• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20-25 arası verecek kilosu olanlar, yapabiliriz :))

:52::52::52::52::52::52:
Süpersin yaaa :52::52::52:
Ben iki gündür spor yapamıyorum, sıcaktan olsa gerek sabahları kalkamıyorum, bende akşamları yapıyorum bundan sonra :16::16:
Bak sakın sporunu boşa çıkarıcak şeyler yeme :16:

Günaydın Noram :16:

şimdi benim kilo çok ya vermem daha kolay olur diye düşünüyorum sabahtan beri 1 litre su içtim ama midem aşırı doluuuuuu:32::32::32:

hadi yaaa ben bakmadım sizin kilolara hepimiz hemen hemen aynıymışız ya burda:34::34: daha çok sevdim bu topiğiiii

E öyle tabi :16: , ve daha 2. haftamızdayız bebeğim geç kalmadın yani, o yüzden yazdım senin topiğe normalde üye çağırma adetim yoktur :9::9:

Benim sigarayı bırakmam lazımm bu sabah ip atlarken bayılıyordum , nefes nefese kaldım ama bırakamıyorum :50:

Benim sigarayı bırakmam lazımm bu sabah ip atlarken bayılıyordum , nefes nefese kaldım ama bırakamıyorum :50:

sigara mı içiyorsuuuunnn çok kızdım şuan sanaaa :20::20::20::20: kuzum biz sağlıklı olalım diye uğraşıyoruz ya burda olmaaazzz o sigarayı bırakman lazım en yakın zamanda ne kadar zamandır kullanıyorsun canım

ık mık kem küm:18::18:

hhoofffff gene mi yaa :41::41::41::41::41::41::41::41::41::41:

Söyle bakim :19: :27:

sigara mı içiyorsuuuunnn çok kızdım şuan sanaaa :20::20::20::20: kuzum biz sağlıklı olalım diye uğraşıyoruz ya burda olmaaazzz o sigarayı bırakman lazım en yakın zamanda ne kadar zamandır kullanıyorsun canım

Haklısın tatlım ya ,
3-4 yıl oldu :5::5:

Günaydın canlar can dostlar <3
Dün buralardan uzak kaldım :( yakın dostumun mezuniyeti vardı sabahtan çıktım evden. Neler yediğime gelecek olursak hiç gelmeyelim ortam şartları eve geç dönüş filan kaçırdım biraz :( ama regl olmanın avantajı ile pek hissetmeyeceğim galiba :)

Yeni gelen hanımlar Hoşgeldiniz ;) çıtır olmayı kim istemez ki :) bizim gbi bu yolda yürüyenlere katıldığınız için tebrik ediyorum :)

3 kural :)

Bol su
bol spor
az yemek ;)

iPhone 'dan gönderildi

benim sigarayı bırakmam lazımm bu sabah ip atlarken bayılıyordum , nefes nefese kaldım ama bırakamıyorum :50:

çok ayıp adaşım sn sigara mı içiyorsun öğğğ kakaa :57: Biran önce bırakmalısın kilo veren iradeli bi insan bnce sigarayıda bırakabılır hem bak oruç yardımcın olur bence :34:

Günaydın canlar can dostlar <3
Dün buralardan uzak kaldım :( yakın dostumun mezuniyeti vardı sabahtan çıktım evden. Neler yediğime gelecek olursak hiç gelmeyelim ortam şartları eve geç dönüş filan kaçırdım biraz :( ama regl olmanın avantajı ile pek hissetmeyeceğim galiba :)

Yeni gelen hanımlar Hoşgeldiniz ;) çıtır olmayı kim istemez ki :) bizim gbi bu yolda yürüyenlere katıldığınız için tebrik ediyorum :)

3 kural :)

Bol su
bol spor
az yemek ;)

iPhone 'dan gönderildi

hoşbulduuummm bugün su kuralıyla başladık bakalım spor akşama inşallah pek yemek konusuna uyabilir miyim öğlen yemek yine çok güzel:1::1::1:

az önce paketi kırdım ya içmicem artık :19::19::19:

Sende busun , biraz fazlalık var sadece :8:

Menü alalım canım :9::9:

tebrikleeeerrr inşallah devamı gelir sen azimli bir insansın kilo vermek sigarayı bırakmaktan kat kat daha zor bence onu başarıyorsan bunu hayli hayli başarırısın:nazar::nazar::nazar::21::21::21::21:

Back