20-25 arası verecek kilosu olanlar, yapabiliriz :))

ay evet zaten şuan dolabımda hiçbirşey olmuyor bana aman zayıflayım onları da istemiyorum hepsini atıcam baştan donatacam dolabı canına okuyacam beni iğneleyen kocanın:):):)

aynı cevabı sana da veriyorum canım bu kiloyla yer fıstıgı olur ancak benden

ya bırak yaa

yeşil çay işe yarıyor mu kızlarrrr

Yarar tabi, her gün iç 1 tane

adaşımm ya sarımsak çayını duydunuz mu fikri olan kullanan var mı acaba ??
bu arada sıvı tüketimi benimde göbüşü büyütüyor :44:

Müge herşeyi yaptın da sarımsak çayı mı kaldı annem he
Nerelerdesin sen yine

kızlar hepiniz hoşgeldiniz alıntı yaptım sanıyrum sabahtan beri yapamamışım idare edin bu kez birdaha dönemeyeceğim topik baya hareketlendi ya ne güzel ne demişler bir elin nesi var iki elin sesi var
ya bu arada 1.68 ve 1.70 e kısa demeyin rica ederim zira ben şuan şimdiki kilomla tam bir yer elması oluyorum boyum 1.61 de yani sizde kısayım diyorsanız bayılırım burda
evet gelelim bugün neler yaptım
kahvaltı 1 yumurta 2 dilim ekmek domates salatalık maydonoz bir parça peynir şekersiz çay
ara dondurma:18: 90 kaloriymiş kendisi ona göre öğle yemeği yemedim zaten acıkmadım
ara 4 parça patates kızartması evet bu bir kaçamak ama kardeşime kızartırken çok güzel göründü 4 parça yiyip oradan hızla uzaklaştım göz hakkı diye birşey var
birde akşam ne yiyeceğimi henüz bilmiyorum ama kaç gündür sebze yemeği yiyorum bugün tavuk düşündüm fırında tavuk şu an çok cazip geliyor yanında salata ve yarım kase çorba evet şu an buna karar verdim

ayrıca bugün tam 2.5 saat yürüdüm sonra 50 ip atlama 30 dk dans bugünkü dans menümde oryantalden girdim bir baktım çifte telli oynuyorum sonra baktım disco müzikleri eşliğinde zıplıyorum bende anlayamadım neyse finalide ankara havasıyla yaptıktan sonra tam olarak her telden çalmak neymiş anlamış bulundum benden bukadar şimdilik öpüldünüz

Hoşgeldin Melike, seninle gurur duyuyorum kız
Yalnız öğle yemeğini atlarsan gördüğün ilk patates kızartmasına atlarsın işte öyle
Ama problem değil, akşam çok dikket et, sen ne yapacağını bilirsin

herşeyi yaptım tabi ya özledin demii buralardayım takip ediyorum işler yoğun biraz

ee nasıl gidiyor beslenme falan ?
Cuma günü tartılcaz beraber nasıl olsa anlarım ben neden gelmediğini
Saçını başını yolarım bak
Boşver sarımsak çayını falan su iç işte yağların yansın

evet ya öğle yemeği yemeyince gözüm döndü yarın öğle yemeğini atlamamalıyım o zaman bende gurur duydum kendimle yaşasın spor

canımmmm hoşgeldin zayıflayalım yesyeni kıyafetlerimiz olsun inşallah:):) ya sendede mekik çekince mide bulantısı oluyormu bende 2 den donra mide bulantısıbaş dönmesi yapıyor

hoşbuldum canım inşallah zayıflayalım ama ben hiç çekemiyomki mekik

Çekemiyorum yok

Bende çekemiyordum, azar azar başlayacaksın, kasların sana teşekkür edecek, incecik olacaksın, bunu istemiyor musun ?
suyla aran nasıl ?

tamam başlıcam denicem suyla ramda yok(((

Norraaaaa tatlım benim sende bu forumda az kilo vermedin gel tabi, bak ben eskisinden daha azimli başladım valla bu sefer

Belli oluyo belli oluyor , keşke gelebilsem ya, senin gibi azimli yoldaşa ihtiyacım var aslında

sabah 2 dilim tam buğday ekmeğimle minnacık peynir ve yeşil biber yedim. öğren 1 tane biber dolması yedim ( mecbur ) bir kase yogurtla
az önce kekik çayı içtim hafif boğazım ağrıyor geçirirmiş aksamda semizotlu ayran çorbası ile kapamayı düşünüyorum. zaten yemekle skıntım yok az az idare ediyorum ama sabah sporlarına başlayamadım aksam yürüdüm 40 dk çok az ama napalım

evet ya öğle yemeği yemeyince gözüm döndü yarın öğle yemeğini atlamamalıyım o zaman bende gurur duydum kendimle yaşasın spor

Zaten öğün atlamak o yüzden tehlikeli bebeğim, yemiş olsaydın o patetesi canın istemeyecekti emin ol

tamam başlıcam denicem suyla ramda yok(((

Lütfen azar azar spora ve suya başla zamanla çoğaltacaksın, daha mutlu daha güçlü hissedeceksin
Ufak hedeflerle başla, bu hafta 20 mekik en az yarım litre su , tamam mı canım ?

Belli oluyo belli oluyor , keşke gelebilsem ya, senin gibi azimli yoldaşa ihtiyacım var aslında

Ayarla gel işte ya

Hayır az değil, böyle böyle başla işte, bu akşam da çık , menü güzel

Hayır az değil, böyle böyle başla işte, bu akşam da çık , menü güzel

aynen bugünde komsu kızını ayarladım yürücez
cuma tartıda farkı bi sonuç çıkıcanı sanmıyorum çünkü bu hafta regl oldum ne ip atladım ne mekik çektim önümüzde ramazan iftardan sonra bakıcaz artık hal kalırsa spora ..

Belli olmaz o sen cuma gününe kadar elinden geleni yap ve sakın cumaya kadar tartılma, cuma sabahı süpriz ne çıkıcak bakarız

çünküm haketti benim kocik bakın bu arada ben ne yapttııııımmmmmm

Çizelge yapmışsın oleeeeeey

O çizelge sen sona gidene kadar durmak yok o zaman

inşalllaaaahhhh

tamam canım inşallah

TV8'de Oylum Talu ile Seray Sever kilo muhabbeti yapıyorlar.

Oylum Talu 1.70 boyunda, 52 kiloymuş, bir kez 50 kiloyu görmek istiyormuş

Seray Sever 1.72 boyundaymış, 57 kiloymuş, "bir 53 kiloyu göreyim" diyormuş

Allah'ım yarabbim ya

Olan var olmayan var ama di mi

e biz ne yapalım intihar etsek yeri şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…