaz peynir veya 40 gram kaşar peynir, 6 yemek kaşığı sebze yemeği (susuz), 4 yemek kaşığı yoğurt, salata, 2 ince dilim ekmek (çavdar/tam buğday 50 gram)
ARA ÖĞÜN: 1 porsiyon meyve+ 1 çay bardağı leblebi+ 1 adet ceviz+ 1 çay bardağı tarçınlı süt veya yoğurt veya 1 porsiyon sütlü tatlı veya 1 küçük dondurma
ARA ÖĞÜN: 1 porsiyon meyve + 1 çay bardağı tarçınlı süt veya yoğurt

Merhaba hatunlar :emir_bebek:
Ben geri döndüm. Diyete tam gaz devam birkaç gündür rahatsızdım giremedim. Diyetime devam etmeye çalıştım tabi ki. Sadece spor yapacak enerjim yoktu. Onu da telafi ederimm :21:
bugünkü menüm
Sabah (8:30'da)
mantarlı omlet (1,5 yumurtayla )
çok az peynir şekersiz çay

öğlen 12:30
tavuk ızgara
ayran

ara 14:45
biraz kiraz küçük bir dilim karpuz

Akşam da hafif bişeylerle geçiştrmeye çalışacam:56:

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1403699326.716716.jpg
Oturanları görelim!!

Bambaşka renklerimiz var bizim bir araya geldiğinde tek renge dönüşen..

İyi akşamlar herkese,
Umarım herkes iyidir ve tam gaz devam ediyordur.
Unutmayın en geç 7 bilemediniz 8 de akşam yemeği yenmeli deniyor. Az kaldı, henüz yemeyenler varsa kulakları çınlasın =)

şu andan itibaren yeni spor kuralım ;

Sabah ;
3mil leslie
50 Mekik

Oglen;,
200 ip atlama

Akşam ;
1saat yuruyus
100 mekik

Back